Läxhjälp & kurser som ger resultat.

Hjälp med Läxor i alla ämnen & städer

 • Pedagogiska privatlärare som väcker intresse
 • Hjälp i alla ämnen – i hela Sverige
 • Prova-på-lektion & nöjdhetsgaranti
test2
Utmärkt
4.9 i betyg • 208 omdömen
Jätteduktig coach gav sonen ny…
Sonen 14 år fick hjälp med framförallt matte i drygt 6 månader. Jätteduktig coach som verkligen peppade och fick fram ny ener…
Anna Maria Nyquist
Önskar vi hade hittat er tidig…
Önskar vi hade hittat Allakando tidigare! Vilken skillnad i motivation vi sett på vårt barn! Från att ha kämpat med ämne, nu…
Isabel Gillblad
Vi har fått den bästa hjälp …
Vi har fått den bästa hjälp vi kan tänka oss. Vi efterfrågade en kickstart i Spanska och det fick vi! Full pott på proven:-)
Åsa Håkansson
Absoluta stjärnor. Kan varmt r…
Professionellt och alltid vänligt bemötande – ett företag som verkligen förstår sig på undervisning och personlig utveckling…
Olof
Sjukt bra och prisvärt
Allkando har verkligen hjälpt mig för att bli 100 procent förbered inför hp. Har verkligen fått all hjälp jag behövt och ka…
Tarnpreet Singh
Allakando är riktiga räddare
Utan min studiecoach vet jag inte hur jag skulle klarat av gymnasiet!
Erik Svensson
Väldigt bra med lärare som ä…
Väldigt bra med lärare som är engagerade vilket gör det mycket roligare att lära sig.
Elliot Bröms-Thell

Få hjälp med läxor och lyckas med utbildningen!

Det spelar ingen roll om man studerar på högstadiet, gymnasiet, eller läser en högskoleutbildning. Ibland så behöver man hjälp med läxor för att lyckas. Ju tidigare man kommer igång med en kurs eller privatlektioner desto bättre. Allakando har lång erfarenhet av att hjälpa till med studier. Vi har privatlärare som leder kurser och som kan träffas med dig för att se till att du får koll på det ämne som du studerar just nu.

Då det är svårt att förstå ett ämne

Det kan vara svårt att förstå ett ämne av olika skäl. Ibland så har man brister i grundkunskaper och då blir det svårt att komma vidare. Det kan också vara så att tempot på den utbildning som man tar är väldigt högt. Om man missar en lektion så kan det leda till att man kommer efter och då är det inte alltid så lätt att själv ta igen allt material.

Med en privatlärare från Allakando så klarar man av även de ämnen som känns svåra att förstå. Vi har lärare som kan förklara på ett sätt som gör det hela tydligt. I och med att ni träffas i lugn och ro så blir det också lite lättare att på ett lugnt sätt gå igenom materialet så många gånger som behövs för att det ska fastna.

Det är väldigt ofta så att en attityd om att ett visst ämne är för svårt ställer till med besvär. Det är därför som vi tar med motivation som en viktig del av vår studiehjälp. Vi gör det klart för varje elev att de kan lyckas även med det som först inte verkade så självklart. Vi har tillräckligt med bevis för att alla kan lära sig allt så vi köper aldrig teser om att vissa ämnen skulle vara för svåra för vissa.

Hjälp med läxorna hemma

Det kan vara mycket praktiskt att få läxhjälp hemma när man har tid för den. I och med att vi har privatlärare i alla svenska städer så kan vi snabbt ordna med en lärare som ger dig privatundervisning i ditt hem. Ni kan sitta vid ett skrivbord, i soffan eller kanske vid köksbordet. Det blir onekligen lättare att slappna av och enbart fokusera på studierna då man är på en plats där man känner sig trygg.

En del tycker dock att det bästa är att studera på en allmän plats som på ett bibliotek eller i ett studierum som finns där man pluggar. Det här är också lätt att ordna. Privatläraren träffas med dig där du vill ha läxläsningen, och många gånger så är det lätt att få till en tidpunkt som fungerar bra för er båda. Detta särskilt när läraren själv är student fast på högre nivå än vad du är just nu.

Att få hjälp med läxor handlar om att på både kort och lång sikt göra skolan både enklare och roligare. När man fastnat eller fått något om bakfoten är det både effektivt och lärorikt att få någon som kan förklara bakgrunden så att ni tillsammans kan lösa uppgiften.

Hjälp med dina läxor när du fastnat

En personlig plan med målsättning

När du får privatlektioner med Allakando så är målsättningen en viktig del av studierna. Du och din lärare kommer att jobba med en personlig plan som inkluderar dina mål och som även har vissa hållpunkter. Med en plan så kan ni jobba på ett fokuserat sätt och det gör att det går snabbare att nå målen. Det här kan vara att klara ett prov eller kanske att höja betyg på kursen.

Hur snabbt blir det skillnad?

Det blir snabbt skillnad för hjälpen med läxorna kommer ju med motivation och lust för att studera. Det här påverkar precis allt. Man känner att det blir lättare att hänga med i undervisningen och tekniken som man lär sig kan man använda för flera olika ämnen. Läxhjälpen är verkligen en tillgång på så många olika sätt och det är viktigt att veta.

Kom igång med läxläsningen så snart som möjligt

Det är viktigt att komma igång med hjälp med läxor så snart som man kan. Om man märker att man behöver lite push för att det ska gå bra med ett visst ämne så lönar det sig inte att vänta. När du kan komma igång med en kurs eller med privatlektioner på tidigt stadium så slipper du lägga så mycket tid på att ta igen. Istället så kan du fokusera på att utvecklas och verkligen få ut så mycket som bara möjligt av dina studier.

 

Kontakta oss nu för mer information

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig!

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Läxhjälp som ger resultat:
 • Egen certifierad privatlärare
 • Finns i alla ämnen, i hela Sverige
 • Hemma, på ett bibliotek eller online
 • Alla tider & dagar i veckan
 • Börja med en prova-på-lektion
 • Ingen bindningstid
 • Nöjdhetsgaranti
 • Stärk motivation & studieteknik
 • 9 av 10 når sina studiemål!
Ikon för att ringa Allakando för privatlärare, läxhjälp, mattehjälp, studiehjälp Ring (vard. 09-19)