Läxhjälp Kungsbacka

Privatundervisning
som ger resultat.
  • Vårt mål: Sveriges bästa privatlärare
  • Undervisning i alla ämnen, hos dig eller online
  • Prova-på-lektion & nöjdhetsgaranti
Undervisning i alla ämnen
Omnämnda i press & media:
Läxhjälp mellan Maria & Lidia
Alexander Astermark håller kurs
Johan Andersson med privatelev

Klara av alla ämnen med läxhjälp Kungsbacka

Det finns ämnen som kan upplevas som svåra, men på Allakando så vet vi att alla kan lära sig alla ämnen. Har man halkat efter så leder det ofta till en negativ spiral och upplevelsen av att ämnet för alltid är förlorat. De negativa tankarna kan få riktigt trista konsekvenser då man intalar sig själv att det inte går att lära sig och att få bra betyg. Det här vill vi motverka med den bästa läxhjälp Kungsbacka kan erbjuda. Läxläsningen är inte bara till för att ge den faktiska kunskapen men också insikten om att man kan lära sig precis vad man vill!

Rätt tänk ger goda resultat

Hur vi tänker påverkar hur vi lyckas i livet. Det här är något som man kunde önska skulle finnas som en naturlig del av skolplanen. Att man börjar se på sig själv som ett misslyckande kan få långtgående konsekvenser. Då det i själva verket handlar om att man missat en viss del eller inte lärt sig hur man ska lösa vissa typer av problem så är det verkligen synd att den vanliga skolan inte kan fånga upp och rätta till i tid.

Om du inser att du har problem med ett visst ämne så ska du vända dig till oss på Allakando. Förutom läxhjälp med privatlärare så har vi kurser där du snabbt kan komma igen. Vi erbjuder en helt unik teknik där du inte bara kommer att lära dig ämnen som matematik, franska och engelska utan också vinna det självförtroende som kommer då du förstår att du faktiskt kan förstå.

Både målet och vägen är viktigt

Mål som goda betyg och att komma in på en viss utbildning på högskolan är viktiga. Men vägen till målet är minst lika viktig för det är denna som gör det möjligt att fortsatt lyckas. När du sätter dig ner för en privatlektion med en av våra duktiga lärare så kommer du inte bara att få kunskapen utan också nycklarna till den. Det här är nycklar som du fortsatt kan använda för att plugga ensam och klara kurs efter kurs.

Läs mer om vår undervisning

Så fungerar Undervisningen i Kungsbacka

Steg 1: Mer information

Det är viktigt för oss att förstå dig och vad du vill ha hjälp med. Kontakta oss, på 0774-218800 – så tar vi gemensamt fram den hjälp som bäst passar dina behov:

Steg 2: Vi handplockar din lärare

Vi handplockar en noggrant utvlad och utbildad lärare som passar din personlighet och dina behov.

Steg 3: Prova-på-lektion

Du träffar din lärare för en prova-på-lektion.

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Här går det undan. På bara några minuter går den här läraren igenom halva matte [2]. Och det är på ett sätt som eleverna förstår och engageras.- reporter från SR

Spela reportaget (5:53 min)

10 års erfarenhet av undervisning som ger resultat

9/10

höjer sitt betyg i ett eller flera ämnen

7/10

upplever att de får mer tid över till annat

9/10

känner sig mindre stressade

Det känns så mycket lättare att läsa med de här... Matten känns lätt. Jag som avskyr matte. De får mig att känna matte som ett lättsamt ämne helt plötsligt och då blir man intresserad av att läsa.- elev om vår läxhjälp

Spela reportaget (5:03 min)
Johan Andersson med privatelev Johan Andersson med privatelev

Läxhjälp i Kungsbacka som är flexibel

Flexibiliteten är viktigt för studietiden kan vara nog så hektiskt. Du och din privatlärare kan träffas för läxhjälpen när det passar er bäst. Det kan vara kvällar, på morgonen innan skolan, eller kanske mitt på dagen under en håltimme. Inför ett prov så kan det blir fler lektioner för att ni på så vis kan jobba lite mer intensivt för ett bättre betyg.

Ta tag i dina studier nu!

De problem som du har just nu i vissa ämnen kommer inte att försvinna. Om du vill studera vidare så är det verkligen viktigt att du tar tag i detta nu. Men det är också viktigt att förstå att självförtroendet påverkas negativt då man inte klarar av en kurs. Därför så finns det god anledning att ta läxhjälp i Kungsbacka och göra något åt saken för att se till att skolan kan genomföras på bästa möjliga vis och ge verktyg som man behöver fortsatt i livet, oavsett om och vad man väljer att studera.

Se våra upplägg & priser

Håmta vår gratis digitala broschyr

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert