Allakando är störst i Sverige

Läxhjälp Motala

Läxhjälp i Motala – Allakando har pedagogiska privatlärare i Motala för alla ämnen & åldrar. Höj betygen och stärk motivation, självförtroende & studieteknik med exempelvis mattehjälp från en riktigt duktig mattelärare. 9 av 10 når sina mål!

Våra läxhjälpare erbjuder skräddarsydd läxhjälp i hemmet, både centralt och exempelvis Bergsäter, Björkelumd, Charlottenberg, Duvedal, Ekenäs, Kvarnön, Marieberg, Smedsby, Tegleviken, Varamon och Ängdalen.

Andra om Allakando läxhjälp
test2

Därför väljer så många läxhjälp i Motala från Allakando

 • Läxhjälp med unga elever i hemmet, studiehjälp, privatlärare, läxhjälpare, Allakando

  1 Fokus: bäst privatlärare i Motala

  Det viktigaste är att ha en riktigt bra privatlärare. Vi fokuserar på att hitta de bästa — endast ett fåtal får jobbet och de får gedigen utbildning.

 • Läxhjälpare från Allakando, Fanny erbjuder läxhjälp som privatlärare, studiehjälp, mattehjälp

  2 26 000 elever & 12 års erfarenhet

  Vi hjälper flest elever i Sverige. Allakando har haft privatlärare i Motala sedan 2007, vilket har gett stor erfarenhet av både mattehjälp & studiehjälp.

 • Fredrik Fridlund är VD, grundare och privatlärare på Allakando läxhjälp, mattehjälp, studiehjälp

  3 Engagerad studiehjälp i Motala

  Vi brinner för studiehjälp & för att göra skillnad för unga. Vår VD Fredrik har själv hjälpt 3000+ elever som mattelärare och vi utvecklar kontinuerligt pedagogiken.

Läxhjälpare Motala:

 • Höj betygen
 • Stärk motivation
 • Lär dig studieteknik
 • Alla ämnen & åldrar
 • Experter på mattehjälp

Hur fungerar läxhjälpen? Enkelt att komma igång!

 • Steg 1 Mer information

  Det är viktigt för oss att förstå dig och vad du vill ha hjälp med. Kontakta oss på 0774-218800!

 • Steg 2 Vi väljer ut din lärare

  Vi handplockar en av våra lärare för läxhjälpen som passar din personlighet och dina mål.

 • Steg 3 Prova-på-lektion

  Du träffar din lärare som har valts ut för din läxhjälp för en prova-på-lektion utan bindning.

 • Steg 4 Vill du veta mer?

  Bli kontaktad inom 24 timmar:

Priser för läxhjälp & mattehjälp i Motala

Vi kan hjälpa dig oavsett målsättning & tjocklek på plånbok

Recensioner Allakando

”Här går det undan. På bara några minuter går den här läraren igenom halva matte 2. Och det är på ett sätt som eleverna förstår och engageras.”

– Reporter i P1 om vår undervisning

9/10

höjer sitt betyg i ett eller flera ämnen

7/10

upplever att de får mer tid över till annat

9/10

känner mindre stress med läxhjälpen

”Det känns så mycket lättare med de här. Jag som avskyr matte. De får mig att känna matte som ett lättsamt ämne helt plötsligt och då blir man intresserad.”

– Elev i UR-reportaget om vår läxhjälp

Elev i Sveriges Radio om vår läxhjälp:

”Det känns så mycket lättare med de här. Jag som avskyr matte. De får mig att känna matte som ett lättsamt ämne helt plötsligt och då blir man intresserad.”

– Elev i UR-reportaget om vår läxhjälp

REGELBUNDEN LÄXHJÄLP I MOTALA

Det går alldeles utmärkt att få regelbunden studiehjälp från oss. Vi ser till att den privatlärare som matchas med dig har tid då du behöver hjälpen. Ni kan träffas på kvällar, mitt på dagen eller kanske under tidig morgon. Hur ofta du kommer att behöva privatundervisning beror på hur många ämnen som ska förbättras. Om det bara är matten som strular så kanske det räcker med mattehjälp en gång per vecka under någon månads tid.

Vi har den läxhjälp i Motala som kommer att göra skillnaden för dig. Det enda föräldrar och elever ångrar är att de inte använder sig av denna tjänst tidigare. Förbättrade resultat och känslan av att förstå är ju inte bara något som man har nytta av i skolan. Att man under studier med privatlärare även känner glädje och intresse gör att humöret blir gott vilket alla uppskattar. Läs mer om vår läxhjälp här.

Kontakta oss nu för mer information

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig!

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Läxhjälp som ger resultat:
 • Egen certifierad privatlärare
 • Finns i alla ämnen, i hela Sverige
 • Hemma, på ett bibliotek eller online
 • Alla tider & dagar i veckan
 • Börja med en prova-på-lektion
 • Ingen bindningstid
 • Nöjdhetsgaranti
 • Stärk motivation & studieteknik
 • 9 av 10 når sina studiemål!
Ikon för att ringa Allakando för privatlärare, läxhjälp, mattehjälp, studiehjälp Ring (vard. 09-19)

Vanliga frågor om läxhjälp i Motala

Kan jag få läxhjälp i matte i Motala?

Absolut! Vi hjälper till med matematik på alla nivåer. Exempelvis kan du få mattehjälp i Motala i: Matematik lågstadiet, Matematik mellanstadiet, Matematik högstadiet, Matematik gymnasium, Matematik 1, Matematik 2, Matematik 3, Matematik 4-5, Matematik högskola, Matematik IB med mera. Kontakta oss för mer information om våra mattelärare i Motala!

I vilka ämnen kan jag få läxhjälp?

I princip alla ämnen. Exempelvis finns Allakandos läxhjälp i Motala i: Fysik, kemi, bilogi, teknik, övriga naturämnen & NO samt matematik. Även i språk på alla nivåer i engelska, franska, italienska, japanska, kinesiska, svenska, spanska, tyska. Vi har också duktiga läxhjälpare i geografi, historia, religion och samhällsvetenskap & SO, samt ekonomiämnen som företagsekonomi, nationalekonomi och redovisning. Kontakta oss nu för mer information!

Vilka åldrar & nivåer hjälper ni?

Vi hjälper alla åldrar & nivåer, oavsett ämne. Det innebär både på grundskolan i lågstadiet, mellanstadiet och högstadiet, såväl som på gymnasiet för alla inriktingar och nivåer. Detta är inklusive naturprogrammet, samhällsprogrammet, ekonomiprogrammet och IB — men självklart alla gymnasieprogram, från yrkesförberedande till teoretiska. Vi hjälper även många studenter på högskola och universitet, såväl som vuxna och företag. Kontakta oss, så berättar vi mer!

Var i Motala finns Allakando?

Du kan få skräddarsydd läxhjälp i Motala från Allakando var du vill, både hemma och exempelvis på ett bibliotek. Vi finns inte bara på enskilda platser, utan i hela Sverige — oavsett om du bor centralt eller på landsbygden. Det innebär att vi även finns i närliggande kommuner och orter, men även såklart på platser som exempelvis Bergsäter, Björkelumd, Charlottenberg, Duvedal, Ekenäs, Kvarnön, Marieberg, Smedsby, Tegleviken, Varamon och Ängdalen. Hör av dig till oss, så berättar vi mer!

I vilka mattekurser kan jag få en mattelärare i Motala?

Hos Allakando kan du få mattehjälp i Motala i Matte lågstadiet, Matte mellanstadiet, Matte högstadiet, Matte gymnasiet, Matte 1, Matte 2, Matte 3, Matte 4, Matte 5, Matte högskola, Matte Universitet, Matte IB med mera. Kontakta oss nu för skräddarsydd mattehjälp med en personligt utvald mattelärare!

Vilka språk & nivåer kan jag få hjälp med?

Du kan få undervisning med Allakando i Motala i Engelska Grundskola, Engelska Gymnasiet, Engelska Komvux/Högskola, Svenska Grundskola, Svenska Gymnasiet, Svenska Komvux/Högskola, Spanska Högstadiet, Spanska Gymnasiet, Franska Högstadiet, Franska Gymnasiet, Tyska steg Högstadiet, Tyska Gymnasiet. Även Italienska, Japanska och Kinesiska på alla nivåer.

Vilka kurser i naturämnen kan jag få hjälp i?

Vi hjälper dig med en riktigt bra läxhjälpare från Allakando i Motala i Kemi grundskola & kemi gymnasiet: kemi 1, kemi 2. Fysik grundskola & fysik gymnasiet: fysik 1, fysik 2. Biologi grundskola & biologi gymnasiet. Vi hjälper till på alla nivåer, från naturkunskap och NO på grundskolan till fysik, kemi, teknik & biologi på universitet/högskola.

Kan jag få hjälp i samhällsvetenskap eller ekonomi?

Absolut! Få hjälp från Allakando i Motala i SO grundskola & SO gymnasiet, Företagsekonomi Gymnasiet, Företagsekonomi 1, Företagsekonomi 2, Nationalekonomi, Redovisning. Även Business Management & Economics för IB och de flesta kurser på universitet & högskola i allt från FEK A & FEK B til statsvetenskap och juridik.

Utvecklas med privatundervisning i Motala!

Det tar inte särskilt lång tid att förstå ett ämne då­­ man får det förklarat för sig på ett pedagogiskt sätt. När en av våra privatlärare ger studiehjälp så är det mycket som faller på plats. Studielusten kommer åter eftersom det är roligt att ta sig an utmaningar som man lyckas med. Allakandos metod för läxhjälp i Motala är unik och den har hjälpt många elever att klara av studierna galant.

Så fungerar privatundervisning från Allakando

Vi börjar alltid med ett samtal med eleven som behöver hjälpen. I samråd med elev och föräldrar så får vi en bättre bild av vad som behöver studeras. Det kan ju vara så att man har missat så pass mycket av mattekursen att man måste få mattehjälp flera gånger i veckan för att komma igen. Ibland räcker det med några få möten för att se till att ett provresultat blir bättre. Varje situation är unik och vi skräddarsyr den studiehjälp som ges till varje elevs faktiska behov just nu.

Vi är också noga med att matcha eleven med bästa möjliga privatlärare. De som jobbar som lärare för Allakando har gemensamt ett brinnande intresse för det ämne som de lär ut. Dessutom så är det här personer som verkligen engagerar sig och som inte ger sig tills studierna ger resultat. Eleven får ett fantastiskt stöd och det är välkänt att vår läxhjälp även ger ett ökat självförtroende.

Innan läxhjälpen kan dra igång så kommer eleven och läraren att lägga upp en plan. Här kan det finnas delmål såväl som slutmål. Eleven lär sig hur man planerar studier på ett effektivt sätt och det är en stor tillgång för samtliga studier. Även om du får studiehjälp för ett specifikt ämne så ska du veta att den är applicerbar på andra skolämnen. Det är också därför som så många ser förbättringar överlag då de börjar med privatundervisning från oss.