Mattestuga Stockholm

Mattestuga Stockholm

 • Höj betyg, studieteknik och motivation
 • Lär dig matte och få nya vänner på samma gång
 • Tillgängligt för alla nivåer och åldrar
Vi kan hjälpa dig! Få ett kostnadsfritt prisförslag

Helt förutsättningslöst och anpassat till dig — fyll i formuläret nedan:

Få ett kostnadsfritt prisförslag
Ort:
Ämne/ämnen:
Pris: Fyll i formuläret för ett gratis prisförslag
Fyll i formuläret nedan

Få ett förutsättningslöst prisförslag anpassat till dig:

Ort:
Ämne/ämnen:
Pris: Fyll i formuläret för ett gratis prisförslag

Mattestuga Stockholm

Du finner hjälpen i en mattestuga i Stockholm

På Allakando så har vi tagit fram flera smarta lösningar för den som behöver hjälp med matematik. Vi erbjuder privatlektioner, kurser för flera deltagare, såväl som kurser online där du får skräddarsydd hjälp. Något som vi också kan ordna med är en mattestuga i Stockholm för dig som behöver hjälp med mattekursen.

Det här är ett koncept som har visat sig fungera mycket bra och som går ut på att du får hjälpen som du behöver på ett snabbt och lätt tillgängligt sätt. Våra mattestugor är bemannade av lärare som kan det material som du behöver hjälp med, och som också vet hur man ska förklara på ett sätt som gör att du kommer att förstå.

Mattestuga Stockholm

Kom igång med mattestuga i Stockholm

 • Steg 1 Mer information

  Kontakta oss på 0774-218800

 • Steg 2 Vi väljer ut din lärare

  Vi matchar dig med en privatlärare

 • Steg 3 Prova-på-lektion

  Börja med en prova-på-lektion

 • Steg 4

Priser för mattestuga i Stockholm

Vi kan hjälpa dig oavsett målsättning & tjocklek på plånbok

Recension mattestuga Stockholm

Kontakta oss för mattestuga i Stockholm

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig!

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Mattestuga som ger resultat
 • 9 av 10 når sina studiemål!
 • Finns i hela Sverige, för alla nivåer
 • Hjälper 26 000+ elever/år
 • Börja med en prova-på-lektion
 • Nöjdhetsgaranti
Ikon för att ringa Allakando för privatlärare, läxhjälp, mattehjälp, studiehjälp Ring (vard. 09-19)

Vanliga frågor om mattestuga i Stockholm

Hur funkar er mattestuga i Stockholm?

Du börjar alltid med en första prova-på-lektion med en privatlärare handplockad efter dina behov och önskemål. Är du inte nöjd hittar vi alltid en ny! Ett vanligt upplägg med vår mattestuga i Stockholm är att sedan träffas löpande 1-2 gånger i veckan, i hemmet eller online.

Erbjuder ni mattestuga för alla årskurser?

Ja! I Stockholm är vår mattestuga tillgänglig för alla åldrar och nivåer. Vi kan hjälpa till oavsett om det gäller mattehjälp i lågstadiet, mellanstadiet, högstadiet, gymnasiet, högskola/universitet eller IB.

Var i Stockholm kan jag delta i en mattestuga?

Vi kan hjälpa dig oavsett var i Stockholm du bor, även i närliggande orter som Vasastan, Östermalm, Gärdet, Kungsholmen, Norrmalm, Södermalm, Hammarby Sjöstad, Bromma, Enskede, Älvsjö, Hässelby och självklart alla delar runt stor-Stockholm.. Vi finns i hela Sverige!

Mattestuga med fokus på matematiken

I mattestugan så ligger fokus på matematiken, men du behöver inte känna någon press om att läraren bara kan förklara en viss del av kursen. Här är det fritt fram att ställa frågor och att se djupare på det som är så svårt att greppa. Det kan mycket väl vara så att vår privatlärare upptäcker att du har missat något essentiellt från en tidigare mattekurs och då kommer ni att kunna gå igenom detta.

Så många känner frustration över att inte förstå då de först sätter sig med en lärare som har tid att förklara. Istället för att kämpa med tankar om att man ändå inte kommer att lyckas så kan man ta sig vidare och bli riktigt bra på matte. Det får stora konsekvenser då man kan plugga på rätt sätt och därmed klara resultat som ger de betyg som man behöver för att ta sig vidare till högre utbildning och spännande jobb.

Få snabb hjälp inför provet med mattestuga i Stockholm

Det finns saker som inte borde ta så lång tid att lära sig. Men ibland så söker man förgäves efter kompetent mattestöd och då kan det ta hur lång tid som helst innan man kommer till skott. Mattestugans stöd gör det lätt att plugga intensivt. Dessutom så har vi på Allakando särskilda intensivkurser som du kan ta inför nationella prov i matte. Upplägget är perfekt för dig som vet att du på kort tid måste får ordning på studierna för att klara dig vidare. All kunskap kommer från år av erfarenhet av att ge läxhjälp i Stockholm.

I en mattestuga så finns kompetensen

Något man inte ska glömma bort är att det sällan är så smart att be vänner om hjälp. De kanske har förstått mattekursen, men de är inte lärare och vet inte hur man förklarar på rätt sätt. I stugan som fokuserar på matte så finns även den pedagogiska kompetensen. På så vis så kommer du att lära in på rätt sätt och det är inte mindre viktigt. Dessutom så kan du få smarta råd och tips som visar dig hur du ska tänka när du pluggar matte så att du får ut så mycket mer av din studietid.

Missa inte möjligheten till bättre resultat

Du kan få bättre resultat och det kräver faktiskt inte så mycket mer än att du besöker vår mattestuga och går igenom det som du ska kunna med en kompetent Allakando lärare. Det här tar inte mycket tid men kan leda till stora skillnader för dig. Du får mer energi och känner dig säkrare både inför lektioner och inför prov. Studierna blir roligare och du kan utvecklas på ett sätt som påverkar din framtid mycket positivt. Läs mer här.