Läxhjälp barn

Läxhjälp barn

 • Pedagogiska privatlärare som engagerar unga
 • Hjälp i alla ämnen – i hela Sverige
 • Prova-på-lektion & nöjdhetsgaranti
Vi kan hjälpa dig! Få ett kostnadsfritt prisförslag

Helt förutsättningslöst och anpassat till dig — fyll i formuläret nedan:

Få ett kostnadsfritt prisförslag
Ort:
Ämne/ämnen:
Pris: Fyll i formuläret för ett gratis prisförslag
Fyll i formuläret nedan

Få ett förutsättningslöst prisförslag anpassat till dig:

Ort:
Ämne/ämnen:
Pris: Fyll i formuläret för ett gratis prisförslag

Läxhjälp barn

Läxhjälp för barn i olika ämnen

Vi kontaktas ofta av familjer som har barn som det går lite trögt för i skolan. På frågan om vi kan hjälpa till så svarar vi alltid ja. Vi vet nämligen att skolresultaten har mycket lite med barnets förmåga att lära in att göra.

När vi väl ger läxhjälp barn förstår så kommer de goda resultaten och kanske ännu viktigare, barnet får ett enormt gott självförtroende av att inse att man kan lära sig precis allt.

Läxhjälp barn

Kom igång med läxhjälp för barn

 • Steg 1 Mer information

  Kontakta oss på 0774-218800

 • Steg 2 Vi väljer ut din lärare

  Vi matchar dig med en privatlärare

 • Steg 3 Prova-på-lektion

  Börja med en prova-på-lektion

 • Steg 4

Priser för läxhjälp för barn

Vi kan hjälpa dig oavsett målsättning & tjocklek på plånbok

Recension läxhjälp barn

Kontakta oss för läxhjälp för barn

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig!

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Läxhjälp som ger resultat
 • 9 av 10 når sina studiemål!
 • Finns i hela Sverige, för alla nivåer
 • Hemma, på ett bibliotek eller online
 • Börja med en prova-på-lektion
 • Nöjdhetsgaranti
Ikon för att ringa Allakando för privatlärare, läxhjälp, mattehjälp, studiehjälp Ring (vard. 09-19)

Vanliga frågor om läxhjälp för barn

Hur funkar er läxhjälp för barn?

Du börjar alltid med en första prova-på-lektion med en privatlärare handplockad efter dina behov och önskemål. Är du inte nöjd hittar vi alltid en ny! Ett vanligt upplägg med vår läxhjälp för barn är att sedan träffas löpande 1-2 gånger i veckan, i hemmet eller online.

Erbjuder ni läxhjälp för barn för alla årskurser?

Ja! Vår läxhjälp för barn är tillgänglig för alla åldrar och nivåer. Vi kan hjälpa till oavsett om det gäller läxhjälp i lågstadiet, mellanstadiet eller högstadiet.

Var erbjuder ni läxhjälp för barn?

Vi kan hjälpa dig oavsett var du bor, till exempel i Stockholm, Göteborg, Malmö, Jönköping, Åre, Borås, Karlstad och Helsingborg. Vi finns såklart i hela Sverige!

En bra metod för barnets inlärning

Man kunde ju önska att den ordinarie läraren räckte till för hela klassrummet men så är det sällan. När ett barn i klassen inte riktigt hänger med så är det inte säkert att det upptäcks. Det kan ta ett tag innan man som förälder inser att det behövs hjälp men att den inte kommer att komma från skolans håll. Det här kan dock vara en fördel för när vi tar över och hjälper till med läxläsningen så handlar det inte bara om att ta igen förlorade kunskaper.

Vi ser också till att barnet lär sig med en metod som han eller hon kan ta med sig och använda vidare. Med andra ord så lär vi barnet att lära sig och det är verkligen något som kommer att kunna göra stor skillnad.

Motivation och känslan av att lyckas

Vi vet också att det är otroligt viktigt att känna ett självförtroende och lita på att man kan klara skolan. Tyvärr så får barn som inte hänger med i olika ämnen ofta stämplar och det är ett problem som vi löser. Vi visar barnet att det alls inte är så svårt att lära sig olika ämnen och att man kan om man vill. Motivationen och känslan av att lyckas ger otrolig glädje både för barnet och för föräldrar som inser att rätt studieteknik och en god inställning är allt som krävs för att det ska gå bra.

Läxhjälpen lägger en god grund

När man börjar tidigt med läxhjälp så lägger man en god grund för framtiden. Vetskapen om att man kan om man vill är otroligt viktig men också att man lär sig hur man studerar för att klara av läxor och prov.

Barnet får in en mycket god vana som kommer att påverka hur det går vidare under grundskolan såväl som på gymnasiet. På grund av detta så är det mycket klokt att på ett tidigt stadie ta tag i svårigheter och se till att barnet aldrig behöver känna sig otillräcklig eller dum då man tar hand om studierna på ett riktigt effektivt och bra sätt.