Undervisning i hemmet som ger resultat.

Hemundervisning grundskola

 • Få hem en pedagogisk privatlärare
 • Skräddarsytt upplägg efter dina behov
 • Prova-på-lektion & nöjdhetsgaranti
test2
Utmärkt
4.9 i betyg • 208 omdömen
Jätteduktig coach gav sonen ny…
Sonen 14 år fick hjälp med framförallt matte i drygt 6 månader. Jätteduktig coach som verkligen peppade och fick fram ny ener…
Anna Maria Nyquist
Önskar vi hade hittat er tidig…
Önskar vi hade hittat Allakando tidigare! Vilken skillnad i motivation vi sett på vårt barn! Från att ha kämpat med ämne, nu…
Isabel Gillblad
Vi har fått den bästa hjälp …
Vi har fått den bästa hjälp vi kan tänka oss. Vi efterfrågade en kickstart i Spanska och det fick vi! Full pott på proven:-)
Åsa Håkansson
Absoluta stjärnor. Kan varmt r…
Professionellt och alltid vänligt bemötande – ett företag som verkligen förstår sig på undervisning och personlig utveckling…
Olof
Sjukt bra och prisvärt
Allkando har verkligen hjälpt mig för att bli 100 procent förbered inför hp. Har verkligen fått all hjälp jag behövt och ka…
Tarnpreet Singh
Allakando är riktiga räddare
Utan min studiecoach vet jag inte hur jag skulle klarat av gymnasiet!
Erik Svensson
Väldigt bra med lärare som ä…
Väldigt bra med lärare som är engagerade vilket gör det mycket roligare att lära sig.
Elliot Bröms-Thell

Effektiv hemundervisning för grundskola

När man går i grundskolan så kanske man inte tänker så mycket på vad man kommer att göra efter gymnasiet, och det behöver man heller inte göra. Men faktum är att grundskolans kunskaper kommer att fungera som en grund för det man studerar på gymnasiet, och om man missar viktiga bitar så kan det bli problem vid senare tillfälle. Det är givetvis också så att grundskolans slutbetyg får betydelse. Men på Allakando så fokuserar vi med vår hemundervisning för grundskola mindre på exakt betyg och mer på att hjälpa till med god studieteknik. Den elev som redan från detta stadie klarar av att studera på rätt sätt får det så mycket enklare både på gymnasiet och vidare på högskolan.

En god grund att stå på

Det där med att ha en god grund att stå på är en evig sanning. De familjer som kontaktar oss flera år efter att grundskolan är över önskar ofta att vi hade kommit i kontakt tidigare. Inte för att det tar långt tid att komma igen utan mer för att självkänslan kan få sig en törn av att man inte riktigt klarar av ett ämne. Att gå omkring och känna sig otillräcklig och kanske lite dum är inte bra. Att istället få privatlektioner och inse att det är både kul och enkelt med de ämnen som först var svåra gör den stora skillnaden.

Självkänslan och kunskapen om hur man studerar tar man med sig genom grundskolan och sedan vidare. Det här är något som leder till att man lyckas så mycket bättre, inte bara med studier, utan med allt som man företar sig i livet.

Lärare som förstår hur man förklarar

Något som vi vet är otroligt viktigt är att man får hjälp av privatlärare som förstår hur man förklarar på ett pedagogiskt sätt. Det är ofta så att en elev som har halkat efter vid något tillfälle inte riktigt har uppfattat instruktionerna och det kan verkligen ställa till med besvär. Tillsammans med privatläraren så blir allting klart och tydligt och man får bort onödiga hinder. Nu går det att gå vidare och bygga på med mer kunskap.

Att sitta tillsammans med en duktig lärare som verkligen kan ämnet och som förklarar på ett pedagogiskt sätt är en fantastisk upplevelse. Man kan ta sig lite extra tid till det som behöver mer förklaring och övning, och man behöver inte uppleva stress om att det ska fort. Det är faktiskt just detta som gör att det trots allt går så fort att få grepp om ett ämne med vår läxläsning som är till för grundskolans ämnen och kurser.

Bra att ta tag i svåra ämnen i tid

Något som vi kan intyga är att det är mycket bra att ta tag i det som är svårt så snart som man kan. Skolan är uppbyggd på så vis att man behöver grundskolans kunskaper i matte, språk, NO, SO och mer för att ta sig vidare. Varje kurs bygger vidare på den som man tog tidigare och därför så är det klokt att inte vänta med att få hemundervisning för grundskolan, särskilt inte till efter det att grundskolan är över!

Kontakta oss nu för mer information

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig!

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Läxhjälp som ger resultat:
 • Egen certifierad privatlärare
 • Finns i alla ämnen, i hela Sverige
 • Hemma, på ett bibliotek eller online
 • Alla tider & dagar i veckan
 • Börja med en prova-på-lektion
 • Ingen bindningstid
 • Nöjdhetsgaranti
 • Stärk motivation & studieteknik
 • 9 av 10 når sina studiemål!
Ikon för att ringa Allakando för privatlärare, läxhjälp, mattehjälp, studiehjälp Ring (vard. 09-19)