Läxhjälp Ronneby

Privatundervisning
som ger resultat.
  • Vårt mål: Sveriges bästa privatlärare
  • Få erfaren hjälp i alla ämnen
  • Hemma hos dig eller online
Undervisning i alla ämnen
Omnämnda i press & media:
Läxhjälp mellan Maria & Lidia
Alexander Astermark håller kurs
Johan Andersson med privatelev

Goda resultat med privatundervisning i Ronneby

Du kan få riktigt goda resultat om du bara tänker på rätt sätt. Istället för att sucka och ge upp så kan du boka in privatundervisning med en privatlärare från Allakando. Våra lärare är utbildade i Allakando metoden. Du får läxhjälp i Ronneby som ger goda resultat och som får dig att se fram emot att plugga. Vetskapen om att du klarar utmaningar tar du med dig som styrka i livet.

Privatlärare med erfarenhet

De som jobbar som privatlärare i Ronneby för Allakando har god erfarenhet både av ämnet och av att lära ut. Dessutom så ger vi hela tiden ett stöd som gör att de bara blir bättre som lärare. För oss så är det viktigt att läxhjälpen är personlig så att den blir effektiv. Du måste känna att du får ett stöd som gör att du upplever att du kommer att klara det. I början så kan det kännas lite svårt då du kanske måste ta igen en hel del som du har missat. Men med tiden så kommer du med privatundervisning känna att du kan om du vill. Vår studiehjälp ger motivation och den behöver man alltid då man ska lära in nytt.

När du får mattehjälp så kommer din privatlärare att sätta fingret på vad det är som gör att du inte har lyckats själv. Kanske fattas det kunskap eller så har du inte fått in rätt tänk. När ni väl börjar jobba på rätt sätt så kan du se en charm och glädje i matematiken som gör att det blir riktigt roligt. Detsamma kan vi säga om andra ämnen. Varje lärare är en person som brinner för ämnet och som vill få dig att känna likadant genom att förklara så att du blir engagerad och förstår.

Läs mer om vår undervisning

Så fungerar Undervisningen i Ronneby

Steg 1: Mer information

Det är viktigt för oss att förstå dig och vad du vill ha hjälp med. Kontakta oss, på 0774-218800 – så tar vi gemensamt fram den hjälp som bäst passar dina behov:

Steg 2: Vi handplockar din lärare

Vi handplockar en noggrant utvlad och utbildad lärare som passar din personlighet och dina behov.

Steg 3: Prova-på-lektion

Du träffar din lärare för en prova-på-lektion.

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Här går det undan. På bara några minuter går den här läraren igenom halva matte [2]. Och det är på ett sätt som eleverna förstår och engageras.- reporter från SR

Spela reportaget (5:53 min)

10 års erfarenhet av undervisning som ger resultat

9/10

höjer sitt betyg i ett eller flera ämnen

7/10

upplever att de får mer tid över till annat

9/10

känner sig mindre stressade

Det känns så mycket lättare att läsa med de här... Matten känns lätt. Jag som avskyr matte. De får mig att känna matte som ett lättsamt ämne helt plötsligt och då blir man intresserad av att läsa.- elev om vår läxhjälp

Spela reportaget (5:03 min)
Johan Andersson med privatelev Johan Andersson med privatelev

Prova på läxhjälp i Ronneby

Det kostar inget att träffas med en lärare som kan ge dig privatundervisning. Du får en första privatlektion helt gratis så att du kan prova på. Då kommer du också att se om vi har matchat dig med rätt person. Vi tänker på personlighet men också på saker som schema. Det är ju viktigt att du ska kunna få läxhjälp i Ronneby då du verkligen har tid till det. Privatlärarna som vi skickar finns i din närhet och det är det som gör att de kan träffas hemma hos dig eller på annan plats utan att behöva resa för långt. Det går att studera tillsammans under morgonen, mitt på dagen eller kanske senare på kvällen.

När du har testat läxhjälpen så kan du boka in nästa lektion. Du och din lärare kommer att göra upp en plan. Vi ordnar med lärare som kan ämnet som du behöver hjälp med och det kan innebära att du behöver privatundervisning från fler än en person. Allt är möjligt med Allakando så ta chansen att ta dina studier till nya nivåer och att lyckas med allt som du företar dig!

Se våra upplägg & priser

Håmta vår gratis digitala broschyr

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert