Läxhjälp hemma

Läxhjälp hemma

 • Intresseväckande undervisning i hemmet
 • Helt anpassat efter dig
 • Noggrant utvalda & pedagogiska privatlärare
Vi kan hjälpa dig! Få ett kostnadsfritt prisförslag

Helt förutsättningslöst och anpassat till dig — fyll i formuläret nedan:

Få ett kostnadsfritt prisförslag
Ort:
Ämne/ämnen:
Pris: Fyll i formuläret för ett gratis prisförslag
Fyll i formuläret nedan

Få ett förutsättningslöst prisförslag anpassat till dig:

Ort:
Ämne/ämnen:
Pris: Fyll i formuläret för ett gratis prisförslag

Läxhjälp hemma

Fördelar med att få läxhjälp hemma

För att klara av en skolkurs eller ett prov så kan man välja att delta i en kurs, att studera online, eller att få läxhjälp hemma med en privatlärare. Allakando har lång erfarenhet av att hjälpa till med privatundervisning som är utformad för att passa eleven perfekt.

Vi erbjuder effektiva kurser, och vi har även en unik studiemetod som beaktar att man måste plugga på rätt sätt och känna motivation för att lyckas. Det finns goda anledningar till att välja att få hjälpen hemma och här är några viktiga fördelar att vara medveten om.

Läxhjälp hemma

Kom igång med läxhjälp hemma

 • Steg 1 Mer information

  Kontakta oss på 0774-218800

 • Steg 2 Vi väljer ut din lärare

  Vi matchar dig med en privatlärare

 • Steg 3 Prova-på-lektion

  Börja med en prova-på-lektion

 • Steg 4

Priser för läxhjälp hemma

Vi kan hjälpa dig oavsett målsättning & tjocklek på plånbok

Recension läxhjälp hemma

Kontakta oss för läxhjälp hemma

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig!

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Läxhjälp hemma som ger resultat
 • 9 av 10 når sina studiemål!
 • Finns i hela Sverige, för alla nivåer
 • Hemma, på ett bibliotek eller online
 • Börja med en prova-på-lektion
 • Nöjdhetsgaranti
Ikon för att ringa Allakando för privatlärare, läxhjälp, mattehjälp, studiehjälp Ring (vard. 09-19)

Vanliga frågor om läxhjälp hemma

Hur funkar er läxhjälp i hemmet?

Du börjar alltid med en första prova-på-lektion med en privatlärare handplockad efter dina behov och önskemål. Är du inte nöjd hittar vi alltid en ny! Ett vanligt upplägg med vår läxhjälp hemma är att sedan träffas löpande 1-2 gånger i veckan.

Erbjuder ni läxhjälp hemma för alla årskurser?

Ja! Vår läxhjälp i hemmet är tillgänglig för alla åldrar och nivåer. Vi kan hjälpa till oavsett om det gäller läxhjälp i lågstadiet, mellanstadiet, högstadiet, gymnasiet, högskola/universitet eller IB.

Var kan jag få läxhjälp hemma?

Vi kan hjälpa dig oavsett var du bor, exempelvis i Stockholm, Göteborg, Malmö, Umeå, Sundsvall, Hässleholm, Kalmar och Alingsås. Vi finns i hela Sverige!

Lättare att få tiden att räcka till

Tid är en bristvara för oss alla. Inte minst för studenter som försöker hinna med många olika ämnen, jobb och någon form av fritid. När man kan ta studiehjälpen hemma så slipper man restid och det kan betyda mycket. Dessutom så är det så att man tillsammans med en privatlärare eller med en kurs online kan studera på ett intensivt sätt och det sparar ännu mer tid. Hade man försökt själv eller med en kompis så hade det inte gått lika snabbt att få grepp om ett ämne.

Bättre fokus

Fokusen är också viktig då man vill ta igen sådant som man har missat eller lära in lite snabbare. För många så är det lättare att behålla koncentrationen då man befinner sig i hemmet. Föräldrar behöver inte ringa för att se var man håller hus och kan istället svara på telefonsamtal som kommer och se till att man inte störs.

Mindre risk att man missar studietillfällen

När en privatlärare från Allakando kommer till ens hem för att hjälpa till med läxläsning så är risken för att man missar studietillfället mycket liten. Det blir inte så att man missar någon buss eller på annat sätt lyckas hoppa över den viktiga lektionen.

Att dessutom veta att man får ordning på läxorna så pass snabbt och effektivt med läxhjälp hemma är något som gör att man inte gärna skjuter på läxläsningen då den är så effektiv och givande.

Bättre studie-ro med läxhjälp hemma

Det är också många som upplever att man kan studera på ett lugnare sätt då man är hemma. Detta oavsett om man sitter med en lärare eller om man använder en onlinekurs. Hemmet är en trygg plats där man upplever det lugn som verkligen är konduktivt för att lära sig det material som man pluggar. Man kan välja att sitta i favoritfåtöljen eller kanske i köket. Kaffe, te eller annat som man tycker om som fika finns också på plats och det bidrar till en mysigare studiemiljö. Man kan få en liknande upplevelse genom vår läxhjälp online. Då har man också en egen utvald studiecoach men undervisningen sker digitalt.