Läxhjälp Leksand

Läxhjälp Leksand

 • Läxhjälp i Leksand för alla åldrar
 • Egen privatlärare hemma och online
 • Störst i Sverige, 9 av 10 når sina studiemål
Vi kan hjälpa dig! Få ett kostnadsfritt prisförslag

Helt förutsättningslöst och anpassat till dig — fyll i formuläret nedan:

Få ett kostnadsfritt prisförslag
Ort:
Ämne/ämnen:
Pris: Fyll i formuläret för ett gratis prisförslag
Fyll i formuläret nedan

Få ett förutsättningslöst prisförslag anpassat till dig:

Ort:
Ämne/ämnen:
Pris: Fyll i formuläret för ett gratis prisförslag

Därför väljer så många läxhjälp i Leksand från Allakando

 • Privatlärare & läxhjälp Leksand

  1 Fokus: bäst privatlärare i Leksand

  Det viktigaste är att ha en riktigt bra privatlärare. Vi fokuserar på att hitta de bästa — endast ett fåtal får jobbet och de får gedigen utbildning.

 • Studiehjälp, mattehjälp, privatlärare, läxhjälp Leksand

  2 26 000 elever & 12 års erfarenhet

  Vi hjälper flest elever i Sverige. Allakando har haft privatlärare i Leksand sedan 2007, vilket har gett stor erfarenhet av både mattehjälp & studiehjälp.

 • Allakando läxhjälp Leksand

  3 Engagerad studiehjälp i Leksand

  Vi brinner för studiehjälp & för att göra skillnad för unga. Vår VD Fredrik har själv hjälpt 3000+ elever som mattelärare och vi utvecklar kontinuerligt pedagogiken.

Läxhjälpare Leksand:

 • Höj betygen
 • Stärk motivation
 • Lär dig studieteknik
 • Alla ämnen & åldrar
 • Experter på mattehjälp

Hur fungerar läxhjälpen? Enkelt att komma igång!

 • Steg 1 Mer information

  Det är viktigt för oss att förstå dig och vad du vill ha hjälp med. Kontakta oss på 0774-218800!

 • Steg 2 Vi väljer ut din lärare

  Vi handplockar en av våra lärare för läxhjälpen som passar din personlighet och dina mål.

 • Steg 3 Prova-på-lektion

  Du träffar din lärare som har valts ut för din läxhjälp för en prova-på-lektion utan bindning.

 • Steg 4 Vill du veta mer?

  Bli kontaktad inom 24 timmar:

Priser för läxhjälp & mattehjälp i Leksand

Vi kan hjälpa dig oavsett målsättning & tjocklek på plånbok

Recensioner Allakando

”Här går det undan. På bara några minuter går den här läraren igenom halva matte 2. Och det är på ett sätt som eleverna förstår och engageras.”

– Reporter i P1 om vår undervisning

9/10

höjer sitt betyg i ett eller flera ämnen

7/10

upplever att de får mer tid över till annat

9/10

känner mindre stress med läxhjälpen

”Det känns så mycket lättare med de här. Jag som avskyr matte. De får mig att känna matte som ett lättsamt ämne helt plötsligt och då blir man intresserad.”

– Elev i UR-reportaget om vår läxhjälp

Elev i Sveriges Radio om vår läxhjälp:

”Det känns så mycket lättare med de här. Jag som avskyr matte. De får mig att känna matte som ett lättsamt ämne helt plötsligt och då blir man intresserad.”

– Elev i UR-reportaget om vår läxhjälp

Läxhjälp i Leksand för både den skoltrötta och den ambitiösa

Den som är trött på skolan behöver lite extra push. Det ger vi med privatundervisning som inkluderar en metod för motivation och inspiration. Dessutom så ska det sägas att känslan av att lyckas ofta är tillräcklig för att man ska komma loss. Då man börjar förstå ett ämne så vill man lära sig mer. Då blir det också roligare att ta sig till lektioner där man kan delta på ett helt annat sätt. Med läxhjälp i Leksand så kan 

den skoltrötte förvandlas till klassens flitigaste bi. Det händer gång på gång så se till att även du får hjälpen som gör det möjligt! Läs mer om vår läxhjälp här.

Kontakta oss nu för mer information

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig!

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Läxhjälp som ger resultat:
 • Egen certifierad privatlärare
 • Finns i alla ämnen, i hela Sverige
 • Hemma, på ett bibliotek eller online
 • Alla tider & dagar i veckan
 • Börja med en prova-på-lektion
 • Ingen bindningstid
 • Nöjdhetsgaranti
 • Stärk motivation & studieteknik
 • 9 av 10 når sina studiemål!
Ikon för att ringa Allakando för privatlärare, läxhjälp, mattehjälp, studiehjälp Ring (vard. 09-19)

Vanliga frågor om läxhjälp i Leksand

Kan jag få läxhjälp i matte i Leksand?

Absolut! Vi hjälper till med matematik på alla nivåer. Exempelvis kan du få mattehjälp i Leksand i: Matematik lågstadiet, Matematik mellanstadiet, Matematik högstadiet, Matematik gymnasium, Matematik 1, Matematik 2, Matematik 3, Matematik 4-5, Matematik högskola, Matematik IB med mera. Kontakta oss för mer information om våra mattelärare i Leksand!

I vilka ämnen kan jag få läxhjälp?

I princip alla ämnen. Exempelvis finns Allakandos läxhjälp i Leksand i: Fysik, kemi, bilogi, teknik, övriga naturämnen & NO samt matematik. Även i språk på alla nivåer i engelska, franska, italienska, japanska, kinesiska, svenska, spanska, tyska. Vi har också duktiga läxhjälpare i geografi, historia, religion och samhällsvetenskap & SO, samt ekonomiämnen som företagsekonomi, nationalekonomi och redovisning. Kontakta oss nu för mer information!

Vilka åldrar & nivåer hjälper ni?

Vi hjälper alla åldrar & nivåer, oavsett ämne. Det innebär både på grundskolan i lågstadiet, mellanstadiet och högstadiet, såväl som på gymnasiet för alla inriktingar och nivåer. Detta är inklusive naturprogrammet, samhällsprogrammet, ekonomiprogrammet och IB — men självklart alla gymnasieprogram, från yrkesförberedande till teoretiska. Vi hjälper även många studenter på högskola och universitet, såväl som vuxna och företag. Kontakta oss, så berättar vi mer!

Var i Leksand finns Allakando?

Du kan få skräddarsydd läxhjälp i Leksand från Allakando var du vill, både hemma och exempelvis på ett bibliotek. Vi finns inte bara på enskilda platser, utan i hela Sverige — oavsett om du bor centralt eller på landsbygden. Det innebär att vi även finns i närliggande kommuner och orter, men även såklart på platser som exempelvis Ål, Alvik, Djura, Hjortnäs, Häradsbygden, Insjön, Siljansnäs, Tällberg och Västanvik.. Hör av dig till oss, så berättar vi mer!

I vilka mattekurser kan jag få en mattelärare i Leksand?

Hos Allakando kan du få mattehjälp i Leksand i Matte lågstadiet, Matte mellanstadiet, Matte högstadiet, Matte gymnasiet, Matte 1, Matte 2, Matte 3, Matte 4, Matte 5, Matte högskola, Matte Universitet, Matte IB med mera. Kontakta oss nu för skräddarsydd mattehjälp med en personligt utvald mattelärare!

Vilka språk & nivåer kan jag få hjälp med?

Du kan få undervisning med Allakando i Leksand i Engelska Grundskola, Engelska Gymnasiet, Engelska Komvux/Högskola, Svenska Grundskola, Svenska Gymnasiet, Svenska Komvux/Högskola, Spanska Högstadiet, Spanska Gymnasiet, Franska Högstadiet, Franska Gymnasiet, Tyska steg Högstadiet, Tyska Gymnasiet. Även Italienska, Japanska och Kinesiska på alla nivåer.

Vilka kurser i naturämnen kan jag få hjälp i?

Vi hjälper dig med en riktigt bra läxhjälpare från Allakando i Leksand i Kemi grundskola & kemi gymnasiet: kemi 1, kemi 2. Fysik grundskola & fysik gymnasiet: fysik 1, fysik 2. Biologi grundskola & biologi gymnasiet. Vi hjälper till på alla nivåer, från naturkunskap och NO på grundskolan till fysik, kemi, teknik & biologi på universitet/högskola.

Kan jag få hjälp i samhällsvetenskap eller ekonomi?

Absolut! Få hjälp från Allakando i Leksand i SO grundskola & SO gymnasiet, Företagsekonomi Gymnasiet, Företagsekonomi 1, Företagsekonomi 2, Nationalekonomi, Redovisning. Även Business Management & Economics för IB och de flesta kurser på universitet & högskola i allt från FEK A & FEK B til statsvetenskap och juridik.

Hitta Läxhjälp Leksand

Privatundervisning i Leksand som gör skillnad

Hur ska man höja betygen då man inte orkar gå till skolan? Föräldrar som hör av sig till oss undrar om det ens är möjligt. Vårt svar är ja! Med en engagerad privatlärare så kommer eleven att inse att det går att lära sig och att det faktiskt är kul att göra det. Vi erbjuder unik läxhjälp i Leksand som bygger på en metod där motivationen är minst lika viktig som sakkunskaperna. Vår studiehjälp är efterfrågad just för att den gör stor skillnad både nu och i framtiden.

Privatlärare med meriter och erfarenhet

Det är inte vem som helst som kan ge privatundervisning med oss. Vi ser noga på att den som vill jobba som privatlärare har goda meriter. Det krävs goda gymnasiebetyg överlag såväl som spetskunskap inom ämnet. Den som ska ge mattehjälp ska ha klarat alla kurser på gymnasiet och bör ha studerat ämnet på högre nivå. Det är till exempel rätt så vanligt att duktiga läkarstudenter jobbar extra som mattelärare för Allakando. De har kurserna färskt i minnet och vet hur man förklarar.

Vi intervjuar varje lärare som vill jobba med oss för att fastställa att det rör sig om en person som passar för jobbet. Pedagogik är ett måste och vi kommer att se till att personen lär sig vårt system. Med provundervisning så ser vi till att det hela kommer att fungera på önskat vis. Med vår pedagogiska metod så blir det privatundervisning som ger riktigt goda resultat. Vi ger också kontinuerlig feedback så att läraren fortsatt utvecklas och blir bättre på jobbet.

Personlighet kommer också att få betydelse. Du ska få studiehjälp av en person som är positiv och lätt att umgås med. För att du ska känna motivation så är det också viktigt att privatläraren vet hur man stöttar och får dig att kämpa vidare även då det känns tungt. Vi bokar in ett första möte med den privatlärare som vi tror kommer att passa bäst. Om du håller med så är det bara att boka in nästa möte och komma igång med läxläsningen på allvar.

 

Hitta Läxhjälp Leksand