Läxhjälp & kurser som ger resultat.

Läxhjälp till företag – Alla städer & ämnen

 • Pedagogiska privatlärare för effektiv undervisning
 • Hjälp i alla ämnen – i hela Sverige
 • Nivåanpassad & skräddarsydd undervisning
test2
Utmärkt
4.9 i betyg • 208 omdömen
Jätteduktig coach gav sonen ny…
Sonen 14 år fick hjälp med framförallt matte i drygt 6 månader. Jätteduktig coach som verkligen peppade och fick fram ny ener…
Anna Maria Nyquist
Önskar vi hade hittat er tidig…
Önskar vi hade hittat Allakando tidigare! Vilken skillnad i motivation vi sett på vårt barn! Från att ha kämpat med ämne, nu…
Isabel Gillblad
Vi har fått den bästa hjälp …
Vi har fått den bästa hjälp vi kan tänka oss. Vi efterfrågade en kickstart i Spanska och det fick vi! Full pott på proven:-)
Åsa Håkansson
Absoluta stjärnor. Kan varmt r…
Professionellt och alltid vänligt bemötande – ett företag som verkligen förstår sig på undervisning och personlig utveckling…
Olof
Sjukt bra och prisvärt
Allkando har verkligen hjälpt mig för att bli 100 procent förbered inför hp. Har verkligen fått all hjälp jag behövt och ka…
Tarnpreet Singh
Allakando är riktiga räddare
Utan min studiecoach vet jag inte hur jag skulle klarat av gymnasiet!
Erik Svensson
Väldigt bra med lärare som ä…
Väldigt bra med lärare som är engagerade vilket gör det mycket roligare att lära sig.
Elliot Bröms-Thell

Smart och effektiv läxhjälp för företag

Det är inte så ovanligt med vidareutbildning för många branscher kräver att man lär sig mer för att hänga med. Man kan ordna med utbildningar internt eller skicka medarbetare på kurs, men det är inte alltid som man tänker på det där med läxorna. Många kurser och utbildningar kräver ju att man jobbar lite på egen hand, detta för att förstå saker som programmering och annat på ett bättre sätt. Vi erbjuder läxhjälp för företag som vill se till att de anställda som vidareutbildas får ut mesta möjliga av kurserna.

Få ut mer av kurser

Man kan tjäna mycket på en kurs som ger mer kunskap inom det område som man är verksam. Men det är inte alltid så lätt att få tid till att genomföra övningar och annat på fritiden. Har man barn och familj att ta hand om så kanske tiden inte räcker till. Då kan det verkligen vara en fördel om man via jobbet får möjlighet att repetera och tillsammans med en bra privatlärare genomföra läxläsningen som är så nödvändig.

Precis som i skolan så är det så att man måste repetera och öva på det som man lär sig. I varje fall om man vill bli riktigt duktig och komma ihåg studierna. Att läsa läxor från kursen tillsammans med arbetskamrater kan också kännas riktigt uppfriskande. Man har det extra trevligt tillsammans och kan jobba med exempel som är relevanta för företaget. Gruppkänslan stärks och resultatet blir att man får ut så mycket mer av de kurser som man tar.

Snabbare resultat

Då man vill se snabba resultat av vidareutbildning så är det också klokt att hyra in en privatlärare för läxhjälpen med oss på Allakando. Man kan jobba med praktiska exempel och se till att utnyttja nya tekniker utan att det krockar med det vanliga arbetsschemat. Samtidigt som företaget drar nytta av detta så kommer medarbetarna snabbare att kunna ta till sig av det som de lär sig på kurser och interna utbildningar. Privatläraren som kommer är expert och har god vana av att hjälpa till med repetition i grupp såväl som med enskilda anställda.

Läxhjälp för anställdas barn

Något som faktiskt också ofta kommer upp är behovet av läxhjälp på företag till barn. Medarbetare som samtalar om sina barn och skolan inser att de tampas med samma problem. Det kan vara att man inte förstår matten eller att det går trögt med läsning och uppsatser. Med våra tjänster så kan man skapa unika läxläsningsgrupper och tillsammans hjälpas åt för att barnen ska lyckas bättre i skolan.

När man får läxhjälpen på jobbet för egna utbildningar så inser man hur effektivt detta är och då är det inte så långsökt att man vill ge sina barn samma chans. Vi jobbar på ett flexibelt sätt och kan enkelt ordna med kurser, privatundervisning och undervisning online för alla åldrar och alla ämnen!

Kontakta oss nu för mer information

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig!

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Läxhjälp som ger resultat:
 • Egen certifierad privatlärare
 • Finns i alla ämnen, i hela Sverige
 • Hemma, på ett bibliotek eller online
 • Alla tider & dagar i veckan
 • Börja med en prova-på-lektion
 • Ingen bindningstid
 • Nöjdhetsgaranti
 • Stärk motivation & studieteknik
 • 9 av 10 når sina studiemål!
Ikon för att ringa Allakando för privatlärare, läxhjälp, mattehjälp, studiehjälp Ring (vard. 09-19)