Läxhjälp & kurser som ger resultat.

Läxhjälp barn – Alla ämnen & städer

 • Pedagogiska privatlärare som engagerar unga
 • Hjälp i alla ämnen – i hela Sverige
 • Prova-på-lektion & nöjdhetsgaranti
test2
Utmärkt
4.9 i betyg • 208 omdömen
Jätteduktig coach gav sonen ny…
Sonen 14 år fick hjälp med framförallt matte i drygt 6 månader. Jätteduktig coach som verkligen peppade och fick fram ny ener…
Anna Maria Nyquist
Önskar vi hade hittat er tidig…
Önskar vi hade hittat Allakando tidigare! Vilken skillnad i motivation vi sett på vårt barn! Från att ha kämpat med ämne, nu…
Isabel Gillblad
Vi har fått den bästa hjälp …
Vi har fått den bästa hjälp vi kan tänka oss. Vi efterfrågade en kickstart i Spanska och det fick vi! Full pott på proven:-)
Åsa Håkansson
Absoluta stjärnor. Kan varmt r…
Professionellt och alltid vänligt bemötande – ett företag som verkligen förstår sig på undervisning och personlig utveckling…
Olof
Sjukt bra och prisvärt
Allkando har verkligen hjälpt mig för att bli 100 procent förbered inför hp. Har verkligen fått all hjälp jag behövt och ka…
Tarnpreet Singh
Allakando är riktiga räddare
Utan min studiecoach vet jag inte hur jag skulle klarat av gymnasiet!
Erik Svensson
Väldigt bra med lärare som ä…
Väldigt bra med lärare som är engagerade vilket gör det mycket roligare att lära sig.
Elliot Bröms-Thell

Läxhjälp för barn i olika ämnen

Vi kontaktas ofta av familjer som har barn som det går lite trögt för i skolan. På frågan om vi kan hjälpa till så svarar vi alltid ja. Vi vet nämligen att skolresultaten har mycket lite med barnets förmåga att lära in att göra. När vi väl ger läxhjälp barn förstår så kommer de goda resultaten och kanske ännu viktigare, barnet får ett enormt gott självförtroende av att inse att man kan lära sig precis allt.

En bra metod för barnets inlärning

Man kunde ju önska att den ordinarie läraren räckte till för hela klassrummet men så är det sällan. När ett barn i klassen inte riktigt hänger med så är det inte säkert att det upptäcks. Det kan ta ett tag innan man som förälder inser att det behövs hjälp men att den inte kommer att komma från skolans håll. Det här kan dock vara en fördel för när vi tar över och hjälper till med läxläsningen så handlar det inte bara om att ta igen förlorade kunskaper.

Vi ser också till att barnet lär sig med en metod som han eller hon kan ta med sig och använda vidare. Med andra ord så lär vi barnet att lära sig och det är verkligen något som kommer att kunna göra stor skillnad.

Motivation och känslan av att lyckas

Vi vet också att det är otroligt viktigt att känna ett självförtroende och lita på att man kan klara skolan. Tyvärr så får barn som inte hänger med i olika ämnen ofta stämplar och det är ett problem som vi löser. Vi visar barnet att det alls inte är så svårt att lära sig olika ämnen och att man kan om man vill. Motivationen och känslan av att lyckas ger otrolig glädje både för barnet och för föräldrar som inser att rätt studieteknik och en god inställning är allt som krävs för att det ska gå bra.

Läxhjälpen lägger en god grund

När man börjar tidigt med läxhjälp för barn så lägger man en god grund för framtiden. Vetskapen om att man kan om man vill är otroligt viktig men också att man lär sig hur man studerar för att klara av läxor och prov. Barnet får in en mycket god vana som kommer att påverka hur det går vidare under grundskolan såväl som på gymnasiet. På grund av detta så är det mycket klokt att på ett tidigt stadie ta tag i svårigheter och se till att barnet aldrig behöver känna sig otillräcklig eller dum då man tar hand om studierna på ett riktigt effektivt och bra sätt.

Kontakta oss nu för mer information

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig!

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Läxhjälp som ger resultat:
 • Egen certifierad privatlärare
 • Finns i alla ämnen, i hela Sverige
 • Hemma, på ett bibliotek eller online
 • Alla tider & dagar i veckan
 • Börja med en prova-på-lektion
 • Ingen bindningstid
 • Nöjdhetsgaranti
 • Stärk motivation & studieteknik
 • 9 av 10 når sina studiemål!
Ikon för att ringa Allakando för privatlärare, läxhjälp, mattehjälp, studiehjälp Ring (vard. 09-19)