Läxhjälp Motala

Privatundervisning
som ger resultat.
  • Vårt mål: Sveriges bästa privatlärare
  • Få erfaren hjälp i alla ämnen
  • Hemma hos dig eller online
Undervisning i alla ämnen
Omnämnda i press & media:
Läxhjälp mellan Maria & Lidia
Alexander Astermark håller kurs
Johan Andersson med privatelev

Utveckling med privatundervisning i Motala

Det tar inte särskilt lång tid att förstå ett ämne då­­ man får det förklarat för sig på ett pedagogiskt sätt. När en av våra privatlärare ger studiehjälp så är det mycket som faller på plats. Studielusten kommer åter eftersom det är roligt att ta sig an utmaningar som man lyckas med. Allakandos metod för läxhjälp i Motala är unik och den har hjälpt många elever att klara av studierna galant.

Så fungerar privatundervisning från Allakando

Vi börjar alltid med ett samtal med eleven som behöver hjälpen. I samråd med elev och föräldrar så får vi en bättre bild av vad som behöver studeras. Det kan ju vara så att man har missat så pass mycket av mattekursen att man måste få mattehjälp flera gånger i veckan för att komma igen. Ibland räcker det med några få möten för att se till att ett provresultat blir bättre. Varje situation är unik och vi skräddarsyr den studiehjälp som ges till varje elevs faktiska behov just nu.

Vi är också noga med att matcha eleven med bästa möjliga privatlärare. De som jobbar som lärare för Allakando har gemensamt ett brinnande intresse för det ämne som de lär ut. Dessutom så är det här personer som verkligen engagerar sig och som inte ger sig tills studierna ger resultat. Eleven får ett fantastiskt stöd och det är välkänt att vår läxhjälp även ger ett ökat självförtroende.

Innan läxhjälpen kan dra igång så kommer eleven och läraren att lägga upp en plan. Här kan det finnas delmål såväl som slutmål. Eleven lär sig hur man planerar studier på ett effektivt sätt och det är en stor tillgång för samtliga studier. Även om du får studiehjälp för ett specifikt ämne så ska du veta att den är applicerbar på andra skolämnen. Det är också därför som så många ser förbättringar överlag då de börjar med privatundervisning från oss.

Läs mer om vår undervisning

Så fungerar Undervisningen i Motala

Steg 1: Mer information

Det är viktigt för oss att förstå dig och vad du vill ha hjälp med. Kontakta oss, på 0774-218800 – så tar vi gemensamt fram den hjälp som bäst passar dina behov:

Steg 2: Vi handplockar din lärare

Vi handplockar en noggrant utvlad och utbildad lärare som passar din personlighet och dina behov.

Steg 3: Prova-på-lektion

Du träffar din lärare för en prova-på-lektion.

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Här går det undan. På bara några minuter går den här läraren igenom halva matte [2]. Och det är på ett sätt som eleverna förstår och engageras.- reporter från SR

Spela reportaget (5:53 min)

10 års erfarenhet av undervisning som ger resultat

9/10

höjer sitt betyg i ett eller flera ämnen

7/10

upplever att de får mer tid över till annat

9/10

känner sig mindre stressade

Det känns så mycket lättare att läsa med de här... Matten känns lätt. Jag som avskyr matte. De får mig att känna matte som ett lättsamt ämne helt plötsligt och då blir man intresserad av att läsa.- elev om vår läxhjälp

Spela reportaget (5:03 min)
Johan Andersson med privatelev Johan Andersson med privatelev

Regelbunden läxhjälp i Motala

Det går alldeles utmärkt att få regelbunden studiehjälp från oss. Vi ser till att den privatlärare som matchas med dig har tid då du behöver hjälpen. Ni kan träffas på kvällar, mitt på dagen eller kanske under tidig morgon. Hur ofta du kommer att behöva privatundervisning beror på hur många ämnen som ska förbättras. Om det bara är matten som strular så kanske det räcker med mattehjälp en gång per vecka under någon månads tid.

Vi har den läxhjälp i Motala som kommer att göra skillnaden för dig. Det enda föräldrar och elever ångrar är att de inte använder sig av denna tjänst tidigare. Förbättrade resultat och känslan av att förstå är ju inte bara något som man har nytta av i skolan. Att man under studier med privatlärare även känner glädje och intresse gör att humöret blir gott vilket alla uppskattar.

Se våra upplägg & priser

Håmta vår gratis digitala broschyr

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert