Läxhjälp Ekerö

Privatundervisning
som ger resultat.
  • Vårt mål: Sveriges bästa privatlärare
  • Få erfaren hjälp i alla ämnen
  • Hemma hos dig eller online
Undervisning i alla ämnen
Omnämnda i press & media:
Läxhjälp mellan Maria & Lidia
Alexander Astermark håller kurs
Johan Andersson med privatelev

Lyckas med privatundervisning på Ekerö

När du kontaktar Allakando för läxhjälp på Ekerö så kommer vi att se till att du får hjälp av en privatlärare som vet hur man förklarar så att du förstår. Det innebär att du redan vid det första mötet kan se hur du faktiskt kommer att klara provet och kursen. Med vår studiehjälp så blir skolan en utmaning som du kommer att njuta av och som bidrar till ökat självförtroende. Du kommer nämligen snart att inse att du kan lära dig allt och därmed så är framtiden öppen för allt som du drömmer om.

En privatlärare för dig

Idag så har vi ett stort nätverk av duktiga privatlärare i Stockholmsregionen som kan ge läxhjälp på Ekerö. I och med att de finns lokalt så är det inte svårt att ordna med läxhjälpen. Många gånger så finns läraren mycket nära och då är det smidigt att boka in studiehjälp på kvällar såväl som på morgonen. Vi börjar med att lyssna noga på vilket eller vilka ämnen du behöver hjälp med. Mattehjälp kräver en lärare som kan matten riktigt väl men som också vet hur man förklarar. Språk kräver läraren som talar flytande och som har entusiasmen som gör att du också vill bli riktigt bra på språket.

När vi vet mer om den typ av mattehjälp eller annan studiehjälp som du behöver så kan vi matcha dig med rätt lärare. Ett första möte gör att du kan lära känna personen som vi tror kommer att passa. Det går alltid att byta lärare om man vill det men det här sker sällan. I och med att vi är så noggranna med att välja ut rätt personer för privatundervisning på Ekerö så blir det sällan fel. Dessutom så har vi numera den erfarenhet som krävs för att matcha lärare och elev på ett lyckat sätt.

Läs mer om vår undervisning

Så fungerar Undervisningen i Ekerö

Steg 1: Mer information

Det är viktigt för oss att förstå dig och vad du vill ha hjälp med. Kontakta oss, på 0774-218800 – så tar vi gemensamt fram den hjälp som bäst passar dina behov:

Steg 2: Vi handplockar din lärare

Vi handplockar en noggrant utvlad och utbildad lärare som passar din personlighet och dina behov.

Steg 3: Prova-på-lektion

Du träffar din lärare för en prova-på-lektion.

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Här går det undan. På bara några minuter går den här läraren igenom halva matte [2]. Och det är på ett sätt som eleverna förstår och engageras.- reporter från SR

Spela reportaget (5:53 min)

10 års erfarenhet av undervisning som ger resultat

9/10

höjer sitt betyg i ett eller flera ämnen

7/10

upplever att de får mer tid över till annat

9/10

känner sig mindre stressade

Det känns så mycket lättare att läsa med de här... Matten känns lätt. Jag som avskyr matte. De får mig att känna matte som ett lättsamt ämne helt plötsligt och då blir man intresserad av att läsa.- elev om vår läxhjälp

Spela reportaget (5:03 min)
Johan Andersson med privatelev Johan Andersson med privatelev

Läxhjälp på Ekerö när du hinner med

Det är klart att du kan uppleva att det inte finns tid till att plugga upp ett ämne som du ändå tycker så illa om. Men ponera att du med privatundervisning inser att ämnet är riktigt intressant. De timmarna som du lägger på läxhjälp kan därmed leda till att du slipper uppleva stress och oro för betyg. Det blir roligt att hänga med på lektionerna för du förstår. Och i det långa loppet så behöver du inte studera lika mycket då du vet hur du ska planera för ditt plugg.

Den läxhjälp som kommer från Allakando inkluderar verktyg som du kan använda för planering och målsättning. Du lär dig hur du kan nå mål och klara av ämnen som kanske först verkar helt omöjliga. Det betyder i förlängningen att du med vår läxhjälp på Ekerö faktiskt kan lära dig vad som helst. Betygen höjs och du får en rimlig chans att ge dig på de studier som du är intresserad av.

Kontakta oss idag för att boka in ett första möte med en privatlärare. Vi ordnar snabbt med den privatundervisning på Ekerö som du behöver för att lyckas med studierna. Det tar inte många lektioner att ta igen det som du har missat. Det blir mer energi över och skolan kommer äntligen att kännas så intressant och stimulerande som den borde vara.

Se våra upplägg & priser

Håmta vår gratis digitala broschyr

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert