Läxhjälp Leksand

Privatundervisning
som ger resultat.
  • Vårt mål: Sveriges bästa privatlärare
  • Få erfaren hjälp i alla ämnen
  • Hemma hos dig eller online
Undervisning i alla ämnen
Omnämnda i press & media:
Läxhjälp mellan Maria & Lidia
Alexander Astermark håller kurs
Johan Andersson med privatelev

Privatundervisning i Leksand gör skillnad

Hur ska man höja betygen då man inte orkar gå till skolan? Föräldrar som hör av sig till oss undrar om det ens är möjligt. Vårt svar är ja! Med en engagerad privatlärare så kommer eleven att inse att det går att lära sig och att det faktiskt är kul att göra det. Vi erbjuder unik läxhjälp i Leksand som bygger på en metod där motivationen är minst lika viktig som sakkunskaperna. Vår studiehjälp är efterfrågad just för att den gör stor skillnad både nu och i framtiden.

Privatlärare med meriter och erfarenhet

Det är inte vem som helst som kan ge privatundervisning med oss. Vi ser noga på att den som vill jobba som privatlärare har goda meriter. Det krävs goda gymnasiebetyg överlag såväl som spetskunskap inom ämnet. Den som ska ge mattehjälp ska ha klarat alla kurser på gymnasiet och bör ha studerat ämnet på högre nivå. Det är till exempel rätt så vanligt att duktiga läkarstudenter jobbar extra som mattelärare för Allakando. De har kurserna färskt i minnet och vet hur man förklarar.

Vi intervjuar varje lärare som vill jobba med oss för att fastställa att det rör sig om en person som passar för jobbet. Pedagogik är ett måste och vi kommer att se till att personen lär sig vårt system. Med provundervisning så ser vi till att det hela kommer att fungera på önskat vis. Med vår pedagogiska metod så blir det privatundervisning som ger riktigt goda resultat. Vi ger också kontinuerlig feedback så att läraren fortsatt utvecklas och blir bättre på jobbet.

Personlighet kommer också att få betydelse. Du ska få studiehjälp av en person som är positiv och lätt att umgås med. För att du ska känna motivation så är det också viktigt att privatläraren vet hur man stöttar och får dig att kämpa vidare även då det känns tungt. Du får ett första gratis möte med den privatlärare som vi tror kommer att passa bäst. Om du håller med så är det bara att boka in nästa möte och komma igång med läxläsningen på allvar.

Läs mer om vår undervisning

Så fungerar Undervisningen i Leksand

Steg 1: Mer information

Det är viktigt för oss att förstå dig och vad du vill ha hjälp med. Kontakta oss, på 0774-218800 – så tar vi gemensamt fram den hjälp som bäst passar dina behov:

Steg 2: Vi handplockar din lärare

Vi handplockar en noggrant utvlad och utbildad lärare som passar din personlighet och dina behov.

Steg 3: Prova-på-lektion

Du träffar din lärare för en prova-på-lektion.

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Här går det undan. På bara några minuter går den här läraren igenom halva matte [2]. Och det är på ett sätt som eleverna förstår och engageras.- reporter från SR

Spela reportaget (5:53 min)

10 års erfarenhet av undervisning som ger resultat

9/10

höjer sitt betyg i ett eller flera ämnen

7/10

upplever att de får mer tid över till annat

9/10

känner sig mindre stressade

Det känns så mycket lättare att läsa med de här... Matten känns lätt. Jag som avskyr matte. De får mig att känna matte som ett lättsamt ämne helt plötsligt och då blir man intresserad av att läsa.- elev om vår läxhjälp

Spela reportaget (5:03 min)
Johan Andersson med privatelev Johan Andersson med privatelev

Läxhjälp i Leksand för den skoltrötte

Den som är trött på skolan behöver lite extra push. Det ger vi med privatundervisning som inkluderar en metod för motivation och inspiration. Dessutom så ska det sägas att känslan av att lyckas ofta är tillräcklig för att man ska komma loss. Då man börjar förstå ett ämne så vill man lära sig mer. Då blir det också roligare att ta sig till lektioner där man kan delta på ett helt annat sätt. Med läxhjälp i Leksand så kan den skoltrötte förvandlas till klassens flitigaste bi. Det händer gång på gång så se till att även du får hjälpen som gör det möjligt!

Se våra upplägg & priser

Håmta vår gratis digitala broschyr

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert