Matematikundervisning som ger resultat.

Mattehjälp i Luleå

 • Pedagogiska privatlärare som väcker intresse
 • Helt anpassat efter din nivå
 • Bli en riktig stjärna att räkna!
test2
Utmärkt
4.9 i betyg • 208 omdömen
Jätteduktig coach gav sonen ny…
Sonen 14 år fick hjälp med framförallt matte i drygt 6 månader. Jätteduktig coach som verkligen peppade och fick fram ny ener…
Anna Maria Nyquist
Önskar vi hade hittat er tidig…
Önskar vi hade hittat Allakando tidigare! Vilken skillnad i motivation vi sett på vårt barn! Från att ha kämpat med ämne, nu…
Isabel Gillblad
Vi har fått den bästa hjälp …
Vi har fått den bästa hjälp vi kan tänka oss. Vi efterfrågade en kickstart i Spanska och det fick vi! Full pott på proven:-)
Åsa Håkansson
Absoluta stjärnor. Kan varmt r…
Professionellt och alltid vänligt bemötande – ett företag som verkligen förstår sig på undervisning och personlig utveckling…
Olof
Sjukt bra och prisvärt
Allkando har verkligen hjälpt mig för att bli 100 procent förbered inför hp. Har verkligen fått all hjälp jag behövt och ka…
Tarnpreet Singh
Allakando är riktiga räddare
Utan min studiecoach vet jag inte hur jag skulle klarat av gymnasiet!
Erik Svensson
Väldigt bra med lärare som ä…
Väldigt bra med lärare som är engagerade vilket gör det mycket roligare att lära sig.
Elliot Bröms-Thell

Det finns riktigt bra mattehjälp i Luleå

Om du har försökt klara matten själv eller med hjälp av en förälder så kanske du har insett att det här inte ger så mycket. Då man behöver mattehjälp i Luleå så är det bäst att kontakta oss på Allakando. Vi har privatlärare och kurser som verkligen ger något. När du studerar med oss så kommer du att lära in det som du har missat. Du får också kunskaperna som du behöver för att bli bättre och lyckas vidare med studierna.

Studera med en privatlärare

Det är många som väljer att få mattehjälpen av en privatlärare som är expert på ämnet. Till skillnad från en lärare i skolan så är det här en person som du studerar helt ensam med. Ni kommer att fokusera helt och hållet på det som du behöver lära dig. Det kan vara en hel kurs, delar av kursen, eller kanske matematik från tidigare kurser som du har missat. Något som är till stor hjälp är att ni tillsammans kan bena ut precis vad du behöver och varför du inte förstår vissa bitar.

Du kan äntligen ta dig framåt och förstå hur du ska tänka för att lösa problemen. Nu kan du hänga med på lektionerna och kanske kommer du äntligen att börja förstå då din ordinarie lärare förklarar, detta helt enkelt för att du har tagit igen det som du har missat.

Intensiva kurser inför nationella prov

När man ska ta ett nationellt matteprov så är det inte så dumt att förbereda sig. Det här är något som många behöver, även de som normalt sett klarar matten hyfsat. Då man kan känna sig lite nervös för ett så avgörande prov så är det inte dumt att få hjälp som gör att man känner sig trygg. Här är våra intensiva kurser inför nationella prov idealiska. De ger dig precis det som du behöver för att komma till provet med känslan av att du kommer att klara av det.

Lär dig studera själv

Då du får hjälp av en privatlärare eller studerar i grupp så får du nya vänner och det blir trevligt att träffas för att plugga. Vi skulle kunna erbjuda ett system där du behöver hjälpen så länge som du studerar men vi har en vision om att du ska klara det själv. Det är därför som vi lär ut studieteknik, målsättning och motivation. Med dessa viktiga verktyg så kommer du inte länge att behöva oss. Du klarar kommande kurser och prov på egen hand och du kan fortsatt känna stor glädje av dina studier.

Kontakta oss nu för mer information

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig!

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Läxhjälp som ger resultat:
 • Egen certifierad privatlärare
 • Finns i alla ämnen, i hela Sverige
 • Hemma, på ett bibliotek eller online
 • Alla tider & dagar i veckan
 • Börja med en prova-på-lektion
 • Ingen bindningstid
 • Nöjdhetsgaranti
 • Stärk motivation & studieteknik
 • 9 av 10 når sina studiemål!
Ikon för att ringa Allakando för privatlärare, läxhjälp, mattehjälp, studiehjälp Ring (vard. 09-19)