Läxhjälp Knivsta

Privatundervisning
som ger resultat.
  • Vårt mål: Sveriges bästa privatlärare
  • Få erfaren hjälp i alla ämnen
  • Hemma hos dig eller online
Undervisning i alla ämnen
Omnämnda i press & media:
Läxhjälp mellan Maria & Lidia
Alexander Astermark håller kurs
Johan Andersson med privatelev

Unik privatundervisning i Knivsta

Efter ett årtionde så kan vi intyga att vår pedagogiska metod ger resultat. Vi har bevisat gång på gång att alla som vill kan lära sig allt. Det här gör vi med hjälp av Knivstas bästa privatlärare som vet hur man engagerar och hjälper den som har kört fast. Med vår läxhjälp i Knivsta så kan du lyckas med dina studier. Det är bara att kontakta oss och tala om vad du behöver hjälp med. Vi kommer då att skicka en lärare som ger professionell studiehjälp och som kommer att visa dig precis hur kul det kan vara att plugga. Allakando finns i hela Uppsala med omnejd.

Privatlärare som kan och vill

Det får faktiskt betydelse vad en privatlärare i Knivsta vill. Vi jobbar bara med personer som får en kick av att hjälpa andra. De är duktiga på sina ämnen och vill att du också ska bli det. Det här lyckas de med tack vare vår unika pedagogiska metod. Det är en metod som ger sakkunskaper men som framförallt visar hur du ska plugga på rätt sätt. Om det rör sig om mattehjälp så får du det matematiska tänkandet som gör att du kan lösa problem. När du väl har lärt dig detta och får hjälp med att ta igen sådant som du har missat så blir det roligt att lösa de problem som kommer på provet.

Våra privatlärare får hela tiden vidareutbildning. Vi ger ett expertstöd så att de kan klara av nya situationer och hela tiden lära ut på ett sätt som fungerar och är effektivt. Med planläggning så kommer du att få full koll på den privatundervisning som du tar del av. Det går att se över det som har gjorts för att undersöka att du verkligen når mål och det är viktigt. Det är just arbetet med målsättning som du kommer att få så stor nytta av för kommande kurser och prov. Kunskapen om målsättning gör att du kan klara det själv utan studiehjälp från oss.

Läs mer om vår undervisning

Så fungerar Undervisningen i Knivsta

Steg 1: Mer information

Det är viktigt för oss att förstå dig och vad du vill ha hjälp med. Kontakta oss, på 0774-218800 – så tar vi gemensamt fram den hjälp som bäst passar dina behov:

Steg 2: Vi handplockar din lärare

Vi handplockar en noggrant utvlad och utbildad lärare som passar din personlighet och dina behov.

Steg 3: Prova-på-lektion

Du träffar din lärare för en prova-på-lektion.

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Här går det undan. På bara några minuter går den här läraren igenom halva matte [2]. Och det är på ett sätt som eleverna förstår och engageras.- reporter från SR

Spela reportaget (5:53 min)

10 års erfarenhet av undervisning som ger resultat

9/10

höjer sitt betyg i ett eller flera ämnen

7/10

upplever att de får mer tid över till annat

9/10

känner sig mindre stressade

Det känns så mycket lättare att läsa med de här... Matten känns lätt. Jag som avskyr matte. De får mig att känna matte som ett lättsamt ämne helt plötsligt och då blir man intresserad av att läsa.- elev om vår läxhjälp

Spela reportaget (5:03 min)
Johan Andersson med privatelev Johan Andersson med privatelev

Läxhjälp i Knivsta för dig

Vi har privatundervisning som är skräddarsydd efter dina behov. Dels så är det så att den lärare som kommer för att hjälpa till finns i närheten. Det gör att du kan plugga hemma eller på annan plats där det passar bäst. Ni kan träffas då tiden tillåter det och därmed så kommer du att få tid för läxhjälp i Knivsta trots att ditt schema är så fullt. Med vår privatundervisning så tar du dig framåt i ett tempo som passar dig. Det går alltid att justera takten tillsammans med läraren. Om du märker att du kan plugga mer så gör ni det, men oavsett hur ofta du ses med din lärare så kommer varje studietillfälle att ge resultat. Ni pluggar fokuserat och du får ämnet förklarat tills det sitter som det ska.

Se våra upplägg & priser

Håmta vår gratis digitala broschyr

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert