Läxhjälp i Karlshamn

Privatundervisning
som ger resultat.
  • Vårt mål: Sveriges bästa privatlärare
  • Få erfaren hjälp i alla ämnen
  • Hemma hos dig eller online
Undervisning i alla ämnen
Omnämnda i press & media:
Läxhjälp mellan Maria & Lidia
Alexander Astermark håller kurs
Johan Andersson med privatelev

Du kan med privatundervisning i Karlshamn

När föräldrar och elever vänder sig till oss på Allakando för att få privatundervisning så får vi ofta börja med att intyga att det kommer att fungera. Alla som vill lära sig kan göra det. Vi har privatlärare som jobbar i enlighet med vår pedagogiska metod. Det gör att vår läxhjälp i Karlshamn ger så mycket mer än sakkunskaper. Du kommer att få stärkt självförtroende av att veta att det går om du bara pluggar på rätt sätt och det har du nytta av för resten av livet.

Ny självbild med privatlärare

När man har missat mycket av en kurs och kanske dessutom har hål från tidigare kurser så är det inte så konstigt att det är svårt att hänga med. I det här läget så borde det vara självklart att man får läxhjälp av en privatlärare som vet hur man förklarar men så blir det inte alltid. Den som väntar länge med att ta igen kan få upplevelsen av att det inte går att lära sig. Detta särskilt då det verkar vara så lätt för andra och vänner och familj tycks övertygade om att sämre resultat beror på att det brister i förmåga.

Med vår privatundervisning så får du en ny självbild. Vi visar dig att du kan lära dig och att du kan ta igen. Det börjar redan med den första lektionen som är gratis. Då får du uppleva hur det är att få förklaringar som du kan förstå. Du kommer också att få viktiga verktyg som gör det lättare att jobba mot mål och att lyckas med plugget. Våra privatlärare är handplockade och ser en stor mening med att ge läxhjälp för att lyfta dig och visa dig att även du kan!

Läs mer om vår undervisning

Så fungerar Undervisningen i Karlshamn

Steg 1: Mer information

Det är viktigt för oss att förstå dig och vad du vill ha hjälp med. Kontakta oss, på 0774-218800 – så tar vi gemensamt fram den hjälp som bäst passar dina behov:

Steg 2: Vi handplockar din lärare

Vi handplockar en noggrant utvlad och utbildad lärare som passar din personlighet och dina behov.

Steg 3: Prova-på-lektion

Du träffar din lärare för en prova-på-lektion.

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Här går det undan. På bara några minuter går den här läraren igenom halva matte [2]. Och det är på ett sätt som eleverna förstår och engageras.- reporter från SR

Spela reportaget (5:53 min)

10 års erfarenhet av undervisning som ger resultat

9/10

höjer sitt betyg i ett eller flera ämnen

7/10

upplever att de får mer tid över till annat

9/10

känner sig mindre stressade

Det känns så mycket lättare att läsa med de här... Matten känns lätt. Jag som avskyr matte. De får mig att känna matte som ett lättsamt ämne helt plötsligt och då blir man intresserad av att läsa.- elev om vår läxhjälp

Spela reportaget (5:03 min)
Johan Andersson med privatelev Johan Andersson med privatelev

Läxhjälp i Karlshamn för matte och mer

Du kan få mattehjälp från oss såväl som studiehjälp för andra ämnen. Vi har lärare som kan ge privatundervisning för samtliga ämnen på olika nivåer. De är experter på sina ämnen och har själva tagit den kurs som du nu kämpar med. Med vår läxhjälp i Karlshamn så kan du lita på att du får hjälp av en person som förstår vad du går igenom. Läxhjälpen visar dig hur du ska tänka då du studerar.

Efter några privatlektioner så kommer ämnet att bli intressant och det gör stor skillnad. Du börjar hänga med på ordinarie lektioner på ett helt annat sätt. Ditt engagemang och din studielust påverkar resultaten i fler ämnen än det som du får hjälp i. Du vågar blicka framåt och göra det som du drömmer om!

Se våra upplägg & priser

Håmta vår gratis digitala broschyr

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert