Läxhjälp Kungälv

Privatundervisning
som ger resultat.
  • Personlig läxhjälpare i Kungälv
  • I hemmet eller online
  • Vårt mål: Sveriges bästa privatlärare
Undervisning i alla ämnen
Omnämnda i press & media:
Läxhjälp mellan Maria & Lidia
Alexander Astermark håller kurs
Johan Andersson med privatelev

Få läxhjälp i Kungälv från bästa privatlärarna

Allt fler upptäcker fördelarna med att få privatundervisning för att klara skolan. Om man vill lyckas med goda betyg så är det inte alltid så enkelt att man får sitta lite längre med studierna på kvällarna. Utan korrekt studieteknik och med ett självförtroende som sedan flera år tillbaka är i botten så blir det snarare så att man undviker vissa ämnen. Men med den läxhjälp Kungälv kan erbjuda via oss på Allakando så förändras situationen. Vi visar hur alla kan lära sig allt och erbjuder verktygen som gör det lätt och roligt att plugga. Även ämnen som tidigare kändes helt omöjliga.

En bra privatlärare kan göra skillnaden

Vi vet att du kan lära dig det som verkar så svårt nu. Efter så många år med privatlektioner i Kungälv och över hela Sverige så har vi sett hur elever som helt har dömt ut sig själva har blivit otroligt duktiga på ämnet som de tidigare ratat. Vi väljer noga ut lärare som kan sina ämnen och som är villiga att lära sig vår metod som kombinerar kunskapen med motivation och studieteknik. Det här är lärare som kan hjälpa elever att tänka om och att inse att de visst kan. Det är otroligt viktigt och ett recept för att privatundervisningen ska fungera.

Få privatundervisning för ett eller flera ämnen

Man kan välja att läsa upp ett ämne med hjälp av läxhjälpen eller så kanske man väljer att jobba med flera samtidigt. Ibland kan vi erbjuda samma lärare för flera ämnen men många gånger så är det förstås så att det blir olika privatlärare för olika ämnen. Oavsett vilket ämne du behöver hjälpen i så kan det vara bra att veta att privatlektionerna är effektiva och smidiga. Du kan absolut boka in fler lektioner under en kortare period för de kommer att ge så mycket och göra att den vanliga skolan blir så pass mycket enklare.

Läs mer om vår undervisning

Så fungerar Undervisningen i Kungälv

Steg 1: Mer information

Det är viktigt för oss att förstå dig och vad du vill ha hjälp med. Kontakta oss, på 0774-218800 – så tar vi gemensamt fram den hjälp som bäst passar dina behov:

Steg 2: Vi handplockar din lärare

Vi handplockar en noggrant utvlad och utbildad lärare som passar din personlighet och dina behov.

Steg 3: Prova-på-lektion

Du träffar din lärare för en prova-på-lektion.

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Här går det undan. På bara några minuter går den här läraren igenom halva matte [2]. Och det är på ett sätt som eleverna förstår och engageras.- reporter från SR

Spela reportaget (5:53 min)

10 års erfarenhet av undervisning som ger resultat

9/10

höjer sitt betyg i ett eller flera ämnen

7/10

upplever att de får mer tid över till annat

9/10

känner sig mindre stressade

Det känns så mycket lättare att läsa med de här... Matten känns lätt. Jag som avskyr matte. De får mig att känna matte som ett lättsamt ämne helt plötsligt och då blir man intresserad av att läsa.- elev om vår läxhjälp

Spela reportaget (5:03 min)
Johan Andersson med privatelev Johan Andersson med privatelev

 

Boka in läxhjälp i Kungälv när du har tid

Det är viktigt att plugga när man verkligen har tid till det. Om det blir för stressigt så kan det vara svårt att koncentrera sig. Visst kan det vara bra att se över vad man gör på fritiden. Kanske får vissa saker ge vika då man behöver fokusera lite mer på studierna över en viss period. Men det är också viktigt att man har aktiviteter som ger kraft och energi för att de är så roliga. Intressant nog så kan läxläsningen bli just en sådan aktivitet trots att den har med skolan att göra.

Nå dina mål och drömmar

Vi vet att du kan nå dina mål och drömmar. Det är viktigt att du talar om för din privatlärare vad du vill uppnå med den läxhjälp i Kungälv som han eller hon kommer att hjälpa dig med. Målsättning är otroligt viktig oavsett vad man studerar. Det kan vara ett specifikt prov som man vill klara av, ett visst betyg som man vill höja, eller kanske helt enkelt att man vill lära sig tänka på rätt sätt för att själv kunna lösa problem. Med våra privatlektioner så får du allt i ett och framtida studier påverkas av detta såväl som allt annat i livet tack vare att självförtroendet stiger i takt med att du inser hur mycket du kan lära dig och förstå.

Se våra upplägg & priser

Håmta vår gratis digitala broschyr

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert