Läxhjälp Vällingby

Privatundervisning
som ger resultat.
  • Noggrant utvalda privatlärare i Västerort
  • Undervisning i alla ämnen
  • Skräddarsytt efter dina behov
Undervisning i alla ämnen
Omnämnda i press & media:
Läxhjälp mellan Maria & Lidia
Alexander Astermark håller kurs
Johan Andersson med privatelev

Ta tag i dina studier med läxhjälp i Vällingby

Det finns verkligen ingen anledning till att acceptera att vissa ämnen är för svåra. Något som vi på Allakando med säkerhet kan säga är att alla kan lära sig allt. Vi har hjälpt så många elever som inte trodde att de kunde tänka matematiskt eller lära sig andra skolämnen att bli riktigt duktiga. Det som först verkade omöjligt blir istället till något otroligt stimulerande och spännande med vår läxhjälp i Vällingby som du snabbt kan komma igång med.

Hur kan man börja med privatundervisning?

När du inser att ett visst ämne är svårt och att du inte klarar av att lära in själv eller med hjälp av vänner och föräldrar så är det dags att kontakta oss. Vi har lärare i hela Stockholm och de jobbar inte bara med att ge dig kunskapen som fattas. De kommer också att ge dig motivation och visa hur du kan plugga på rätt sätt.

Vi kan börja med en privatlektion där du får träffa en lämplig lärare som är expert på det ämne som du behöver hjälp med. Ni kommer att kunna träffas varje vecka i enlighet med en unik plan som är till för dig. Tillsammans så jobbar ni med målsättning så att du kan klara kursen, betygen såväl som specifika prov.

Läs mer om vår undervisning

Så fungerar Undervisningen i Vällingby

Steg 1: Mer information

Det är viktigt för oss att förstå dig och vad du vill ha hjälp med. Kontakta oss, på 0774-218800 – så tar vi gemensamt fram den hjälp som bäst passar dina behov:

Steg 2: Vi handplockar din lärare

Vi handplockar en noggrant utvlad och utbildad lärare som passar din personlighet och dina behov.

Steg 3: Prova-på-lektion

Du träffar din lärare för en prova-på-lektion.

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Här går det undan. På bara några minuter går den här läraren igenom halva matte [2]. Och det är på ett sätt som eleverna förstår och engageras.- reporter från SR

Spela reportaget (5:53 min)

10 års erfarenhet av undervisning som ger resultat

9/10

höjer sitt betyg i ett eller flera ämnen

7/10

upplever att de får mer tid över till annat

9/10

känner sig mindre stressade

Det känns så mycket lättare att läsa med de här... Matten känns lätt. Jag som avskyr matte. De får mig att känna matte som ett lättsamt ämne helt plötsligt och då blir man intresserad av att läsa.- elev om vår läxhjälp

Spela reportaget (5:03 min)
Johan Andersson med privatelev Johan Andersson med privatelev

Vem bör få läxhjälp i Vällingby?

Om det var upp till oss så skulle alla som behöver det få den läxhjälp Vällingby har via våra privatlärare och kurser. Många gånger så är det så att en vän eller familjemedlem ger förslaget då en elev klagar på att det går trögt och då tar det inte lång tid att komma igång. Du behöver inte ha varning för att bli underkänd. Våra kurser och privatlektioner är till för alla som vill få in en bättre studieteknik och som vill lära sig hur man kan lära in ett ämne som kanske inte verkar så självklart.

Med tanke på framtida studier

Vi jobbar mycket med tanke på framtida studier. Då du får privatlektioner från oss så lägger du grunden för kommande studier. Det handlar inte bara om att du kan få betygen som gör att du kommer in på önskade utbildningar. Du kommer också att vara väl insatt i hur du ska studera på ett sätt som gör att du gör mesta möjliga av din studietid utan att bli helt utmattad. Framförallt så väcker läxläsningen stor lust och studieglädje. Det är förstås något som man har god nytta av inför framtiden oavsett vad man kommer att studera.

Se våra upplägg & priser

Håmta vår gratis digitala broschyr

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert