Mattestöd Allakando

Mattestöd

 • Privatlärare som väcker intresse & studieglädje
 • Höj betygen och stärk studieteknik & motivation
 • I våra lokaler, i hemmet eller online
Vi kan hjälpa dig! Få ett kostnadsfritt prisförslag

Helt förutsättningslöst och anpassat till dig — fyll i formuläret nedan:

Få ett kostnadsfritt prisförslag
Ort:
Ämne/ämnen:
Pris: Fyll i formuläret för ett gratis prisförslag
Fyll i formuläret nedan

Få ett förutsättningslöst prisförslag anpassat till dig:

Ort:
Ämne/ämnen:
Pris: Fyll i formuläret för ett gratis prisförslag

Mattestöd Allakando

Så ska ett bra mattestöd se ut

Du behöver hjälp med matematiken, men vad kan du förvänta dig av en kurs eller privatlektioner? När du vänder sig till oss på Allakando så ska du veta att du får ett mycket bra mattestöd som är utvecklat för att möta dina unika behov.

Vi tänker också framåt på så vis att vi förbereder dig för att klara kommande kurser och prov utan att behöva vända dig till oss för fler lektioner och mattekurser. Här är några av de viktigaste sakerna som mattestödet ska ge dig och som du kan förvänta dig då du får hjälpen av Allakando.

Mattestöd Allakando

Kom igång med mattestöd

 • Steg 1 Mer information

  Kontakta oss på 0774-218800

 • Steg 2 Vi väljer ut din lärare

  Vi matchar dig med en privatlärare

 • Steg 3 Prova-på-lektion

  Börja med en prova-på-lektion

 • Steg 4

Priser för läxhjälp & mattestöd

Vi kan hjälpa dig oavsett målsättning & tjocklek på plånbok

Recension mattestöd

Kontakta oss för mattestöd

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig!

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Mattestöd som ger resultat
 • 9 av 10 når sina studiemål!
 • Finns i hela Sverige, för alla nivåer
 • Hemma, på ett bibliotek eller online
 • Börja med en prova-på-lektion
 • Nöjdhetsgaranti
Ikon för att ringa Allakando för privatlärare, läxhjälp, mattehjälp, studiehjälp Ring (vard. 09-19)

Vanliga frågor om mattestöd

Hur funkar ert mattestöd?

Du börjar alltid med en första prova-på-lektion med en privatlärare handplockad efter dina behov och önskemål. Är du inte nöjd hittar vi alltid en ny! Ett vanligt upplägg med vårt mattestöd är att sedan träffas löpande 1-2 gånger i veckan, i hemmet eller online.

Erbjuder ni mattestöd för alla årskurser?

Ja! Vårt mattestöd är tillgängligt för alla åldrar och nivåer. Vi kan hjälpa till oavsett om det gäller mattestöd i lågstadiet, mellanstadiet, högstadiet, gymnasiet, högskola/universitet eller IB.

Var erbjuder ni mattestöd?

Vi kan hjälpa dig oavsett var i landet du bor, exempelvis i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Sundsvall, Luleå, Kristianstad, Borlänge, Falun och Örebro. Vi finns i hela Sverige!

Matematik som du förstår

Att få samma förklaring upprepad om och om igen är inte alltid så lyckat men det är precis vad som händer i skolan. Det finns varken tid eller plats för att anpassa lektioner efter så många olika elever. Men när du får mattestöd från Allakando läxhjälp så kommer du äntligen att förstå ämnet.

Våra privatlärare är särskilt utbildade i att förklara på ett pedagogiskt sätt som passar dig. Det gör de oavsett om du väljer en kurs eller sitter ensam med läraren under en privatlektion. Mattestöd innebär alltså att du lär dig att tänka matematiskt.

Möjlighet att studera flexibelt

För att man ska få ett fullgott stöd och klara mattestudierna så måste det också vara flexibelt. Man måste ha tid till privatlektionerna och till de kurser som man vill ta. Vi har kurser som du kan ta online via din mobiltelefon eller dator. Med en privatlärare för mattetstöd så blir det mycket smidigt och du kan välja att plugga matte när du verkligen hinner med. Det här eliminerar stress och hjälper dig att verkligen ta till dig det material som lärs ut.

En individuell plan

Det är också viktigt att man får ett mattestöd som är individuellt anpassat. Detta särskilt då det kanske är så att man måste ta igen flera år av luckor inom matematiken. Då man känner att man får hjälp som är skräddarsydd så fungerar det mycket bättre.

Man kan utvecklas snabbare och upplever en stor trygghet. Privatläraren kan visa precis hur man ska tänka på rätt sätt och hur man fortsatt ska angripa den typ av matematiska problem som hittills har varit så komplicerade att förstå och lösa.

Intensiva förberedelser för prov

Ibland så har man inte så mycket tid på sig och då måste det mattestöd som man får vara intensivt. Man kan inte låta tiden gå hur som helst och varje lektion i mattestöd ska ge max. Det här får du via Allakando läxhjälp som vet precis hur man lär ut mycket snabbt.

Något som är särskilt kul att se är att de som deltar i våra intensiva kurser och som får privatundervisning som ska täcka mycket på kort tid tycker att det här är kul. Det blir nämligen roligt att plugga intensivt med mattestöd då man gör detta på ett sätt som känns tillgängligt och intressant, och det är en styrka med Allakandos studiemetod.