Hjälp med dina studier som ger resultat.

Studiehjälp hemma i alla ämnen

 • Intresseväckande undervisning i hemmet
 • Helt anpassat efter dig
 • Noggrant utvalda & pedagogiska privatlärare
test2
Utmärkt
4.9 i betyg • 208 omdömen
Jätteduktig coach gav sonen ny…
Sonen 14 år fick hjälp med framförallt matte i drygt 6 månader. Jätteduktig coach som verkligen peppade och fick fram ny ener…
Anna Maria Nyquist
Önskar vi hade hittat er tidig…
Önskar vi hade hittat Allakando tidigare! Vilken skillnad i motivation vi sett på vårt barn! Från att ha kämpat med ämne, nu…
Isabel Gillblad
Vi har fått den bästa hjälp …
Vi har fått den bästa hjälp vi kan tänka oss. Vi efterfrågade en kickstart i Spanska och det fick vi! Full pott på proven:-)
Åsa Håkansson
Absoluta stjärnor. Kan varmt r…
Professionellt och alltid vänligt bemötande – ett företag som verkligen förstår sig på undervisning och personlig utveckling…
Olof
Sjukt bra och prisvärt
Allkando har verkligen hjälpt mig för att bli 100 procent förbered inför hp. Har verkligen fått all hjälp jag behövt och ka…
Tarnpreet Singh
Allakando är riktiga räddare
Utan min studiecoach vet jag inte hur jag skulle klarat av gymnasiet!
Erik Svensson
Väldigt bra med lärare som ä…
Väldigt bra med lärare som är engagerade vilket gör det mycket roligare att lära sig.
Elliot Bröms-Thell

Med studiehjälp hemma så hinner du med

Hur ska du hinna med ytterligare en lektion? Dina studier tar en massa tid som det är, och dessutom så kanske du jobbar extra på eftermiddagar och kvällar. Då är det verkligen smart att kunna få studiehjälp hemma under de timmar då man faktiskt har tid till detta. En Allakando lärare kommer hem till dig så att ni kan plugga det ämne som du behöver läsa upp. Det här är smidigt och bra både för dig och för läraren.

Plugga på ett bekvämt sätt

Man får ut mer av studier som genomförs på ett avslappnat sätt. Det är lättare att fokusera när man inte känner sig stressad. Hemma har man det som lugnast och det finns många fördelar med att få privatlektioner i det egna rummet eller kanske vid köksbordet. Man studerar där man känner sig som mest bekväm och behöver inte ge sig ut för att hinna med studierna. Faktum är att det också är bekvämt för en privatlärare att träffas på detta vis. Det ger en flexibilitet som ni båda kommer att tjäna på.

Studiehjälpen kan ges vid olika tidpunkter

Många gånger så blir det bäst att få läxhjälp på kvällen eller på helgen när man är utvilad. Då är man ändå hemma och det är ganska troligt att privatläraren också har en lucka i schemat mot kvällen. Men ibland så kan det förstås vara så att man har tiden på morgonen. Om man har sovmorgon och inte ser någon mening med att ligga och dra sig till klockan 9.00 så kan man ju lika gärna ta tag i studierna vid den här tidpunkten.

När man väl har kontakt med en bra privatlärare så är det lätt att anpassa studiehjälpen till de scheman som finns. Vissa dagar kanske man ses på biblioteket och andra så sitter man hemma i köket med te och bullar. Precis när och var ni ska studera är helt upp till er. Det gäller också antal studietillfällen per vecka och hur länge privatundervisningen kommer att pågå.

Studera fokuserat och målmedvetet

För att man ska hinna mer med studiehjälp hemma så är det viktigt att man studerar på ett målmedvetet sätt. Det här är en naturlig del av Allakandos privatundervisning och kurser. Oavsett om du tar en kurs online med oss eller pluggar tillsammans med privatlärare så kommer målsättningen att vara tydlig. Det kan vara att du sätter upp den poäng du vill få på högskoleprovet med vår onlinekurs eller att du och din lärare bestämmer vad som ska hinnas med under ett visst antal lektioner. När du lär dig att studera på detta vis så kommer det att smitta av sig på andra ämnen och ge dig mer tid över för sådant som du verkligen vill syssla med.

Kontakta oss nu för mer information

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig!

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Läxhjälp som ger resultat:
 • Egen certifierad privatlärare
 • Finns i alla ämnen, i hela Sverige
 • Hemma, på ett bibliotek eller online
 • Alla tider & dagar i veckan
 • Börja med en prova-på-lektion
 • Ingen bindningstid
 • Nöjdhetsgaranti
 • Stärk motivation & studieteknik
 • 9 av 10 når sina studiemål!
Ikon för att ringa Allakando för privatlärare, läxhjälp, mattehjälp, studiehjälp Ring (vard. 09-19)