Läxhjälp Jönköping

Läxhjälp Jönköping

Sveriges bästa
lärare är målet

Läxhjälp Jönköping

I Jönköping erbjuder vi läxhjälp och privatundervisning i hemmet, du kan välja mellan kontinuerlig läxhjälp under terminens gång eller läxhjälp vid behov, när du bara behöver lite tillfällig extra hjälp.

Våra lärare är engagerade och kunniga och har genomgått en tuff process för att få förtroende att ta hand om dina barn. De kan förklara de olika skoluppgifterna på ett strukturerat och metodiskt sätt. De är även bra på att anpassa sitt sätt att förklara, för att alla ska kunna förstå. För att vi ska kunna fortsätta erbjuda läxhjälp av hög kvalité får våra privatlärare genomgå flertalet pedagogiska utbildningar varje år, dessutom finns alltid kontinuerlig uppföljning och feedback med våra utbildningsspecialister. Vårt sätt att undervisa innebär dessutom undervisning i studieteknik i samband med ett specifikt ämne.

Läxhjälpen fungerar rent praktiskt på så vis att en privatlärare kommer hem till dig och hjälper ditt barn i hemmet eller så möter ditt barn upp privatläraren på ett bibliotek eller liknande i stan. Oavsett vilken typ av läxhjälp ni är i behov av kan vi komma överens om ett upplägg som passar er. Kontakta oss för mer information eller om du har frågor på hur vi kan hjälpa just dig och ditt barn.

Välj mellan privatlektioner och punktinsatser. I Jönköping kan vi erbjuda alternativen privatlektioner, punktinsatser eller undervisning online.

Privatlektioner kan ges kontinuerligt under en termins tid, då får varje elev en personlig privatlärare. Eleven och läraren planerar tillsammans och sätter gemensamt upp mål som eleven skall nå, både kortsiktiga och långsiktiga mål sätts. Man lär känna sin lärare och jobbar tillsammans för att nå ett så bra resultat som möjligt. Denna typ av läxhjälp ger ett generellt lyft för hela studiegången. Undervisningen sker antingen hemma hos eleven, på ett bibliotek eller virtuellt. Varje undervisningstillfälle kan delas mellan 3 elever utan någon extra kostnad.

Punktinsatser är en mer intensivare metod att arbeta med, det innebär att man får en personlig privatlärare, men som man jobbar tillsammans med under en kortare tidsperiod. Detta är perfekt om man behöver en extra push inför slutproven eller liknande.

Undervisning online innebär att undervisningen sker via ett virtuellt klassrum. Vi skickar hem all utrustning som krävs med kamera inklusive stativ till eleven. Man får personlig hjälp online, i en grupp, där både lärare och elev kan se vad den andre skriver.

Vi finns bland annat i Habo.

Kontakta oss nu
för mer information!

Eller ring oss nu på:

0774 - 21 88 00

 • Vardagar:

  9.00 - 19.00

 • Helger:

  Stängt

Du kan också:
GRATIS BROSCHYR

Broschyr via mail eller post

prisförslag

Beskriv ditt behov och få ett prisförslag

Kontakta oss nu
för mer information!

Eller ring oss nu på:

0774 - 21 88 00

 • Vardagar:

  9.00 - 19.00

 • Helger:

  Stängt

Du kan också:
GRATIS BROSCHYR

Broschyr via mail eller post

prisförslag

Beskriv ditt behov och få ett prisförslag