Privatundervisning som ger resultat.

LÄXHJÄLP PÅ ÖLAND

 • Vårt mål: Sveriges bästa privatlärare
 • Få erfaren hjälp i alla ämnen
 • Hemma hos dig eller online

Klara studier med privatundervisning på Öland

Ge inte upp! Med privatundervisning från Allakando så kommer du igen. Du kan bemästra varje ämne och ännu bättre, du kan äntligen få uppleva sann studieglädje. Det här är ingen liten sak och vi ser gång på gång att den som får läxhjälp på Öland av våra duktiga privatlärare når sina mål. Framtiden blir precis så ljus som den bör vara och du väljer själv vilken utbildning du vill klara av.

Allakandos privatlärare kan förklara

När föräldrar frågar oss om det verkligen kommer att hjälpa med mattehjälp så inser vi hur viktigt det är att få förklaringar som man förstår. När skolan misslyckas med att lära ut så leder det inte sällan till att elever såväl som föräldrar tror att det inte går. Men alla kan faktiskt lära sig matte och alla andra ämnen. Det handlar uteslutande om pedagogik och förmågan att motivera. Det här är något som alla privatlärare på Öland från Allakando är insatta i. Vi har en unik metod för studiehjälp som bygger på att eleven får sakkunskaper såväl som motivation. Studieglädjen infinner sig och det blir mycket lättare att avancera.

Känslan av att klara ett ämne som man halkat efter i är mycket positiv. Den ger kraft och bevisar också att det aldrig var kört. Mattehjälp och studiehjälp som visar vägen till rätt tänk kan göra den stora skillnaden. Man behöver inte sitta länge med en privatlärare som vet hur man förklarar. Då det väl lossnar så går det snabbt framåt och det blir riktigt kul att plugga. Det är det som vi kallar för meningsfull studiehjälp för den ger frihet och insikten om att allt är möjligt.

 

Hur fungerar läxhjälpen? Enkelt att komma igång!

 • Steg 1 Mer information

  Det är viktigt för oss att förstå dig och vad du vill ha hjälp med. Kontakta oss på 0774-218800!

 • Steg 2 Vi väljer ut din lärare

  Vi handplockar en av våra lärare för läxhjälpen som passar din personlighet och dina mål.

 • Steg 3 Prova-på-lektion

  Du träffar din lärare som har valts ut för din läxhjälp för en prova-på-lektion utan bindning.

 • Steg 4 Vill du veta mer?

  Bli kontaktad inom 24 timmar:

Upplägg & priser för läxhjälp på Öland

Vi kan hjälpa dig oavsett målsättning & tjocklek på plånbok

”Här går det undan. På bara några minuter går den här läraren igenom halva matte 2. Och det är på ett sätt som eleverna förstår och engageras.”

– Reporter i P1 om vår undervisning

9/10

höjer sitt betyg i ett eller flera ämnen

7/10

upplever att de får mer tid över till annat

9/10

känner mindre stress med läxhjälpen

”Det känns så mycket lättare med de här. Jag som avskyr matte. De får mig att känna matte som ett lättsamt ämne helt plötsligt och då blir man intresserad.”

– Elev i UR-reportaget om vår läxhjälp

Elev i Sveriges Radio om vår läxhjälp:

”Det känns så mycket lättare med de här. Jag som avskyr matte. De får mig att känna matte som ett lättsamt ämne helt plötsligt och då blir man intresserad.”

– Elev i UR-reportaget om vår läxhjälp

BOKA IN LÄXHJÄLP PÅ ÖLAND

Det är viktigt att boka in privatundervisning så snart som möjligt. Det kommer inte att bli lättare att lära in ju längre man väntar. Studier ska man aldrig sopa under mattan. Med privatundervisning från Allakando så kommer lusten att lära åter. Även om man bara väljer att få mattehjälp så märks förändringen på andra ämnen. Många gånger så behöver man bara lära sig att angripa studierna på rätt sätt för att det ska gå bra. Proven blir lätta att plugga till och det känns inte längre tungt att gå till lektioner som man tidigare inte förstod något av. Vi finns i hela Kalmar med omnejd.

Oavsett om du behöver mattehjälp eller känner att du inte klarar att skriva uppsatsen i historia så ska du kontakta oss snarast. Vi har privatläraren som kan hjälpa dig med skräddarsydd läxhjälp på Öland och som förstår precis vad du går igenom. Ni kommer snabbt igång och gör upp en plan som ni sedan följer. Med stor motivation så kommer du att få ut så mycket mer av dina studier. Lyckade prov ger bättre betyg, men det är inte allt. Vi på Allakando ser en mycket stor mening med att studiehjälp ger förståelse för hur man lär in och planerar. Det här är verktyg som gör att man fortsatt inte behöver mer läxhjälp utan själv kan lära sig vad som helst.

Kontakta oss nu för mer information

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig!

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Läxhjälp som ger resultat:
 • Egen certifierad privatlärare
 • Finns i alla ämnen, i hela Sverige
 • Hemma, på ett bibliotek eller online
 • Alla tider & dagar i veckan
 • Börja med en prova-på-lektion
 • Ingen bindningstid
 • Nöjdhetsgaranti
 • Stärk motivation & studieteknik
 • 9 av 10 når sina studiemål!
Ring (vard. 09-19)