Mattekurser som ger resultat.

Kurser i Matematik – Hela Sverige

 • Intensiv- & sommarkurser som engagerar
 • Höj betygen och stärk studieteknik & motivation
 • Undevisning som väcker intresse & studieglädje
test2
Utmärkt
4.9 i betyg • 208 omdömen
Jätteduktig coach gav sonen ny…
Sonen 14 år fick hjälp med framförallt matte i drygt 6 månader. Jätteduktig coach som verkligen peppade och fick fram ny ener…
Anna Maria Nyquist
Önskar vi hade hittat er tidig…
Önskar vi hade hittat Allakando tidigare! Vilken skillnad i motivation vi sett på vårt barn! Från att ha kämpat med ämne, nu…
Isabel Gillblad
Vi har fått den bästa hjälp …
Vi har fått den bästa hjälp vi kan tänka oss. Vi efterfrågade en kickstart i Spanska och det fick vi! Full pott på proven:-)
Åsa Håkansson
Absoluta stjärnor. Kan varmt r…
Professionellt och alltid vänligt bemötande – ett företag som verkligen förstår sig på undervisning och personlig utveckling…
Olof
Sjukt bra och prisvärt
Allkando har verkligen hjälpt mig för att bli 100 procent förbered inför hp. Har verkligen fått all hjälp jag behövt och ka…
Tarnpreet Singh
Allakando är riktiga räddare
Utan min studiecoach vet jag inte hur jag skulle klarat av gymnasiet!
Erik Svensson
Väldigt bra med lärare som ä…
Väldigt bra med lärare som är engagerade vilket gör det mycket roligare att lära sig.
Elliot Bröms-Thell

Dra nytta av kurser för matematik från Allakando

På Allakando så har vi tagit fram lite olika kurser i matematik för att tillgodose det stora behov som finns av hjälp i detta ämne. Idag så är det mycket vanligt att elever inte klarar av matten och det beror mycket sällan på att de inte har förmågan att lära sig. Faktum är att vi ännu inte har mött en elev som inte kan tänka matematiskt. Med våra kurser i matematik och privatlektioner så kan du – det kan du vara helt säker på!

Alla kan bli bra på matte!

Något som vi jobbar mycket med är inställning och attityder. Tyvärr så är det här något som leder till att elever som hade kunnat få mycket bra betyg i matte istället misslyckas. Att ge upp då man med en smart kurs i matematik hade fått grepp om ämnet är synd, men det händer gång på gång. Om du istället väljer att kontakta oss så är du en bra bit på väg. Kursen som du tar kan på mycket kort tid rätta till det som gjorde att du inte kunde lära dig ordentligt, och det är en känsla som du inte vill missa.

Kurser i matematik inför nationella prov

Våra kurser inför nationella matteprov är mycket populära. Den här typen av kurs i matte är till för en grupp med elever som förbereder sig för samma prov. Kursen har ett bra tempo men alla kommer att hänga med. Vi erbjuder lärare som vet hur man förklarar så att precis alla kan förstå. Att det fungerar får vi bekräftat gång på gång. Kursdeltagare är förvånade över hur de kunde lära sig en hel kurs på så kort tid.

Vi kan inte ta till oss hela äran för visst är det så att du faktiskt redan kan en hel del. Detta har du kanske förtryckt för att du har intalat dig själv att det inte kommer gå. Då du får verktygen och tänket som behövs så kan du plötsligt ta tillvara på de resurser som du trots allt har byggt upp under de år som du har studerat.

Sitt med en bra privatlärare

Förutom kurser i matte så kan vi också erbjuda hjälp av privatlärare. Det här är personer som är experter på ämnet och som har fått lära sig vår unika metod för att lära ut. Här är motivation och studieteknik nyckelord vilket du kommer att märka. Ibland så kan det vara klokt att ta en kurs som är till för att du ska läsa upp dina nuvarande betyg och att komplimentera med privatlektioner. Det gör att man kan ta sig framåt snabbare vilket kan behövas då man kanske inte har så lång tid på sig att läsa upp betygen.

Undervisning som är intensiv och mycket givande

Med Allakando så kommer du att kunna ta igen det som du har missat och även utvecklas på ett snabbt och givande sätt. En kurs i matematik med oss är något unikt och mycket stimulerande. Du börjar med den med en känsla och avslutar med en helt annan. Med kunskaperna som du får så kan du ta dig an nationella prov med självsäkerhet. Du får också verktygen som gör att du klarar dina mattekurser i skolan på ett strålande vis. Det kan bli så att matten blir ditt favoritämne vilket kan komma som en överraskning, särskilt för den som har kämpat länge med att förstå.

Kontakta oss nu för mer information

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig!

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Läxhjälp som ger resultat:
 • Egen certifierad privatlärare
 • Finns i alla ämnen, i hela Sverige
 • Hemma, på ett bibliotek eller online
 • Alla tider & dagar i veckan
 • Börja med en prova-på-lektion
 • Ingen bindningstid
 • Nöjdhetsgaranti
 • Stärk motivation & studieteknik
 • 9 av 10 når sina studiemål!
Ikon för att ringa Allakando för privatlärare, läxhjälp, mattehjälp, studiehjälp Ring (vard. 09-19)