Läxhjälp Tingsryd

Privatundervisning
som ger resultat.
  • Vårt mål: Sveriges bästa privatlärare
  • Få erfaren hjälp i alla ämnen
  • Hemma hos dig eller online
Undervisning i alla ämnen
Omnämnda i press & media:
Läxhjälp mellan Maria & Lidia
Alexander Astermark håller kurs
Johan Andersson med privatelev

Boka in privatundervisning i Tingsryd

Med Allakandos unika metod för inlärning och motivation så kan alla som vill lära sig göra det. Inget är för svårt då du får stödet som krävs för att du ska ta dig över hinder och komma vidare med dina studier. Kontakta oss för att få hjälp med läxhjälp i Tingsryd av en privatlärare som kan ämnet och som vet hur man lär ut det så att även du kan känna studieglädje och inspiration. Vår privatundervisning är en investering som lönar sig både nu och i framtiden.

Det kan en privatlärare hjälpa dig med

För många så är det misslyckade prov och andra skoluppgifter där man får sämre betyg som leder till att man inser att det inte fungerar som det ska. En privatlärare från Allakando kan hjälpa till med att få ordning på betygen på så vis att du lär in det som du faktiskt måste kunna inför prov. Med mattehjälp så förstår du det som står i boken och som din ordinarie lärare inte har lyckats förklara på ett sätt som du kan ta till dig. Kunskapen om hur du ska tänka matematiskt ger gott självförtroende och gör det också roligt att plugga inför kommande prov.

Andra ämnen som språk kräver också studiehjälp som är engagerad och pedagogiskt. Du behöver känna ett stöd från privatläraren som ska guida dig framåt. Det är en viktig anledning till att de som ger privatundervisning från Allakando får lära sig en unik metod som ger motivation. Redan vid de första studietillfällena så kommer du att uppleva att läraren fungerar som en coach som vet att du kan klara studierna. Det gör att allting känns så mycket lättare och att du ser fram emot varje privatlektion.

Läs mer om vår undervisning

Så fungerar Undervisningen i Tingsryd

Steg 1: Mer information

Det är viktigt för oss att förstå dig och vad du vill ha hjälp med. Kontakta oss, på 0774-218800 – så tar vi gemensamt fram den hjälp som bäst passar dina behov:

Steg 2: Vi handplockar din lärare

Vi handplockar en noggrant utvlad och utbildad lärare som passar din personlighet och dina behov.

Steg 3: Prova-på-lektion

Du träffar din lärare för en prova-på-lektion.

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Här går det undan. På bara några minuter går den här läraren igenom halva matte [2]. Och det är på ett sätt som eleverna förstår och engageras.- reporter från SR

Spela reportaget (5:53 min)

10 års erfarenhet av undervisning som ger resultat

9/10

höjer sitt betyg i ett eller flera ämnen

7/10

upplever att de får mer tid över till annat

9/10

känner sig mindre stressade

Det känns så mycket lättare att läsa med de här... Matten känns lätt. Jag som avskyr matte. De får mig att känna matte som ett lättsamt ämne helt plötsligt och då blir man intresserad av att läsa.- elev om vår läxhjälp

Spela reportaget (5:03 min)
Johan Andersson med privatelev Johan Andersson med privatelev

Hur länge behöver du läxhjälp i Tingsryd?

Hur länge man behöver få studiehjälp beror på vad som ska läsas in. Om det bara är inför ett specifikt prov som man vill se till att klara galant så kanske det räcker med några få möten. För många så är det dock att rekommendera att lägga några veckor på privatundervisning för en eller flera kurser. När man väl har kommit loss och inser hur man ska studera så är det bra att få mer hjälp med motivation och fortsatt ha en person att planera tillsammans med.

Det kan vara klokt att få läxhjälp i Tingsryd tills du känner att du kommer att klara studierna själv. Då du vet att du utan mattehjälp kan lösa problemen som kommer i övningar och på prov så behöver du inte längre få läxhjälp av en specialist. Kanske känns det lite sorgligt att inte ses regelbundet men det är trots allt målet med undervisningen. Du får egna vingar och klarar alla ämnen som dina studier kommer att bjuda på. Med vetskapen om att du kan lära dig allt så är framtiden öppen och du kan studera vidare i enlighet med dina intressen och dina framtidsdrömmar.

Se våra upplägg & priser

Håmta vår gratis digitala broschyr

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert