Läxhjälp Rättvik

Privatundervisning
som ger resultat.
  • Vårt mål: Sveriges bästa privatlärare
  • Få erfaren hjälp i alla ämnen
  • Hemma hos dig eller online
Undervisning i alla ämnen
Omnämnda i press & media:
Läxhjälp mellan Maria & Lidia
Alexander Astermark håller kurs
Johan Andersson med privatelev

Privatundervisning i Rättvik som ger resultat

Oavsett om du behöver höja betyg eller inser att du måste läsa om en hel kurs, så finns det god anledning till att ta hjälp av en duktig privatlärare. Det här spar tid och gör också att du kan känna motivation. Det blir helt enkelt roligt att lära in då du får läxhjälp i Rättvik av en person som vet hur ämnet ska förklaras så att det blir begripligt. Med Allakando så kan alla som vill lyckas med studierna. Det bevisar vi gång på gång så kontakta oss för att klara dina kurser och få studieglädjen åter.

Kan alla få bra betyg?

Det finns de som tror att bara vissa kan få bra betyg. Men så är det inte! Alla som vill kan lära sig allt. Det handlar om att lära in på rätt sätt och att känna motivation. När ett ämne har varit svårt och man inte har fått vettig studiehjälp så är det klart att man kan tappa lusten. Det finns ju ingen mening med att sitta och stirra i en bok som man ändå inte förstår. Men med privatundervisning från Allakando så ljusnar det. Vår privatlärare kommer att ge den förklaring som du behöver så att du kommer loss. Det gör att du klarar proven och att dina betyg förbättras.

Det är viktigt att förstå att det går att lära sig allt. Inget ämne kommer att vara för svårt för dig när du får det förklarat av en bra privatlärare. Vi jobbar med en metod där du pluggar målmedvetet. Mattehjälp handlar inte bara om att förstår formler och det matematiska tänket utan också om att lära in det material som man kommer att testas på. De frågor du möter på nästa prov kommer inte att bli för svåra då du är väl förberedd. Det gör att du kan känna dig lugn och trygg tack vare den privatundervisning som du får från Allakando.

Läs mer om vår undervisning

Så fungerar Undervisningen i Rättvik

Steg 1: Mer information

Det är viktigt för oss att förstå dig och vad du vill ha hjälp med. Kontakta oss, på 0774-218800 – så tar vi gemensamt fram den hjälp som bäst passar dina behov:

Steg 2: Vi handplockar din lärare

Vi handplockar en noggrant utvlad och utbildad lärare som passar din personlighet och dina behov.

Steg 3: Prova-på-lektion

Du träffar din lärare för en prova-på-lektion.

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Här går det undan. På bara några minuter går den här läraren igenom halva matte [2]. Och det är på ett sätt som eleverna förstår och engageras.- reporter från SR

Spela reportaget (5:53 min)

10 års erfarenhet av undervisning som ger resultat

9/10

höjer sitt betyg i ett eller flera ämnen

7/10

upplever att de får mer tid över till annat

9/10

känner sig mindre stressade

Det känns så mycket lättare att läsa med de här... Matten känns lätt. Jag som avskyr matte. De får mig att känna matte som ett lättsamt ämne helt plötsligt och då blir man intresserad av att läsa.- elev om vår läxhjälp

Spela reportaget (5:03 min)
Johan Andersson med privatelev Johan Andersson med privatelev

Läxhjälp i Rättvik från en duktig lärare

Vi har bara duktiga privatlärare som verkligen kan sina ämnen. De är genuint intresserade av att hjälpa dig och har fått ta del av vår unika metodik. När du börjar studera tillsammans med en lärare från oss så inser du att det här ger dig ett fantastiskt stöd. Läraren kommer att bevisa att du visst kan lära dig och lyckas med ämnet. Du känner mer kraft och orkar mer. Det leder till bättre resultat i flera ämnen.

Metoden som vi jobbar med fungerar nämligen riktigt bra för fler ämnen eftersom den inkluderar planering och målsättning. Privatundervisning som ger kunskaper om hur man ska klara av det som först verkar svårt är otroligt givande. Den öppnar dörrar då du kan välja framtida studier och utmaningar med självkänsla och insikten om att du kan klara det om du bara vill. Börja med läxhjälp i Rättvik för det, eller de, ämnen som du kämpar med just nu, och se hur detta kommer att förändra hur du ser på dina studier och på framtiden.

Se våra upplägg & priser

Håmta vår gratis digitala broschyr

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert