Undervisning & coachning som ger resultat

Studiecoach i Borås med Allakando

 • Privatundervisning & coachning som ger resultat.
 • Intresseväckande undervisning anpassad efter dig
 • Hjälp i alla ämnen – i hela Sverige
test2

Finn en studiecoach i Borås via Allakando

Vi har ett stort nätverk av privatlärare i hela Sverige och kan snabbt matcha dig med en studiecoach i Borås för det ämne som du behöver hjälp med. Kom igång så snart som möjligt med läxhjälp som är effektiv och som gör att du snabbt kan förbättra dina studieresultat. När du kontaktar oss för att få hjälp med studier så kan vi på kort tid boka in ett första möte med en lärare som finns i din närhet. Vi har också smarta kurser som du kan ta tillsammans med andra för att lyckas bättre med kurser och prov.

Studera tillsammans med en duktig lärare

Det är något mycket speciellt med att studera tillsammans med en privatlärare som verkligen brinner för det ämne som man själv har svårt med. Att få se en person som inte är så mycket äldre än en själv tala om ämnet på ett så passionerat sätt kan vara stimulerande. Det blir intressant att prata om det som ska läras in och man glömmer bort alla protester som man normalt sett hade kommit med. Coachen får en att verkligen uppskatta att studera och det dröjer inte länge innan man ser skillnaden i skolan.

Träffas när du kan

Du kan träffas på ett flexibelt sätt med en studiecoach Borås erbjuder via oss på Allakando. Det är upp till er två att bestämma när ni ska plugga tillsammans. Kanske föredrar du att ses i skolans studierum under håltimmen eller så sitter ni hemma hos dig på kvällen. Det viktigaste är att det blir av och det blir det när din privatlärare inte behöver resa långt och ni kan få till studietimmar även med kort varsel.

Lär dig smarta strategier av din studiecoach

De flesta ämnen handlar om så mycket mer än kunskap. Då man studerar språk så kan det vara en stor hjälp att lära sig hur man ska lära in nya ord och grammatik på ett effektivt sätt. Matten är också beroende av att man lär sig att tänka på rätt sätt. Det här är något som din coach kan och som du kommer att få ta del av.

När du förstår hur du ska ta till dig ett visst ämne så blir det så mycket enklare att lära sig. Rätt tänk leder till att du snart kommer att lösa problemen utan hjälp. Dessutom så får du Allakandos unika verktyg för god planering av dina studier. Det här är något som du kan använda nu på de kurser som du pluggar såväl som för kommande studier.

En investering i din framtid

Studiecoachen är en investering i din framtid. Att plugga ensam tillsammans med en privatlärare är otroligt givande. Du kommer att inse att ämnet som var så svårt faktiskt är intressant och att du kan få ut så mycket av att studera det. Det här ger dig studielust och den gör att dina studier får den energi och fart som de borde ha.

Kontakta oss nu för mer information

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig!

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Läxhjälp som ger resultat:
 • Egen certifierad privatlärare
 • Finns i alla ämnen, i hela Sverige
 • Hemma, på ett bibliotek eller online
 • Alla tider & dagar i veckan
 • Börja med en prova-på-lektion
 • Ingen bindningstid
 • Nöjdhetsgaranti
 • Stärk motivation & studieteknik
 • 9 av 10 når sina studiemål!
Ikon för att ringa Allakando för privatlärare, läxhjälp, mattehjälp, studiehjälp Ring (vard. 09-19)