Matematikundervisning som ger resultat.

Mattehjälp Uppsala – Alla åldrar & kurser

 • Intresseväckande & nivåanpassad undervisning
 • Höj betygen och stärk studieteknik & motivation
 • Prova-på-lektion & nöjdhetsgaranti
test2
Utmärkt
4.9 i betyg • 208 omdömen
Jätteduktig coach gav sonen ny…
Sonen 14 år fick hjälp med framförallt matte i drygt 6 månader. Jätteduktig coach som verkligen peppade och fick fram ny ener…
Anna Maria Nyquist
Önskar vi hade hittat er tidig…
Önskar vi hade hittat Allakando tidigare! Vilken skillnad i motivation vi sett på vårt barn! Från att ha kämpat med ämne, nu…
Isabel Gillblad
Vi har fått den bästa hjälp …
Vi har fått den bästa hjälp vi kan tänka oss. Vi efterfrågade en kickstart i Spanska och det fick vi! Full pott på proven:-)
Åsa Håkansson
Absoluta stjärnor. Kan varmt r…
Professionellt och alltid vänligt bemötande – ett företag som verkligen förstår sig på undervisning och personlig utveckling…
Olof
Sjukt bra och prisvärt
Allkando har verkligen hjälpt mig för att bli 100 procent förbered inför hp. Har verkligen fått all hjälp jag behövt och ka…
Tarnpreet Singh
Allakando är riktiga räddare
Utan min studiecoach vet jag inte hur jag skulle klarat av gymnasiet!
Erik Svensson
Väldigt bra med lärare som ä…
Väldigt bra med lärare som är engagerade vilket gör det mycket roligare att lära sig.
Elliot Bröms-Thell

Kom igång med mattehjälp i Uppsala

Redan när terminen börjar så kan det vara smart att få hjälp med ämnen som man vet är lite svårare än andra. Om du från start tar mattehjälp i Uppsala så slipper du hamna i situationen att du har halkat efter så pass att det påverkar dina betyg på ett negativt sätt. Mattehjälpen finns att få på lite olika sätt, och du väljer själv den metod som kommer att passa ditt schema och dina behov bäst. På Allakando så erbjuder vi flexibilitet och privatlärare som jobbar i enlighet med vårt koncept där motivation och målsättning är viktiga byggstenar. Vår läxhjälp i Uppsala finns även i fler ämnen än matematik.

Lär dig matten på rätt sätt

Vi hävdar bestämt att alla kan lära sig matte men det gäller att man tänker på rätt sätt. Dels så är det en fråga om attityd. Det är viktigt att förstå att alla som vill kan lära in matematiskt tänkande. När du väl får ämnet förklarat för dig på ett bra sätt så är det inte längre svårt. Det blir istället intressant och du kan se hur du ska lära dig mer på egen hand då du har gått igenom en kurs eller tagit ett visst antal privatlektioner.

Våra privatlärare i matte kommer att visa dig hur du strukturerar dina studier och kommer vidare utan att fastna. På så vis så kan du gå vidare utan mattehjälpen och du kan använda verktygen som du får med Allakando för matematikkurser på högre nivå.

Plugga intensivkurs för det nationella provet

För nationella prov så erbjuder vi intensivkurser som är till för fler deltagare. Här kommer en bra lärare att gå igenom det material som man ska behärska för att klara provet. Många som har tagit den här kursen är imponerade över hur mycket de kunde lära sig på kort tid. Studietekniken skiljer sig en hel del från det som man kan se på vanliga lektioner, och kurserna är gjorda för att ge en god portion motivation till elever som kan vara nog så skoltrötta och det särskilt vad gäller matten.

Klara matten på högskoleprovet

Om det är högskoleprovets matte som du behöver hjälp med så kan du dra stor nytta av vår onlinekurs som garanterar att du höjer ditt resultat. I denna kurs så får du videopresentationer och mer som visar dig hur du ska lösa de matematiska frågorna på provet. Kursen täcker alla delar av högskoleprovet och håller även ordning på dina framsteg så att du får rätt uppgifter varje gång du loggar in för att plugga.

Kom igång redan idag!

Vänta inte på att klara matten! Du kan få hjälpen redan idag om du bara hör av dig. Våra privatlärare jobbar på ett otroligt flexibelt sätt och därför så kan vi mycket snabbt ordna med en privatlektion där du kommer igång med effektiva studier och läxhjälp i Uppsala som du verkligen får stor behållning av.

Kontakta oss nu för mer information

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig!

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Läxhjälp som ger resultat:
 • Egen certifierad privatlärare
 • Finns i alla ämnen, i hela Sverige
 • Hemma, på ett bibliotek eller online
 • Alla tider & dagar i veckan
 • Börja med en prova-på-lektion
 • Ingen bindningstid
 • Nöjdhetsgaranti
 • Stärk motivation & studieteknik
 • 9 av 10 når sina studiemål!
Ikon för att ringa Allakando för privatlärare, läxhjälp, mattehjälp, studiehjälp Ring (vard. 09-19)