Läxhjälp Öckerö

Privatundervisning
som ger resultat.
  • Vårt mål: Sveriges bästa privatlärare
  • Få erfaren hjälp i alla ämnen
  • Hemma hos dig eller online
Undervisning i alla ämnen
Omnämnda i press & media:
Läxhjälp mellan Maria & Lidia
Alexander Astermark håller kurs
Johan Andersson med privatelev

Skräddarsydd privatundervisning på Öckerö

Vi är alla olika och det betyder att vi kan behöva få saker och ting förklarade på olika sätt. Det finns det sällan plats för i traditionell skolmiljö, och då kan studiehjälp vara det som gör att man ändå klarar studierna. Med Allakandos läxhjälp på Öckerö så kan du förstå varje ämne och se till att klara proven och betygen. Dessutom så är vår privatundervisning och mattehjälp känd för att ge motivation och studieglädje vilket är en stor tillgång nu och senare i livet.

Bättre resultat på proven med privatundervisning

Det är lätt hänt att man enbart fokuserar på betyg och ser ett lågt betyg som beviset på att man inte kan. Betyg kan leda till att det känns tungt och stressigt då man inte hänger med och får underkänt på prov efter prov. Men det vi måste komma ihåg är att betygen styrs av den kunskap man har. Med en privatlärare på Öckerö så kan du ta igen och se till att du kan det som krävs för att få bättre betyg. När du får läxhjälp på Öckerö så kan du snabbt vända trenden. Det tar nämligen inte så många lektioner att inse att det går att förstå om man bara får saker och ting förklarade på rätt sätt.

När det rör ämnen där man har halkat efter ordentligt så kan det förstås krävas lite mer för att man ska komma igen. Men med professionell mattehjälp och studiehjälp för andra ämnen så kommer det att gå. Du och din privatlärare gör upp en plan så att ni båda vet vad som ska klaras av. Det är upp till dig att bestämma om målet ska vara ett högt slutbetyg eller om du mest vill klara av ett kommande nationellt prov. Med studiehjälp för ett ämne så är det inte sällan så att det även blir bättre resultat i andra. Det beror på att mattehjälp och annat stöd från Allakando ökar studielusten samtidigt som du får verktygen som du behöver för att plugga på rätt sätt oavsett ämne.

Läs mer om vår undervisning

Så fungerar Undervisningen i Öckerö

Steg 1: Mer information

Det är viktigt för oss att förstå dig och vad du vill ha hjälp med. Kontakta oss, på 0774-218800 – så tar vi gemensamt fram den hjälp som bäst passar dina behov:

Steg 2: Vi handplockar din lärare

Vi handplockar en noggrant utvlad och utbildad lärare som passar din personlighet och dina behov.

Steg 3: Prova-på-lektion

Du träffar din lärare för en prova-på-lektion.

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Här går det undan. På bara några minuter går den här läraren igenom halva matte [2]. Och det är på ett sätt som eleverna förstår och engageras.- reporter från SR

Spela reportaget (5:53 min)

10 års erfarenhet av undervisning som ger resultat

9/10

höjer sitt betyg i ett eller flera ämnen

7/10

upplever att de får mer tid över till annat

9/10

känner sig mindre stressade

Det känns så mycket lättare att läsa med de här... Matten känns lätt. Jag som avskyr matte. De får mig att känna matte som ett lättsamt ämne helt plötsligt och då blir man intresserad av att läsa.- elev om vår läxhjälp

Spela reportaget (5:03 min)
Johan Andersson med privatelev Johan Andersson med privatelev

Läxhjälp på Öckerö med en bra privatlärare

Vi jobbar bara med privatlärare som kan ge riktigt bra läxhjälp. De ska kunna ämnet som du behöver hjälp med och så måste de lära sig vår metod för att kunna motivera och hjälpa dig framåt. När du väljer att få mattehjälp och studiehjälp från oss så blir det roligt att lära sig mer. Din lärare tar reda på vad du har missat och ser till att du kommer igen. Sedan kan ni fortsätta och studera i en takt som passar dig bra och som gör att du lyckas med kurserna.

Kontakta oss idag för att få ett första möte med en duktig lärare som kan ge dig studiehjälp som fungerar. Vi har många lämpliga lärare som ger läxhjälp på Öckerö och ni kan snabbt komma igång med plugget då du har tid för det. Kanske blir det hemma på rummet på kvällen eller i ett studierum under en håltimme. Det är helt upp till dig men se till att komma igång snarast så att dina studier blir så givande som de kan bli.

Läs mer om vår läxhjälp i Göteborg med omnejd.

Se våra upplägg & priser

Håmta vår gratis digitala broschyr

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert