Läxhjälp Eskilstuna

Sveriges bästa lärare är målet
  • Högre betyg
  • Ökad motivation
  • Starkare studieteknik
Undervisning i alla ämnen
Omnämnda i press & media:
Läxhjälp mellan Maria & Lidia
Alexander Astermark håller kurs
Johan Andersson med privatelev

Klara skolan med läxhjälp i Eskilstuna

Alla kan klara skolan, det vet vi på Allakando för vi har hjälp elever som i stort sett hade gett upp att nå mål som tidigare verkade omöjliga. Vi vet att alla kan lära sig allt men att man behöver god undervisning och en teknik som gör att man känner sig motiverad. Det är den här typen av läxhjälp i Eskilstuna som vi erbjuder och som får elever, föräldrar och ordinarie lärare att häpnas över hur snabbt det kan gå att bemästra ämnen som matte och språk.

Privatundervisning i Eskilstuna hemma hos dig

Det är viktigt att studera på en plats där man trivs. Det betyder inte alltid att man måste få läxhjälpen hemma. Ibland så kan det ju vara bekvämt att använda ett studierum som finns på skolan eller kanske ett rum på biblioteket för att träffas med en privatlärare. Det här beror lite på det schema som man har.

Många gånger så är det dock så att det fungerar bra då privatundervisning i Eskilstuna sker i hemmet. Man kan träffas på eftermiddagen eller kvällen och i lugn och ro gå igenom det ämne som man behöver ta igen eller lära sig helt och hållet från grunden upp. Våra lärare är mycket flexibla och det gör det möjligt att anpassa studietillfällen efter elevens behov vilket ger effektiv läxläsning.

Läs mer om vår undervisning

Så fungerar Undervisningen i Eskilstuna

Steg 1: Mer information

Det är viktigt för oss att förstå dig och vad du vill ha hjälp med. Kontakta oss, på 0774-218800 – så tar vi gemensamt fram den hjälp som bäst passar dina behov:

Steg 2: Vi handplockar din lärare

Vi handplockar en noggrant utvlad och utbildad lärare som passar din personlighet och dina behov.

Steg 3: Prova-på-lektion

Du träffar din lärare för en prova-på-lektion.

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Här går det undan. På bara några minuter går den här läraren igenom halva matte [2]. Och det är på ett sätt som eleverna förstår och engageras.- reporter från SR

Spela reportaget (5:53 min)

10 års erfarenhet av undervisning som ger resultat

9/10

höjer sitt betyg i ett eller flera ämnen

7/10

upplever att de får mer tid över till annat

9/10

känner sig mindre stressade

Det känns så mycket lättare att läsa med de här... Matten känns lätt. Jag som avskyr matte. De får mig att känna matte som ett lättsamt ämne helt plötsligt och då blir man intresserad av att läsa.- elev om vår läxhjälp

Spela reportaget (5:03 min)
Johan Andersson med privatelev Johan Andersson med privatelev

Med god planering så når vi målen

Målsättning är en viktig del av vår metod. Redan vid det första prova-på-tillfället så kan eleven uttrycka och formulera målen med hjälpen. Det här gör vår privatundervisning i Eskilstuna mycket effektiv. Eleven vet vad som ska klaras av och vår lärare använder vår unika metod för att visa hur man klarar av målsättning och hur man studerar med en teknik som ger resultat.

Det här gör det möjligt att klara av ett ämne på kort tid vilket kan vara viktigt då man kanske inte har så lång tid kvar till slutbetygen. Vår duktiga lärare går in och ser genast vad som fattas för att sedan skapa lektioner som gör att eleven kan studera på rätt sätt och verkligen förstå ämnet.

Läxhjälp i Eskilstuna för alla ämnen

Det spelar ingen roll vilket ämne man behöver hjälp med. Vi kan erbjuda läxhjälpen inom alla områden. Vi har lärare som är experter på naturvetenskapliga ämnen så väl som på språk. Det här är personer som har stor kunskap om hur man lär in och som har lärt sig lära ut med vår unika metod som lägger grunden för lyckade studier även då man inte längre får hjälpen av en privatlärare. Kontakta oss idag för att boka in ett första möte med en lärare som kan hjälpa dig att nå dina mål!

Se våra upplägg & priser

Håmta vår gratis digitala broschyr

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert