Läxhjälp Lomma

Privatundervisning
som ger resultat.
  • Noggrant utvalda privatlärare
  • Hemma hos dig eller online
  • Prova-på-lektion & nöjdhetsgaranti
Undervisning i alla ämnen
Omnämnda i press & media:
Läxhjälp mellan Maria & Lidia
Alexander Astermark håller kurs
Johan Andersson med privatelev

Dra nytta av givande läxhjälp i Lomma

När du studerar så ska du dra nytta av den hjälp som du kan få via Allakando. Vi erbjuder läxhjälp i Lomma och ser till att du klarar av ämnen som tidigare har varit svåra, kanske rentav omöjliga. Vi har från start haft som filosofi att alla kan lära sig allt, idag är det inte bara en vacker filosofi, vi kan numera konstatera att så faktiskt är fallet. Genom att erbjuda privatlärare som lär ut på ett pedagogiskt vis samt en metod som motiverar så lyckas vi hjälpa elev efter elev.

 

Bli riktigt bra på ämnen som är svåra

Just nu så kanske du tycker att vissa ämnen är svåra. När du väl får hjälpen med privatundervisning och ser hur du ska tänka så upphör ämnet att vara svårt. Det blir istället intressant och du får stor motivation av att se hur du utvecklas och lär dig på kort tid. Kunskapen hjälper dig till bättre skolresultat, och studietekniken förbereder dig för vidare studier i Lund eller kanske på annan ort i Sverige.

Läs mer om vår undervisning

Så fungerar Undervisningen i Lomma

Steg 1: Mer information

Det är viktigt för oss att förstå dig och vad du vill ha hjälp med. Kontakta oss, på 0774-218800 – så tar vi gemensamt fram den hjälp som bäst passar dina behov:

Steg 2: Vi handplockar din lärare

Vi handplockar en noggrant utvlad och utbildad lärare som passar din personlighet och dina behov.

Steg 3: Prova-på-lektion

Du träffar din lärare för en prova-på-lektion.

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Här går det undan. På bara några minuter går den här läraren igenom halva matte [2]. Och det är på ett sätt som eleverna förstår och engageras.- reporter från SR

Spela reportaget (5:53 min)

10 års erfarenhet av undervisning som ger resultat

9/10

höjer sitt betyg i ett eller flera ämnen

7/10

upplever att de får mer tid över till annat

9/10

känner sig mindre stressade

Det känns så mycket lättare att läsa med de här... Matten känns lätt. Jag som avskyr matte. De får mig att känna matte som ett lättsamt ämne helt plötsligt och då blir man intresserad av att läsa.- elev om vår läxhjälp

Spela reportaget (5:03 min)
Johan Andersson med privatelev Johan Andersson med privatelev

Få studielusten åter med läxhjälp i Lomma

Det är inte ovanligt att studielusten dör så snart som man börjar i skolan. Har man oturen att få en lärare som missar att man behöver särskild hjälp eller som inte lyckas förmedla kunskapen på ett pedagogiskt sätt så kan vissa ämnen bli till rena rama plågan. På Allakando så vet vi att det inte spelar någon roll när lusten väl försvann. Vi vet att du på kort tid får den åter då du börjar med privatlektioner med våra lärare.

Att du återigen ser på ämnen med intresse och inspiration kommer att ge dig energi och en stor lust att lära dig mer. Det här leder till en helt ny studiesituation och att du kan vakna om morgonen och tycka att det ska bli riktigt kul att gå till skolan.

Börja med en prova på lektion

Du kan alltid börja med att prova på en privatlektion för läxhjälp. Vi ordnar med en privatlärare som passar din personlighet och de behov som du har. Om du tycker att det känns bra så är det bara att boka in fler tillfällen för läxhjälp i Lomma där du kan läsa upp ett ämne. Privatlektionerna är också bra för den som vill studera inför ett visst prov som nationella provet eller högskoleprovet. Även om vi har kurser för större grupper så kan det finnas god anledning till att börja med att studera på tu man hand med privatläraren för att verkligen komma loss, och det på kort tid.

Se våra upplägg & priser

Håmta vår gratis digitala broschyr

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert