Mattestuga

Mattestuga

 • Privatlärare som väcker intresse & studieglädje
 • Höj betygen och stärk studieteknik & motivation
 • I våra lokaler, i hemmet eller online
Vi kan hjälpa dig! Få ett kostnadsfritt prisförslag

Helt förutsättningslöst och anpassat till dig — fyll i formuläret nedan:

Få ett kostnadsfritt prisförslag
Ort:
Ämne/ämnen:
Pris: Fyll i formuläret för ett gratis prisförslag
Fyll i formuläret nedan

Få ett förutsättningslöst prisförslag anpassat till dig:

Ort:
Ämne/ämnen:
Pris: Fyll i formuläret för ett gratis prisförslag

Mattestuga

Kom in i vår mattestuga och studera effektivt

Allakandos mattestugor är mycket populära. Detta beror på att de ger det stöd som så många behöver under pågående studier. I en mattestuga så finner du lärare som kan ämnet och som är redo att hjälpa dig förstå.

De kan sitta med dig under en håltimme eller vid andra tidpunkter på dagen för att se till att du tar dig framåt och klarar din kurs. Med fokuserad och målinriktad hjälp så kan man klara av även det som känns lite komplicerat, och man behöver inte lägga så mycket tid på fritiden till att försöka ensam.

Mattestuga

Kom igång med en mattestuga

 • Steg 1 Mer information

  Kontakta oss på 0774-218800

 • Steg 2 Vi väljer ut din lärare

  Vi matchar dig med en privatlärare

 • Steg 3 Prova-på-lektion

  Börja med en prova-på-lektion

 • Steg 4

Priser för mattestuga

Vi kan hjälpa dig oavsett målsättning & tjocklek på plånbok

Recension mattestuga

Kontakta oss kring mattestugor

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig!

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Mattestuga som ger resultat
 • 9 av 10 når sina studiemål!
 • Finns i hela Sverige, för alla nivåer
 • Hjälper 26 000+ elever/år
 • Börja med en prova-på-lektion
 • Nöjdhetsgaranti
Ikon för att ringa Allakando för privatlärare, läxhjälp, mattehjälp, studiehjälp Ring (vard. 09-19)

Vanliga frågor om våra räknestugor, mattestugor & undervisning

I vilka mattekurser kan jag få studiehjälp?

Du kan få hjälp med alla kurser, oavsett nivå. Vi skräddarsyr din undervisning till en personlig räknestuga i Matematik 1a, 1b, 1c, Matematik 2a, 2b, 2c, Matematik 3b & 3c, Matematik 4, Matematik 5, Matematik – specialisering, Matematik årskurs 1-3 (lågstadiet), Matematik årskurs 4-6 (mellanstadiet), Matematik årskurs 7-9 (högstadiet) och även högskola eller komvux. Kontakta oss för mer information om personliga räknestugor!

Var kan ni anordna mattestugorna?

Vi finns i hela Sverige och kan hjälpa dig med matten oavsett om du bor mitt i en storstad eller långt ute på landet. Det innebär att du inte bara kan få en mattestuga i Stockholm, Göteborg, Malmö eller annan storstad — utan verkligen i hela Sverige. Kontakta oss nu, så berättar vi mer om skräddarsydda räknestugor!

Vem är det som är lärare i mattestugan?

Du får din egen, noggrant utvalda och utbildade privatlärare i matte. Personen anpassar undervisningen helt för dig och dina studiekamrater i våra räknestugor, så att ni inte bara klarar ämneskunskapsmålen, utan även stärker studieteknik och motivation!

Kom in i värmen och lär dig matematik

Något som kännetecknar en räknestuga från Allakando är att den ger en varm och trygg känsla. Här finns det människor som bryr sig om och andra som precis som du kommer för att förstå. Det leder till en gemenskap och till att du upplever att du får det stöd som gör att du lyckas. Kanske kommer du att sitta tillsammans med en eller två studenter till som behöver hjälp med precis samma sak.

Tillsammans kan ni diskutera och ställa frågorna som behöver ställas för att ni ska lösa uppgifterna. Det här är en dynamik som kan leda till att man lär sig så mycket snabbare samtidigt som man har det väldigt trevligt. Det är inte ett måste, men många gånger så tar folk med sig termos och lite fikabröd in i stugan och det gör upplevelsen ännu trevligare!

Förbered dig inför nästa prov i mattestugan

Du vet när nästa prov kommer och kanske kan du klara av att studera till det på egen hand. Men det är mycket roligare att sitta med andra som också ska ta provet. Man vet att det blir av då man sätter sig i mattegruppen där läraren som kan förklara finns.

Istället för att skjuta på plugget tills det bara är några dagar kvar så kan man boka in besök i mattestugans trygga vrå för läxhjälp någon gång per vecka eller mer i god tid. Det gör att man hinner gå igenom allt och även att man snabbt ser vad man behöver öva lite mer på. Allakando mattestuga finns till för dig och hjälper dig gärna med matten så att du kan lyckas nå dian studiemål.

Få hjälp med det som du har missat

Kanske har du missat viktiga bitar av mattekursen. Under lektioner så finns det ingen tid till att ta upp det som redan har gåtts igenom. Det här betyder att du måste läsa in materialet på egen hand vilket inte alltid är så lätt.

Man kan ju läsa vad som står i matteboken rätt upp och ner, men om detta inte räcker så är mattestugans hjälp av duktiga lärare att föredra. Här behöver man inte skämmas för att man ställer frågor som sådant som redan har lärts ut. Stugans koncept är just att man kan repetera och få saker förklarade igen. Kanske på ett nytt sätt så att det blir lite lättare att ta till sig tänket och formlerna.

Känn inspiration och få ny energi

Något som man alltid får gott av i en räknestuga är inspiration. Här kan man känna att det är riktigt kul att ta tag i matten. Inte bara för att man får läxhjälp från lärare som är engagerade och som visar precis hur kul det är att lösa matematiska problem. Man kan ju även inspireras av andra elever som man känner mer eller mindre bra och som också kommer för att förbättra sina kunskaper. Det här ger energi och det är verkligen något som man behöver då man studerar matte och andra ämnen.

Två av våra populära städer är mattestuga i Stockholm & Göteborg.

Finns vi inte i er stad kan ni alltid få hjälp av en riktigt duktig privatlärare på ett bibliotek eller hos er. Då kan ni välja vilken dag i veckan ni vill, vanliga dagar är måndag, tisdag, onsdag, torsdag och söndag. Ni kan läsa mer om oss på vår startsida eller ringa in för mer information. Är du duktig lärare i matematik och vill hjälpa får du gärna söka in till oss för att undervisa på en mattestuga.