Matematikundervisning som ger resultat.

Mattehjälp i Falun – Alla åldrar & kurser

 • Pedagogiska privatlärare som väcker intresse
 • Höj betygen och stärk studieteknik & motivation
 • Prova-på-lektion & nöjdhetsgaranti
test2
Utmärkt
4.9 i betyg • 208 omdömen
Jätteduktig coach gav sonen ny…
Sonen 14 år fick hjälp med framförallt matte i drygt 6 månader. Jätteduktig coach som verkligen peppade och fick fram ny ener…
Anna Maria Nyquist
Önskar vi hade hittat er tidig…
Önskar vi hade hittat Allakando tidigare! Vilken skillnad i motivation vi sett på vårt barn! Från att ha kämpat med ämne, nu…
Isabel Gillblad
Vi har fått den bästa hjälp …
Vi har fått den bästa hjälp vi kan tänka oss. Vi efterfrågade en kickstart i Spanska och det fick vi! Full pott på proven:-)
Åsa Håkansson
Absoluta stjärnor. Kan varmt r…
Professionellt och alltid vänligt bemötande – ett företag som verkligen förstår sig på undervisning och personlig utveckling…
Olof
Sjukt bra och prisvärt
Allkando har verkligen hjälpt mig för att bli 100 procent förbered inför hp. Har verkligen fått all hjälp jag behövt och ka…
Tarnpreet Singh
Allakando är riktiga räddare
Utan min studiecoach vet jag inte hur jag skulle klarat av gymnasiet!
Erik Svensson
Väldigt bra med lärare som ä…
Väldigt bra med lärare som är engagerade vilket gör det mycket roligare att lära sig.
Elliot Bröms-Thell

Allakando har den mattehjälp Falun behöver!

Det är inte bara i Falun som familjer vänder sig till oss på Allakando för att få hjälp med matten. Det här är ett ämne som kräver rätt studieteknik och en mycket pedagogisk lärare, och vi ser att bristen på rätt stöd och teknik finns i många svenska städer. Med våra kurser och privatlektioner så får du den mattehjälp Falun har ett så stort behov av. Vi ser till att det som du har missat tas igen och att du får den motivation som krävs för att du ska se matematiken som en möjlighet och en utmaning som du utvecklas av. Det här blir en viktig investering för din framtid!

Då matematiken är svår

När man upplever att matten är svår så är det mycket som händer. Dels så kan man få för sig att man inte har det som krävs för att lyckas, och dels så kan det vara så att man blir nedstämd. Det här är saker som inte är bra för studierna, och ju snabbare man kommer till skott med privatlektioner i matte eller en bra kurs, desto bättre.

När det är svårt så ska man inte ge upp. Vi på Allakando kan lova dig att du kommer att se resultat av att få hjälp. Det är något som gör att du slipper känna uppgivenhet och som dessutom leder till de resultat som du behöver för ett bra betyg och möjligheten att studera vidare på de utbildningar som du är intresserad av.

Kurser och privatlektioner

Med våra kurser och privatlektioner så blir matematiken ett nöje. Vi har några av Sveriges allra bästa privatlärare som har fått lära sig vår metod för studieteknik och motivation. Det här är viktigt för vi vet att du utöver den faktiska kunskapen behöver lära dig hur du ska lära in. När du har den rätta studietekniken så behöver du inte längre oss. Du kan gå vidare och lära dig precis allt. Kanske kommer du till och med att fokusera uteslutande på matte på högskolan då du inser att du absolut har mattehjärna precis som alla har!

Du kan klara matten!

Vi säger det om och om igen, du kan klara matten! Vi finns med mattehjälp i Falun när du behöver den, och det tar inte mer än någon privatlektion med en av våra duktiga mattelärare för att du ska inse att det här kan bli riktigt roligt. När du är klar med en kurs i matte eller har fått tillräckligt många privatlektioner så är du redo att flyga själv och att möta nya kurser och prov med gott självförtroende.

Kontakta oss nu för mer information

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig!

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Läxhjälp som ger resultat:
 • Egen certifierad privatlärare
 • Finns i alla ämnen, i hela Sverige
 • Hemma, på ett bibliotek eller online
 • Alla tider & dagar i veckan
 • Börja med en prova-på-lektion
 • Ingen bindningstid
 • Nöjdhetsgaranti
 • Stärk motivation & studieteknik
 • 9 av 10 når sina studiemål!
Ikon för att ringa Allakando för privatlärare, läxhjälp, mattehjälp, studiehjälp Ring (vard. 09-19)