Läxhjälp Markaryd

Privatundervisning
som ger resultat.
  • Vårt mål: Sveriges bästa privatlärare
  • Få erfaren hjälp i alla ämnen
  • Hemma hos dig eller online
Undervisning i alla ämnen
Omnämnda i press & media:
Läxhjälp mellan Maria & Lidia
Alexander Astermark håller kurs
Johan Andersson med privatelev

God inlärning med privatundervisning i Markaryd

Det finns inga ämnen som är för svåra. Det hävdar vi bestämt och vi vet vad vi pratar om efter att ha gett studiehjälp i olika ämnen i mer än ett årtionde. Våra privatlärare vet hur man förklarar på ett begripligt sätt. De ger läxhjälp i Markaryd som leder till ökat självförtroende såväl som bättre betyg. Om du behöver mattehjälp eller kanske ett stöd för ämnen som historia, kemi och svenska så ska du kontakta oss. Vi kan hjälpa dig att få ordning på studierna, det är säkert!

Bättre betyg med hjälp av privatlärare

Betygen är ett slags kvitto på hur man lyckas som elev men de är absolut inte en indikation om hur smart man är. Om dina betyg är låga så ska du veta att det går att ändra på. Det du behöver är förklaringar som är pedagogiska såväl som en metod som du kan ta till dig. När ämne efter ämne blir förståeligt och du ser att du kan lösa problem på egen hand så inser du att inget är omöjligt. Det är precis det som vår privatundervisning går ut på. Vi börjar inte med fokus på betygen, men högre betyg är helt klart ett mål som du kommer att sätta upp med den planering som studiehjälpen inkluderar.

Tillsammans med en duktig privatlärare så kommer du att lära dig att tänka på rätt sätt. Du får viktiga verktyg för att memorera och för att lösa olika typer av problem. Med kunskapen om hur man gör så blir det också kul att plugga. Du inser att alla ämnen presenterar utmaningar som du kan klara av. Känslan som kommer av att lyckas med det som först kändes svår är fantastisk och något som ger dig ytterligare motivation.

Läs mer om vår undervisning

Så fungerar Undervisningen i Markaryd

Steg 1: Mer information

Det är viktigt för oss att förstå dig och vad du vill ha hjälp med. Kontakta oss, på 0774-218800 – så tar vi gemensamt fram den hjälp som bäst passar dina behov:

Steg 2: Vi handplockar din lärare

Vi handplockar en noggrant utvlad och utbildad lärare som passar din personlighet och dina behov.

Steg 3: Prova-på-lektion

Du träffar din lärare för en prova-på-lektion.

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Här går det undan. På bara några minuter går den här läraren igenom halva matte [2]. Och det är på ett sätt som eleverna förstår och engageras.- reporter från SR

Spela reportaget (5:53 min)

10 års erfarenhet av undervisning som ger resultat

9/10

höjer sitt betyg i ett eller flera ämnen

7/10

upplever att de får mer tid över till annat

9/10

känner sig mindre stressade

Det känns så mycket lättare att läsa med de här... Matten känns lätt. Jag som avskyr matte. De får mig att känna matte som ett lättsamt ämne helt plötsligt och då blir man intresserad av att läsa.- elev om vår läxhjälp

Spela reportaget (5:03 min)
Johan Andersson med privatelev Johan Andersson med privatelev

Var kan man få läxhjälp i Markaryd?

Man kan få läxhjälp hemma eller på annan plats. När vi ordnar med en privatlärare i Markaryd som ger privatundervisning så är studieplatsen mycket flexibel. Vi tänker förstås på att matcha dig med en lärare som finns lokalt och som har tid då du har tid att studera. Det här gör det så mycket enklare att få till läxhjälpen. Det viktigaste är att ni har en tydlig plan och jobbar med vår metodik för inlärning med motivation. Sedan så kan platser som är lugna och behagliga som studierum, bibliotek eller köket därhemma fungera alldeles utmärkt för privatundervisning.

Kontakta oss idag och boka in ett första möte. Det är gratis och om du av någon anledning känner att den lärare som vi föreslår inte passar så bra så kan vi alltid se till att du får studera med någon annan. Vårt mål är att hjälpa dig nå dina mål, och det kommer vi att lyckas med!

Se våra upplägg & priser

Håmta vår gratis digitala broschyr

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert