Läxhjälp Partille

Privatundervisning
som ger resultat.
  • Få högre betyg & motivation
  • Privatlärare i alla ämnen
  • Skräddarsydd undervisning med uppföljning
Undervisning i alla ämnen
Omnämnda i press & media:
Läxhjälp mellan Maria & Lidia
Alexander Astermark håller kurs
Johan Andersson med privatelev

Få läxhjälp i Partille och lyckas med dina studier!

Skoltiden kan verka oändlig, men faktum är att du om några år kommer att inse att den gick vansinnigt snabbt. Det är verkligen slöseri på den dyrbara tid som du har att inte göra det mesta möjliga av studierna. Det är nu som du kan fokusera fullt ut på att få goda betyg och att lära dig hur man studerar på rätt sätt. Vi är väl medvetna om att detta inte alltid är möjligt att klara själv och särskilt inte när skolsituationen kanske inte är idealisk. En sak är säker, när du får läxhjälp Partille har med Allakando så kan du höja betyg och lära dig studera på ett effektivt sätt. Detta oavsett vad som händer i din skola just nu.

 

Med rätt hjälp så kommer du att lyckas

Funderar du på att lämna Partille för att fortsätta studierna på högskola i Göteborg eller kanske i en annan svensk stad? Om betygen inte ser så lovande ut just nu så kan du vända trenden. Våra privatlärare kan hjälpa dig mot målet. Höj betygen och få in den studieteknik som krävs för att lyckas med högskolestudier. Dessutom så har vi på Allakando en helt unik högskoleprovkurs som du kan ta direkt online för att ta dig in på den utbildning du är ute efter med hjälp av hög högskoleprov poäng.

Läs mer om vår undervisning

Så fungerar Undervisningen i Partille

Steg 1: Mer information

Det är viktigt för oss att förstå dig och vad du vill ha hjälp med. Kontakta oss, på 0774-218800 – så tar vi gemensamt fram den hjälp som bäst passar dina behov:

Steg 2: Vi handplockar din lärare

Vi handplockar en noggrant utvlad och utbildad lärare som passar din personlighet och dina behov.

Steg 3: Prova-på-lektion

Du träffar din lärare för en prova-på-lektion.

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Här går det undan. På bara några minuter går den här läraren igenom halva matte [2]. Och det är på ett sätt som eleverna förstår och engageras.- reporter från SR

Spela reportaget (5:53 min)

10 års erfarenhet av undervisning som ger resultat

9/10

höjer sitt betyg i ett eller flera ämnen

7/10

upplever att de får mer tid över till annat

9/10

känner sig mindre stressade

Det känns så mycket lättare att läsa med de här... Matten känns lätt. Jag som avskyr matte. De får mig att känna matte som ett lättsamt ämne helt plötsligt och då blir man intresserad av att läsa.- elev om vår läxhjälp

Spela reportaget (5:03 min)
Johan Andersson med privatelev Johan Andersson med privatelev

Läxhjälp i Partille för alla ämnen

Med Allakando så kan du få privatundervisning inom alla ämnen. Vi har samlat några av Sveriges bästa lärare och så har vi utbildat dem i vår unika metod. Det betyder att du kommer att få professionell hjälp som är effektiv och målinriktad. Vi ser till att matcha dig med en lärare som kommer att passa din personlighet och som har tid att plugga med dig då du har tid. Det här är viktigt och något som vi vet får betydelse. Du får möjligheten att ställa frågor och att ta den tid som du behöver för vissa delar av en kurs som kanske var lite svårare för dig att förstå. Vi ger dig verktygen som du sedan kan använda för att låsa upp vilket ämne som helst och studera självständigt och målmedvetet.

Ta en kurs eller privatlektioner

Med Allakando så kan du ta kurser tillsammans med andra eller välja privatlektion där du sitter ensam med en lärare. För läxhjälp i Partille så är privatlektionerna oslagbara. Här får du ju personlig hjälp med det som du kämpar med just nu. Det gör att du mycket snabbare kan komma loss och äntligen vända den negativa spiralen till något positivt. Det är något som kommer att avspeglas både i dina betyg och i din självkänsla.

Läs mer om Allakando i Göteborg.

Se våra upplägg & priser

Håmta vår gratis digitala broschyr

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert