Studiehjälp hemma

Studiehjälp hemma

 • Intresseväckande undervisning i hemmet
 • Helt anpassat efter dig
 • Noggrant utvalda & pedagogiska privatlärare
Vi kan hjälpa dig! Få ett kostnadsfritt prisförslag

Helt förutsättningslöst och anpassat till dig — fyll i formuläret nedan:

Få ett kostnadsfritt prisförslag
Ort:
Ämne/ämnen:
Pris: Fyll i formuläret för ett gratis prisförslag
Fyll i formuläret nedan

Få ett förutsättningslöst prisförslag anpassat till dig:

Ort:
Ämne/ämnen:
Pris: Fyll i formuläret för ett gratis prisförslag

Studiehjälp hemma

Med studiehjälp hemma så hinner du med

Hur ska du hinna med ytterligare en lektion? Dina studier tar en massa tid som det är, och dessutom så kanske du jobbar extra på eftermiddagar och kvällar. Då är det verkligen smart att kunna få studiehjälp hemma under de timmar då man faktiskt har tid till detta. En Allakando lärare kommer hem till dig så att ni kan plugga det ämne som du behöver läsa upp. Det här är smidigt och bra både för dig och för läraren.

 

Studiehjälp hemma

Kom igång med studiehjälp hemma

 • Steg 1 Mer information

  Kontakta oss på 0774-218800

 • Steg 2 Vi väljer ut din lärare

  Vi matchar dig med en privatlärare

 • Steg 3 Prova-på-lektion

  Börja med en prova-på-lektion

 • Steg 4

Priser för läxhjälp & studiehjälp hemma

Vi kan hjälpa dig oavsett målsättning & tjocklek på plånbok

Recension studiehjälp hemma

Kontakta oss för studiehjälp hemma

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig!

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Mattehjälp som ger resultat
 • 9 av 10 når sina studiemål!
 • Finns i hela Sverige, för alla nivåer
 • Hemma, på ett bibliotek eller online
 • Börja med en prova-på-lektion
 • Nöjdhetsgaranti
Ikon för att ringa Allakando för privatlärare, läxhjälp, mattehjälp, studiehjälp Ring (vard. 09-19)

Vanliga frågor om studiehjälp hemma

Hur funkar er studiehjälp hemma?

Du börjar alltid med en första prova-på-lektion med en privatlärare handplockad efter dina behov och önskemål. Är du inte nöjd hittar vi alltid en ny! Ett vanligt upplägg med vår studiehjälp hemma är att sedan träffas löpande 1-2 gånger i veckan, i hemmet eller online.

Erbjuder ni studiehjälp för alla årskurser?

Ja! Vår studiehjälp hemma är tillgänglig för alla åldrar och nivåer. Vi kan hjälpa till oavsett om det gäller studiehjälp hemma i lågstadiet, mellanstadiet, högstadiet, gymnasiet, högskola/universitet eller IB.

På vilka orter kan jag få studiehjälp hemma?

Vi kan hjälpa dig oavsett var du bor, exempelvis i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Lund, Linköping, Umeå, Luleå och Jönköping. Självklart finns i hela Sverige!

Plugga på ett bekvämt sätt

Man får ut mer av studier som genomförs på ett avslappnat sätt. Det är lättare att fokusera när man inte känner sig stressad. Hemma har man det som lugnast och det finns många fördelar med att få privatlektioner i det egna rummet eller kanske vid köksbordet. Man studerar där man känner sig som mest bekväm och behöver inte ge sig ut för att hinna med studierna. Faktum är att det också är bekvämt för en privatlärare att träffas på detta vis. Det ger en flexibilitet som ni båda kommer att tjäna på.

Studiehjälpen kan ges vid olika tidpunkter

Många gånger så blir det bäst att få läxhjälp på kvällen eller på helgen när man är utvilad. Då är man ändå hemma och det är ganska troligt att privatläraren också har en lucka i schemat mot kvällen. Men ibland så kan det förstås vara så att man har tiden på morgonen. Om man har sovmorgon och inte ser någon mening med att ligga och dra sig till klockan 9.00 så kan man ju lika gärna ta tag i studierna vid den här tidpunkten.

När man väl har kontakt med en bra privatlärare så är det lätt att anpassa studiehjälpen till de scheman som finns. Vissa dagar kanske man ses på biblioteket och andra så sitter man hemma i köket med te och bullar. Precis när och var ni ska studera är helt upp till er. Det gäller också antal studietillfällen per vecka och hur länge privatundervisningen kommer att pågå.

Studera fokuserat och målmedvetet

För att man ska hinna mer med studiehjälp hemma så är det viktigt att man studerar på ett målmedvetet sätt. Det här är en naturlig del av Allakandos privatundervisning och kurser. Oavsett om du tar en kurs online med oss eller pluggar tillsammans med privatlärare så kommer målsättningen att vara tydlig.

Det kan vara att du sätter upp den poäng du vill få på högskoleprovet med vår onlinekurs eller att du och din lärare bestämmer vad som ska hinnas med under ett visst antal lektioner. När du lär dig att studera på detta vis så kommer det att smitta av sig på andra ämnen och ge dig mer tid över för sådant som du verkligen vill syssla med.