LÄXHJÄLP i JÖNKÖPING

Sveriges bästa
lärare är målet
  • Högre betyg
  • Ökad motivation
  • Starkare studieteknik
Undervisning i alla ämnen
Omnämnda i press & media:
Läxhjälp mellan Maria & Lidia
Alexander Astermark håller kurs
Johan Andersson med privatelev

LÄXHJÄLP JÖNKÖPING

I Jönköping erbjuder vi läxhjälp och privatundervisning i hemmet, du kan välja mellan kontinuerlig läxhjälp under terminens gång eller läxhjälp vid behov, när du bara behöver lite tillfällig extra hjälp.

Våra lärare är engagerade och kunniga och har genomgått en tuff process för att få förtroende att ta hand om dina barn. De kan förklara de olika skoluppgifterna på ett strukturerat och metodiskt sätt. De är även bra på att anpassa sitt sätt att förklara, för att alla ska kunna förstå. För att vi ska kunna fortsätta erbjuda läxhjälp av hög kvalité får våra privatlärare genomgå flertalet pedagogiska utbildningar varje år, dessutom finns alltid kontinuerlig uppföljning och feedback med våra utbildningsspecialister. Vårt sätt att undervisa innebär dessutom undervisning i studieteknik i samband med ett specifikt ämne.

Läxhjälpen fungerar rent praktiskt på så vis att en privatlärare kommer hem till dig och hjälper ditt barn i hemmet eller så möter ditt barn upp privatläraren på ett bibliotek eller liknande i stan. Oavsett vilken typ av läxhjälp ni är i behov av kan vi komma överens om ett upplägg som passar er. Kontakta oss för mer information eller om du har frågor på hur vi kan hjälpa just dig och ditt barn.

Läs mer om vår undervisning

Så fungerar Undervisningen i Jönköping

Steg 1: Mer information

Det är viktigt för oss att förstå dig och vad du vill ha hjälp med. Kontakta oss, på 0774-218800 – så tar vi gemensamt fram den hjälp som bäst passar dina behov:

Steg 2: Vi handplockar din lärare

Vi handplockar en noggrant utvlad och utbildad lärare som passar din personlighet och dina behov.

Steg 3: Prova-på-lektion

Du träffar din lärare för en prova-på-lektion.

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Här går det undan. På bara några minuter går den här läraren igenom halva matte [2]. Och det är på ett sätt som eleverna förstår och engageras.- reporter från SR

Spela reportaget (5:53 min)

10 års erfarenhet av undervisning som ger resultat

9/10

höjer sitt betyg i ett eller flera ämnen

7/10

upplever att de får mer tid över till annat

9/10

känner sig mindre stressade

Det känns så mycket lättare att läsa med de här... Matten känns lätt. Jag som avskyr matte. De får mig att känna matte som ett lättsamt ämne helt plötsligt och då blir man intresserad av att läsa.- elev om vår läxhjälp

Spela reportaget (5:03 min)
Johan Andersson med privatelev Johan Andersson med privatelev

Välj mellan privatlektioner och punktinsatser. I Jönköping kan vi erbjuda alternativen privatlektioner, punktinsatser eller undervisning online.

Privatlektioner kan ges kontinuerligt under en termins tid, då får varje elev en personlig privatlärare. Eleven och läraren planerar tillsammans och sätter gemensamt upp mål som eleven skall nå, både kortsiktiga och långsiktiga mål sätts. Man lär känna sin lärare och jobbar tillsammans för att nå ett så bra resultat som möjligt. Denna typ av läxhjälp ger ett generellt lyft för hela studiegången. Undervisningen sker antingen hemma hos eleven, på ett bibliotek eller virtuellt. Varje undervisningstillfälle kan delas mellan 3 elever utan någon extra kostnad.

Punktinsatser är en mer intensivare metod att arbeta med, det innebär att man får en personlig privatlärare, men som man jobbar tillsammans med under en kortare tidsperiod. Detta är perfekt om man behöver en extra push inför slutproven eller liknande.

Undervisning online innebär att undervisningen sker via ett virtuellt klassrum. Vi skickar hem all utrustning som krävs med kamera inklusive stativ till eleven. Man får personlig hjälp online, i en grupp, där både lärare och elev kan se vad den andre skriver.

Vi finns bland annat i Habo.

Se våra upplägg & priser

Håmta vår gratis digitala broschyr

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert