Läxhjälp Lerum

Privatundervisning
som ger resultat.
  • Personlig undervisning i Lerum
  • I hemmet eller online
  • Vårt mål: Sveriges bästa privatlärare
Undervisning i alla ämnen
Omnämnda i press & media:
Läxhjälp mellan Maria & Lidia
Alexander Astermark håller kurs
Johan Andersson med privatelev

Bättre betyg med läxhjälp i Lerum

Det är inte alltid så lätt att sätta sig ner och plugga inför ett prov eller göra läxor då man inte förstår ämnet. Även om man har kompisar som är duktiga på matte, engelska, franska och fysik så är det inte säkert att de kan förklara på ett bra sätt. Istället för att ge upp och tänka att skolan tar slut förr eller senare så kan man vända en svaghet till styrka med den läxhjälp Lerum ger via Allakando. Vi på Allakando har lång erfarenhet av att hjälpa elever med privatundervisning som fungerar och ger bättre betyg.

Ta igen det du har missat på kort tid

Att det inte fungerar som det ska inom ett visst ämne beror för det mesta på att man har missat några av grundstenarna. Det kan ske för att man helt enkelt inte var med under en viktig genomgång men också då den ordinarie läraren inte har förklarat tillräckligt pedagogiskt. Oavsett anledning så ska du veta att du på kort tid kan ta igen det som du har missat. Det räcker att du tar några privatlektioner med oss med privatlärare som verkligen kan förklara för att det ska lossna.

Bli inte förvånad om du har förstått en hel kurs på en eller två veckor. När det äntligen fungerar så kommer du att uppleva ämnet på ett helt annat sätt, och det kan bli otroligt stimulerande att studera vidare utan privatundervisningen!

Läs mer om vår undervisning

Så fungerar Undervisningen i Lerum

Steg 1: Mer information

Det är viktigt för oss att förstå dig och vad du vill ha hjälp med. Kontakta oss, på 0774-218800 – så tar vi gemensamt fram den hjälp som bäst passar dina behov:

Steg 2: Vi handplockar din lärare

Vi handplockar en noggrant utvlad och utbildad lärare som passar din personlighet och dina behov.

Steg 3: Prova-på-lektion

Du träffar din lärare för en prova-på-lektion.

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Här går det undan. På bara några minuter går den här läraren igenom halva matte [2]. Och det är på ett sätt som eleverna förstår och engageras.- reporter från SR

Spela reportaget (5:53 min)

10 års erfarenhet av undervisning som ger resultat

9/10

höjer sitt betyg i ett eller flera ämnen

7/10

upplever att de får mer tid över till annat

9/10

känner sig mindre stressade

Det känns så mycket lättare att läsa med de här... Matten känns lätt. Jag som avskyr matte. De får mig att känna matte som ett lättsamt ämne helt plötsligt och då blir man intresserad av att läsa.- elev om vår läxhjälp

Spela reportaget (5:03 min)
Johan Andersson med privatelev Johan Andersson med privatelev

Lär dig att avancera själv

Ett av våra viktigaste mål med läxhjälpen är att den ska ge dig det du behöver för att kunna plugga vidare själv. Du kommer att lära dig viktiga saker som målsättning, studiemetod och mer som krävs för att man ska klara ämnen som kan kännas lite svårare. Även om du väljer att få privatlektioner i matte så ska du veta att metoden som vi lär ut också är väl användbar för andra ämnen. Därmed kan läxläsningen ge dig en bra knuff framåt för samtliga skolämnen!

Få läxhjälp Lerum snarast!

Vänta inte med privatundervisning då du behöver den! Ju snabbare du kommer igång med läxhjälp i Lerum från Allakando, ju snabbare kan du påverka dina betyg. Vi har en privatlärare som kommer att passa dig perfekt. Ni kan träffas och studera när du har tid och varje privatlektion är gjord för att du ska komma ikapp på kort tid. Dessutom så hör vi från de flesta som tar våra kurser eller privatlektioner att studierna blir så mycket roligare då vår metod låser upp ämne efter ämne på ett närmast magiskt sätt.

Allakando erbjuder läxhjälp i hela Göteborg. Läs mer om oss här.

Se våra upplägg & priser

Håmta vår gratis digitala broschyr

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert