Hjälp med läxor

Hjälp med läxor

 • Pedagogiska privatlärare som väcker intresse
 • Hjälp i alla ämnen – i hela Sverige
 • Prova-på-lektion & nöjdhetsgaranti
Vi kan hjälpa dig! Få ett kostnadsfritt prisförslag

Helt förutsättningslöst och anpassat till dig — fyll i formuläret nedan:

Få ett kostnadsfritt prisförslag
Ort:
Ämne/ämnen:
Pris: Fyll i formuläret för ett gratis prisförslag
Fyll i formuläret nedan

Få ett förutsättningslöst prisförslag anpassat till dig:

Ort:
Ämne/ämnen:
Pris: Fyll i formuläret för ett gratis prisförslag

Hjälp med läxor

Få hjälp med läxor och lyckas med utbildningen!

Det spelar ingen roll om man studerar på högstadiet, gymnasiet, eller läser en högskoleutbildning. Ibland så behöver man hjälp med läxor för att lyckas. Ju tidigare man kommer igång med en kurs eller privatlektioner desto bättre. Allakando har lång erfarenhet av att hjälpa till med studier. Vi har privatlärare som leder kurser och som kan träffas med dig för att se till att du får koll på det ämne som du studerar just nu.

 

Hjälp med läxor

Kom igång med läxhjälp

 • Steg 1 Mer information

  Kontakta oss på 0774-218800

 • Steg 2 Vi väljer ut din lärare

  Vi matchar dig med en privatlärare

 • Steg 3 Prova-på-lektion

  Börja med en prova-på-lektion

 • Steg 4

Priser för hjälp med läxor

Vi kan hjälpa dig oavsett målsättning & tjocklek på plånbok

Recension hjälp med läxor

Kontakta oss för hjälp med läxor

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig!

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Läxhjälp som ger resultat
 • 9 av 10 når sina studiemål!
 • Finns i hela Sverige, för alla nivåer
 • Hemma, på ett bibliotek eller online
 • Börja med en prova-på-lektion
 • Nöjdhetsgaranti
Ikon för att ringa Allakando för privatlärare, läxhjälp, mattehjälp, studiehjälp Ring (vard. 09-19)

Vanliga frågor om hjälp med läxor

Hur funkar er hjälp med läxor?

Du börjar alltid med en första prova-på-lektion med en privatlärare handplockad efter dina behov och önskemål. Är du inte nöjd hittar vi alltid en ny! Ett vanligt upplägg för vår hjälp med läxor är att sedan träffas löpande 1-2 gånger i veckan, i hemmet eller online.

Erbjuder ni hjälp med läxor för alla årskurser?

Ja! Vår hjälp med läxor är tillgänglig för alla åldrar och nivåer. Vi kan hjälpa till oavsett om det gäller hjälp med läxor i lågstadiet, mellanstadiet, högstadiet, gymnasiet, högskola/universitet eller IB.

Var kan jag få hjälp med läxor?

Vi kan hjälpa dig oavsett var i Sverige du bor. Vi finns i både storstäder och på landsbygden.

Då det är svårt att förstå ett ämne

Det kan vara svårt att förstå ett ämne av olika skäl. Ibland så har man brister i grundkunskaper och då blir det svårt att komma vidare. Det kan också vara så att tempot på den utbildning som man tar är väldigt högt. Om man missar en lektion så kan det leda till att man kommer efter och då är det inte alltid så lätt att själv ta igen allt material.

Med en privatlärare från Allakando så klarar man av även de ämnen som känns svåra att förstå. Vi har lärare som kan förklara på ett sätt som gör det hela tydligt. I och med att ni träffas i lugn och ro så blir det också lite lättare att på ett lugnt sätt gå igenom materialet så många gånger som behövs för att det ska fastna.

Det är väldigt ofta så att en attityd om att ett visst ämne är för svårt ställer till med besvär. Det är därför som vi tar med motivation som en viktig del av vår studiehjälp. Vi gör det klart för varje elev att de kan lyckas även med det som först inte verkade så självklart. Vi har tillräckligt med bevis för att alla kan lära sig allt så vi köper aldrig teser om att vissa ämnen skulle vara för svåra för vissa.

Hjälp med läxorna hemma

Det kan vara mycket praktiskt att få läxhjälp hemma när man har tid för den. I och med att vi har privatlärare i alla svenska städer så kan vi snabbt ordna med en lärare som ger dig privatundervisning i ditt hem. Ni kan sitta vid ett skrivbord, i soffan eller kanske vid köksbordet. Det blir onekligen lättare att slappna av och enbart fokusera på studierna då man är på en plats där man känner sig trygg.

En del tycker dock att det bästa är att studera på en allmän plats som på ett bibliotek eller i ett studierum som finns där man pluggar. Det här är också lätt att ordna. Privatläraren träffas med dig där du vill ha läxläsningen, och många gånger så är det lätt att få till en tidpunkt som fungerar bra för er båda. Detta särskilt när läraren själv är student fast på högre nivå än vad du är just nu.

Att få hjälp med läxor handlar om att på både kort och lång sikt göra skolan både enklare och roligare. När man fastnat eller fått något om bakfoten är det både effektivt och lärorikt att få någon som kan förklara bakgrunden så att ni tillsammans kan lösa uppgiften.

En personlig plan med målsättning

När du får privatlektioner med Allakando så är målsättningen en viktig del av studierna. Du och din lärare kommer att jobba med en personlig plan som inkluderar dina mål och som även har vissa hållpunkter. Med en plan så kan ni jobba på ett fokuserat sätt och det gör att det går snabbare att nå målen. Det här kan vara att klara ett prov eller kanske att höja betyg på kursen.

Hur snabbt blir det skillnad?

Det blir snabbt skillnad för hjälpen med läxorna kommer ju med motivation och lust för att studera. Det här påverkar precis allt. Man känner att det blir lättare att hänga med i undervisningen och tekniken som man lär sig kan man använda för flera olika ämnen. Läxhjälpen är verkligen en tillgång på så många olika sätt och det är viktigt att veta.

Kom igång med läxläsningen så snart som möjligt

Det är viktigt att komma igång med hjälp med läxor så snart som man kan. Om man märker att man behöver lite push för att det ska gå bra med ett visst ämne så lönar det sig inte att vänta. När du kan komma igång med en kurs eller med privatlektioner på tidigt stadium så slipper du lägga så mycket tid på att ta igen. Istället så kan du fokusera på att utvecklas och verkligen få ut så mycket som bara möjligt av dina studier.