Läxhjälp Borås

Läxhjälp Borås

Sveriges bästa
lärare är målet

Läxhjälp Borås

Våra privatlärare i Borås är kunniga inom sina ämnen och får kontinuerlig utbildning i pedagogik, de får också vidareutbildningar inom de ämnen de lär ut. De kan lära ut ett eller flera ämnen samtidigt som de lär ut metoder inom studieteknik och hjälper sina elever lägga upp en studieplan. Denna plan kommer eleven och läraren överens om och sedan arbetar de tillsammans för att följa den och nå de mål som satts upp. Uppföljning av denna plan är också viktigt för att se till att samarbetet fungerar och att eleven faktiskt når sina mål.

Våra privatlärare har fått genomgå ett antal intervjuer och tester där de visat att de har goda pedagogiska egenskaper och att de är kunniga inom sina områden.

Läxhjälpen kan äga rum antingen hemma hos er eller på en allmän plats i stan t.ex. ett bibliotek. Tiden för läxhjälpen sker på den tid ni önskar, vi har lärare som kan anpassa sig efter ert schema och era önskemål. Oavsett om ni är i behov av läxhjälp i grundskoleengelska eller biologi på gymnasienivå så har vi lärare som väl kan tillgå era behov. Hör av er till oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa just er.

Välj mellan privatlektioner och punktinsatser

Läxhjälp i Borås finns i ett par olika former. Du kan välja mellan privatlektioner, punktinsatser och undervisning online. Privatlektioner innebär att en elev och en privatlärare arbetar tillsammans under en termins tid. De sätter gemensamt upp mål och en studieplan som eleven skall följa för att kunna nå dessa mål. Man lär känna sin lärare och kan arbeta tillsammans på ett avslappnat sätt. Denna typ av läxhjälp ger ett generellt lyft för hela elevens studiegång. Läxhjälpen sker hemma hos eleven eller på ett närliggande bibliotek i stan. Upp till 3 elever kan dela på varje undervisningstillfälle utan extra kostnad.

Punktinsatser innebär att en elev under en kortare tidsperiod jobbar tillsammans med en privatlärare. Det är en mycket intensiv metod och fungerar alldeles utmärkt om man är i behov av ett extra ryck inför ett prov eller liknande.

Undervisning online är precis vad det låter som, läxhjälpen sker via ett virtuellt klassrum där en grupp elever får hjälp av en lärare. All utrustning som krävs skickas hem till eleven, inklusive kamera med stativ. Det är upplagt så att både lärare och elev kan se vad den andre skriver. Man får personlig hjälp, online.