Läxhjälp Veberöd

Privatundervisning
som ger resultat.
  • Vårt mål: Sveriges bästa privatlärare
  • Få erfaren hjälp i alla ämnen
  • Hemma hos dig eller online
Undervisning i alla ämnen
Omnämnda i press & media:
Läxhjälp mellan Maria & Lidia
Alexander Astermark håller kurs
Johan Andersson med privatelev

Den bästa privatundervisning Veberöd har

Riktigt bra privatundervisning ger inte bara sakkunskaper. Den kommer också att entusiasmera och leda till lusten att lära sig mer. Vi ser ofta att den som får läxhjälp i Veberöd av en privatlärare från Allakando förbättrar studieresultaten över lag. Den studiehjälp som vi ger motiverar och lägger också grunden till god studieteknik som kan användas i samtliga kurser på alla nivåer. Framförallt så leder våra privatlektioner till att eleven känner att allt är möjligt, även det som först verkar svårt! Vi finns i Lund med omnejd.

Så kan du börja med läxhjälp i Veberöd

Du kan börja med att kontakta oss på Allakando och berätta om vilket eller vilka ämnen som du vill förbättra. Det spelar ingen roll hur illa det ser ut just nu, vi kan hjälpa dig! Vi har privatlärare som vet hur man kommer till botten med det som orsakar att en elev inte hänger med. Om det har varit så att självförtroendet har tagit stryk av att det inte fungerar i skolan så kan det här bli vändningen. När vi visar hur man lär in och att det går att lära sig allt så kommer lusten att studera åter. Vi ser gång på gång hur elever som intalat sig att matten är omöjlig med lite mattehjälp förstår att så inte är fallet.

Du börjar med ett första möte med den privatlärare i Veberöd som vi rekommenderar. Ni kan ses och diskutera det som du behöver hjälp med. En plan skapas och så kan ni sätta igång med lektionerna. Om du av någon anledning upplever att vi inte har valt rätt lärare för dig så är det bara att säga till. Vi har ett stort kontaktnät med duktiga lärare och kan se till att du får hjälp av en person som du trivs med och som har tid att träffas då det passar dig.

Du väljer själv om du vill får studiehjälp hemma eller på annan plats. Privatläraren från oss är mycket flexibel och det viktigaste är att ni kan ses då du har tid på en plats som passar bra för studier. Sedan så är det mindre viktigt om det kommer att vara hemma i köket eller kanske i ett studierum. Boka in en lektion eller fler per vecka och se fram emot en metod som innebär att du betar av delmål för att till sist nå slutmålet som kan vara allt från ett lyckat prov till ett högre slutbetyg.

Läs mer om vår undervisning

Så fungerar Undervisningen i Veberöd

Steg 1: Mer information

Det är viktigt för oss att förstå dig och vad du vill ha hjälp med. Kontakta oss, på 0774-218800 – så tar vi gemensamt fram den hjälp som bäst passar dina behov:

Steg 2: Vi handplockar din lärare

Vi handplockar en noggrant utvlad och utbildad lärare som passar din personlighet och dina behov.

Steg 3: Prova-på-lektion

Du träffar din lärare för en prova-på-lektion.

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Här går det undan. På bara några minuter går den här läraren igenom halva matte [2]. Och det är på ett sätt som eleverna förstår och engageras.- reporter från SR

Spela reportaget (5:53 min)

10 års erfarenhet av undervisning som ger resultat

9/10

höjer sitt betyg i ett eller flera ämnen

7/10

upplever att de får mer tid över till annat

9/10

känner sig mindre stressade

Det känns så mycket lättare att läsa med de här... Matten känns lätt. Jag som avskyr matte. De får mig att känna matte som ett lättsamt ämne helt plötsligt och då blir man intresserad av att läsa.- elev om vår läxhjälp

Spela reportaget (5:03 min)
Johan Andersson med privatelev Johan Andersson med privatelev

Privatundervisning med mål

Med Allakando så får du privatundervisning med tydliga mål. Det är du själv som sätter dessa mål i samråd med din lärare. När delmål nås så kommer ni att fira och din motivation ökar hela tiden. Det gör att du ser fram emot att jobba med ämnet som hittills har varit så svårt. Det kan också vara så att läxhjälp i Veberöd leder till att det ämne som du tidigare helst undvikit blir till favoritämne. Kanske kommer du att välja att studera vidare på högre nivå och välja en karriär som du aldrig hade drömt om innan du fick läxhjälp av Allakando.

Se våra upplägg & priser

Håmta vår gratis digitala broschyr

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert