Läxhjälp Mölndal

Privatundervisning
som ger resultat.
  • Vårt mål: Sveriges bästa privatlärare
  • Få erfaren hjälp i alla ämnen
  • Hemma hos dig eller online
Undervisning i alla ämnen
Omnämnda i press & media:
Läxhjälp mellan Maria & Lidia
Alexander Astermark håller kurs
Johan Andersson med privatelev

Stora framsteg med privatundervisning i Mölndal

När en elev får läxhjälp i Mölndal av en privatlärare från Allakando så märks det. Resultaten på prov blir bättre och dessutom så ökar engagemanget då eleven upptäcker glädjen med att lära sig ämnet. Privatundervisning som ger kunskap och motivation är en gåva för livet. Med vår studiehjälp så sätts målen upp och de nås med råge! Kontakta oss idag för att boka in ett första möte med en lärare som vet hur man förklarar så att det blir intressant och förståeligt.

Allakando finns i hela Göteborg med omnejd.

En privatlärare som vet hur man förklarar

Vi märker gång på gång hur elever som trott att de aldrig skulle kunna lära sig ett visst ämne blir riktigt bra på det. Att det inte har fungerat tidigare beror på bristande grundkunskaper och sedan på att pedagogisk instruktion inte har getts. Om man har missat material och behöver ta igen så är det inte alltid så lätt att göra det enbart med ordinarie undervisning. Detta särskilt då läraren inte förklarar på ett bra sätt. Från Allakando så får du läxhjälp som är begriplig. Vi har privatlärare som är utbildade för att ge instruktioner på ett sätt som du kan ta till dig.

Det spelar ingen roll om det handlar om mattehjälp eller om du behöver komma igen med ett språk. Våra lärare vet hur du ska studera för att lyckas. Du får lära dig att lägga upp en plan och att sedan klara dina mål. Det här är mycket stimulerande och en god anledning till att det faktiskt blir spännande att plugga. Inget ämne är för svårt då man tar det till sig på rätt sätt!

Läs mer om vår undervisning

Så fungerar Undervisningen i Mölndal

Steg 1: Mer information

Det är viktigt för oss att förstå dig och vad du vill ha hjälp med. Kontakta oss, på 0774-218800 – så tar vi gemensamt fram den hjälp som bäst passar dina behov:

Steg 2: Vi handplockar din lärare

Vi handplockar en noggrant utvlad och utbildad lärare som passar din personlighet och dina behov.

Steg 3: Prova-på-lektion

Du träffar din lärare för en prova-på-lektion.

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Här går det undan. På bara några minuter går den här läraren igenom halva matte [2]. Och det är på ett sätt som eleverna förstår och engageras.- reporter från SR

Spela reportaget (5:53 min)

10 års erfarenhet av undervisning som ger resultat

9/10

höjer sitt betyg i ett eller flera ämnen

7/10

upplever att de får mer tid över till annat

9/10

känner sig mindre stressade

Det känns så mycket lättare att läsa med de här... Matten känns lätt. Jag som avskyr matte. De får mig att känna matte som ett lättsamt ämne helt plötsligt och då blir man intresserad av att läsa.- elev om vår läxhjälp

Spela reportaget (5:03 min)
Johan Andersson med privatelev Johan Andersson med privatelev

Läxhjälp i Mölndal för flera ämnen

Det är ganska vanligt att en elev kan behöva hjälp i flera ämnen. Om man har svårt med svenskan så finns risken att det ser likadant ut med engelskan och franskan. Ibland så kan vi ordna med privatundervisning från en privatlärare för flera ämnen. Men för oss så är det viktigast att du får specialiserad hjälp. Privatläraren måste vara expert på sitt ämne. På grund av detta så händer det att vi ordnar med flera olika lärare till en elev. På så vis så får du spetskompetens och den bästa läxhjälp Mölndal kan erbjuda.

När du kontaktar oss så tar vi reda på vilket eller vilka ämnen du behöver hjälp med. Därefter så kan vi boka in ett första gratis möte med en lärare som kan ge dig den privatundervisning som du har behov av. Det går att plugga en eller flera gånger i veckan och studieplats är också valfri. Mattehjälp fungerar lika bra hemma vid köksbordet som i ett studierum. Det viktigaste är att möten blir av och att ni jobbar i enlighet med den plan som läggs upp.

Se våra upplägg & priser

Håmta vår gratis digitala broschyr

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert