Läxhjälp på Öland

Privatundervisning
som ger resultat.
  • Vårt mål: Sveriges bästa privatlärare
  • Få erfaren hjälp i alla ämnen
  • Hemma hos dig eller online
Undervisning i alla ämnen
Omnämnda i press & media:
Läxhjälp mellan Maria & Lidia
Alexander Astermark håller kurs
Johan Andersson med privatelev

Klara studier med privatundervisning på Öland

Ge inte upp! Med privatundervisning från Allakando så kommer du igen. Du kan bemästra varje ämne och ännu bättre, du kan äntligen få uppleva sann studieglädje. Det här är ingen liten sak och vi ser gång på gång att den som får läxhjälp på Öland av våra duktiga privatlärare når sina mål. Framtiden blir precis så ljus som den bör vara och du väljer själv vilken utbildning du vill klara av.

Allakandos privatlärare kan förklara

När föräldrar frågar oss om det verkligen kommer att hjälpa med mattehjälp så inser vi hur viktigt det är att få förklaringar som man förstår. När skolan misslyckas med att lära ut så leder det inte sällan till att elever såväl som föräldrar tror att det inte går. Men alla kan faktiskt lära sig matte och alla andra ämnen. Det handlar uteslutande om pedagogik och förmågan att motivera. Det här är något som alla privatlärare på Öland från Allakando är insatta i. Vi har en unik metod för studiehjälp som bygger på att eleven får sakkunskaper såväl som motivation. Studieglädjen infinner sig och det blir mycket lättare att avancera.

Känslan av att klara ett ämne som man halkat efter i är mycket positiv. Den ger kraft och bevisar också att det aldrig var kört. Mattehjälp och studiehjälp som visar vägen till rätt tänk kan göra den stora skillnaden. Man behöver inte sitta länge med en privatlärare som vet hur man förklarar. Då det väl lossnar så går det snabbt framåt och det blir riktigt kul att plugga. Det är det som vi kallar för meningsfull studiehjälp för den ger frihet och insikten om att allt är möjligt.

Läs mer om vår undervisning

Så fungerar Undervisningen i Öland

Steg 1: Mer information

Det är viktigt för oss att förstå dig och vad du vill ha hjälp med. Kontakta oss, på 0774-218800 – så tar vi gemensamt fram den hjälp som bäst passar dina behov:

Steg 2: Vi handplockar din lärare

Vi handplockar en noggrant utvlad och utbildad lärare som passar din personlighet och dina behov.

Steg 3: Prova-på-lektion

Du träffar din lärare för en prova-på-lektion.

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Här går det undan. På bara några minuter går den här läraren igenom halva matte [2]. Och det är på ett sätt som eleverna förstår och engageras.- reporter från SR

Spela reportaget (5:53 min)

10 års erfarenhet av undervisning som ger resultat

9/10

höjer sitt betyg i ett eller flera ämnen

7/10

upplever att de får mer tid över till annat

9/10

känner sig mindre stressade

Det känns så mycket lättare att läsa med de här... Matten känns lätt. Jag som avskyr matte. De får mig att känna matte som ett lättsamt ämne helt plötsligt och då blir man intresserad av att läsa.- elev om vår läxhjälp

Spela reportaget (5:03 min)
Johan Andersson med privatelev Johan Andersson med privatelev

Boka in läxhjälp på Öland

Det är viktigt att boka in privatundervisning så snart som möjligt. Det kommer inte att bli lättare att lära in ju längre man väntar. Studier ska man aldrig sopa under mattan. Med privatundervisning från Allakando så kommer lusten att lära åter. Även om man bara väljer att få mattehjälp så märks förändringen på andra ämnen. Många gånger så behöver man bara lära sig att angripa studierna på rätt sätt för att det ska gå bra. Proven blir lätta att plugga till och det känns inte längre tungt att gå till lektioner som man tidigare inte förstod något av. Vi finns i hela Kalmar med omnejd.

Oavsett om du behöver mattehjälp eller känner att du inte klarar att skriva uppsatsen i historia så ska du kontakta oss snarast. Vi har privatläraren som kan hjälpa dig med skräddarsydd läxhjälp på Öland och som förstår precis vad du går igenom. Ni kommer snabbt igång och gör upp en plan som ni sedan följer. Med stor motivation så kommer du att få ut så mycket mer av dina studier. Lyckade prov ger bättre betyg, men det är inte allt. Vi på Allakando ser en mycket stor mening med att studiehjälp ger förståelse för hur man lär in och planerar. Det här är verktyg som gör att man fortsatt inte behöver mer läxhjälp utan själv kan lära sig vad som helst.

Se våra upplägg & priser

Håmta vår gratis digitala broschyr

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert