Läxhjälp hemma

Läxhjälp hemma i alla ämnen och åldrar

 • Intresseväckande undervisning i hemmet
 • Helt anpassat efter dig
 • Noggrant utvalda & pedagogiska privatlärare
Vi kan hjälpa dig! Få ett kostnadsfritt prisförslag

Helt förutsättningslöst och anpassat till dig — fyll i formuläret nedan:

Få ett kostnadsfritt prisförslag
Ort:
Ämne/ämnen:
Pris: Fyll i formuläret för ett gratis prisförslag
Fyll i formuläret nedan

Få ett förutsättningslöst prisförslag anpassat till dig:

Ort:
Ämne/ämnen:
Pris: Fyll i formuläret för ett gratis prisförslag
Utmärkt
4.9 i betyg • 208 omdömen
Jätteduktig coach gav sonen ny…
Sonen 14 år fick hjälp med framförallt matte i drygt 6 månader. Jätteduktig coach som verkligen peppade och fick fram ny ener…
Anna Maria Nyquist
Önskar vi hade hittat er tidig…
Önskar vi hade hittat Allakando tidigare! Vilken skillnad i motivation vi sett på vårt barn! Från att ha kämpat med ämne, nu…
Isabel Gillblad
Vi har fått den bästa hjälp …
Vi har fått den bästa hjälp vi kan tänka oss. Vi efterfrågade en kickstart i Spanska och det fick vi! Full pott på proven:-)
Åsa Håkansson
Absoluta stjärnor. Kan varmt r…
Professionellt och alltid vänligt bemötande – ett företag som verkligen förstår sig på undervisning och personlig utveckling…
Olof
Sjukt bra och prisvärt
Allkando har verkligen hjälpt mig för att bli 100 procent förbered inför hp. Har verkligen fått all hjälp jag behövt och ka…
Tarnpreet Singh
Allakando är riktiga räddare
Utan min studiecoach vet jag inte hur jag skulle klarat av gymnasiet!
Erik Svensson
Väldigt bra med lärare som ä…
Väldigt bra med lärare som är engagerade vilket gör det mycket roligare att lära sig.
Elliot Bröms-Thell

Fördelar med att få läxhjälp hemma

För att klara av en skolkurs eller ett prov så kan man välja att delta i en kurs, att studera online, eller att få läxhjälp hemma med en privatlärare. Allakando har lång erfarenhet av att hjälpa till med privatundervisning som är utformad för att passa eleven perfekt. Vi erbjuder effektiva kurser, och vi har även en unik studiemetod som beaktar att man måste plugga på rätt sätt och känna motivation för att lyckas. Det finns goda anledningar till att välja att få hjälpen hemma och här är några viktiga fördelar att vara medveten om.

Lättare att få tiden att räcka till

Tid är en bristvara för oss alla. Inte minst för studenter som försöker hinna med många olika ämnen, jobb och någon form av fritid. När man kan ta studiehjälpen hemma så slipper man restid och det kan betyda mycket. Dessutom så är det så att man tillsammans med en privatlärare eller med en kurs online kan studera på ett intensivt sätt och det sparar ännu mer tid. Hade man försökt själv eller med en kompis så hade det inte gått lika snabbt att få grepp om ett ämne.

Bättre fokus

Fokusen är också viktig då man vill ta igen sådant som man har missat eller lära in lite snabbare. För många så är det lättare att behålla koncentrationen då man befinner sig i hemmet. Föräldrar behöver inte ringa för att se var man håller hus och kan istället svara på telefonsamtal som kommer och se till att man inte störs.

Mindre risk att man missar studietillfällen

När en privatlärare från Allakando kommer till ens hem för att hjälpa till med läxläsning så är risken för att man missar studietillfället mycket liten. Det blir inte så att man missar någon buss eller på annat sätt lyckas hoppa över den viktiga lektionen. Att dessutom veta att man får ordning på läxorna så pass snabbt och effektivt med läxhjälp hemma är något som gör att man inte gärna skjuter på läxläsningen då den är så effektiv och givande.

Bättre studie-ro med läxhjälp hemma

Det är också många som upplever att man kan studera på ett lugnare sätt då man är hemma. Detta oavsett om man sitter med en lärare eller om man använder en onlinekurs. Hemmet är en trygg plats där man upplever det lugn som verkligen är konduktivt för att lära sig det material som man pluggar. Man kan välja att sitta i favoritfåtöljen eller kanske i köket. Kaffe, te eller annat som man tycker om som fika finns också på plats och det bidrar till en mysigare studiemiljö. Man kan få en liknande upplevelse genom vår läxhjälp online. Då har man också en egen utvald studiecoach men undervisningen sker digitalt.

Kontakta oss nu för mer information

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig!

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Läxhjälp som ger resultat:
 • Egen certifierad privatlärare
 • Finns i alla ämnen, i hela Sverige
 • Hemma, på ett bibliotek eller online
 • Alla tider & dagar i veckan
 • Börja med en prova-på-lektion
 • Ingen bindningstid
 • Nöjdhetsgaranti
 • Stärk motivation & studieteknik
 • 9 av 10 når sina studiemål!
Ikon för att ringa Allakando för privatlärare, läxhjälp, mattehjälp, studiehjälp Ring (vard. 09-19)