Läxhjälp Strömstad

Privatundervisning
som ger resultat.
  • Vårt mål: Sveriges bästa privatlärare
  • Få erfaren hjälp i alla ämnen
  • Hemma hos dig eller online
Undervisning i alla ämnen
Omnämnda i press & media:
Läxhjälp mellan Maria & Lidia
Alexander Astermark håller kurs
Johan Andersson med privatelev

Den bästa privatundervisning Strömstad har

Vi vet att vi kan erbjuda de bästa privatlärare som finns i Strömstad. Det beror på att vi är noga med att välja personer som är intresserade av att engagera sig i varje elev. När du får läxhjälp i Strömstad av en Allakando lärare så kan du lita på att du får förklaringar som du kan greppa. Ämnet blir överskådligt och du kommer att lära in mycket snabbare. Vår studiehjälp passar alla nivåer och finns för alla ämnen. Det är bara att boka in ett första möte för att komma igång och nå målen!

Så väljer vi ut privatlärare

Vi vågar påstå att vi kan erbjuda Strömstads bästa privatundervisning helt enkelt för att vi vet att de privatlärare som jobbar med oss är helt fantastiska. Det här är personer som brinner för att hjälpa andra med det ämne som de själva har bemästrat. Du kommer att känna från första lektionen att den som ska lära dig inte ger upp. Dessutom så är alla som jobbar med Allakando insatta i vår unika metod. De vet att alla kan lära sig och att det gäller att hitta rätt metod för inlärning. Här har vi också experter som hjälper lärarna att klara av jobbet och att fortsatt engagera elever som har tappat sugen.

Allakandos mål är att göra skillnad och att få fler elever att lyckas. Vi har bevisat gång på gång att alla kan lära sig allt. Glöm allt som heter läshuvud och mattehjärna. Matematik förstår man då man får mattehjälp som är begriplig och som gör att man inser hur man tänker matematiskt. Bra uppsatser skriver man då man får lära sig hur de ska struktureras, planeras och skrivas. Språk blir roliga att lära in då privatläraren stimulerar till inlärning på ett sätt som man kanske aldrig har upplevt tidigare.

Läs mer om vår undervisning

Så fungerar Undervisningen i Strömstad

Steg 1: Mer information

Det är viktigt för oss att förstå dig och vad du vill ha hjälp med. Kontakta oss, på 0774-218800 – så tar vi gemensamt fram den hjälp som bäst passar dina behov:

Steg 2: Vi handplockar din lärare

Vi handplockar en noggrant utvlad och utbildad lärare som passar din personlighet och dina behov.

Steg 3: Prova-på-lektion

Du träffar din lärare för en prova-på-lektion.

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Här går det undan. På bara några minuter går den här läraren igenom halva matte [2]. Och det är på ett sätt som eleverna förstår och engageras.- reporter från SR

Spela reportaget (5:53 min)

10 års erfarenhet av undervisning som ger resultat

9/10

höjer sitt betyg i ett eller flera ämnen

7/10

upplever att de får mer tid över till annat

9/10

känner sig mindre stressade

Det känns så mycket lättare att läsa med de här... Matten känns lätt. Jag som avskyr matte. De får mig att känna matte som ett lättsamt ämne helt plötsligt och då blir man intresserad av att läsa.- elev om vår läxhjälp

Spela reportaget (5:03 min)
Johan Andersson med privatelev Johan Andersson med privatelev

Få skräddarsydd läxhjälp i Strömstad

Du är säkert inte den enda som behöver hjälp med kursen men det är inte alltid att föredra att sitta tillsammans i studiegrupp för att försöka lära in. Många gånger så behöver man studiehjälp som tar hänsyn till den förkunskap man har samt hur snabbt man vill gå fram. Den stora fördelen med privatundervisning från Allakando är att den kommer att baseras på dina personliga behov. Planen läggs upp i enlighet med ditt schema och med den tidsram som gäller för dina studier.

Detta gör att du verkligen får ut mycket av läxhjälp i Strömstad då den kommer från oss. Din privatlärare kommer att fokusera på dina prov och dina kurser. Du kommer att få sätta upp mål tillsammans med läraren som sedan utformar den privatundervisning som du får i enlighet med dessa. Tillsammans så når ni mål efter mål och du lär dig hur du kan lägga upp studier på egen hand för att fortsatt göra samma sak. Du kan använda vår unika metod för alla ämnen och känna dig säker på att du kommer att klara alla kurser som du vill klara nu och i framtiden.

Se våra upplägg & priser

Håmta vår gratis digitala broschyr

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert