Läxhjälp i Båstad

Privatundervisning
som ger resultat.
  • Vårt mål: Sveriges bästa privatlärare
  • Få erfaren hjälp i alla ämnen
  • Hemma hos dig eller online
Undervisning i alla ämnen
Omnämnda i press & media:
Läxhjälp mellan Maria & Lidia
Alexander Astermark håller kurs
Johan Andersson med privatelev

Goda resultat med privatundervisning i Båstad

Med lite hjälp så kan vem som helst förbättra betygen. Det kan vi lova efter att ha ordnat med läxhjälp i Båstad under många års tid. Vi vet att pedagogik, motivation och planering är det som ska till för att du ska klara dina kurser. Mer än så, med en privatlärare från Allakando så kommer du äntligen att se meningen även med ämnena som inte är så lätta. Bara det att du inser att du kan om du vill är guld värt!

Höj betygen med studiehjälp

Du vet att du behöver höja dina betyg men hur ska du lyckas med detta? Det är inte säkert att föräldrar och vänner har tid eller tålamod. Det är heller inte alla som kan ge mattehjälp eller hjälp med språk då de kanske själva inte är så bra på ämnet. En bra privatlärare kan ämnet och vet hur man förklarar. Det är precis vad du får med Allakandos privatundervisning. Vi ser till att du matchas med en lämplig person som vet vad du går igenom. Tillsammans så kommer ni att se till att du kommer igen.

Med kunskaperna som krävs för kursen så påverkas betygen. Du kan plugga fokuserat med din privatlärare inför ett prov och även få hjälp med en eller flera kurser. I och med att vår läxhjälp i Båstad är så pass effektiv så kan du få studiehjälp för flera ämnen samtidigt. Motivationen som du känner under privatlektionerna smittar av sig på allt. Det blir roligt att stiga upp på morgonen och bege sig till föreläsningar och lektioner. Du kommer ju äntligen att förstå vad som sägs och hänga med som du bör.

Läs mer om vår undervisning

Så fungerar Undervisningen i Båstad

Steg 1: Mer information

Det är viktigt för oss att förstå dig och vad du vill ha hjälp med. Kontakta oss, på 0774-218800 – så tar vi gemensamt fram den hjälp som bäst passar dina behov:

Steg 2: Vi handplockar din lärare

Vi handplockar en noggrant utvlad och utbildad lärare som passar din personlighet och dina behov.

Steg 3: Prova-på-lektion

Du träffar din lärare för en prova-på-lektion.

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Här går det undan. På bara några minuter går den här läraren igenom halva matte [2]. Och det är på ett sätt som eleverna förstår och engageras.- reporter från SR

Spela reportaget (5:53 min)

10 års erfarenhet av undervisning som ger resultat

9/10

höjer sitt betyg i ett eller flera ämnen

7/10

upplever att de får mer tid över till annat

9/10

känner sig mindre stressade

Det känns så mycket lättare att läsa med de här... Matten känns lätt. Jag som avskyr matte. De får mig att känna matte som ett lättsamt ämne helt plötsligt och då blir man intresserad av att läsa.- elev om vår läxhjälp

Spela reportaget (5:03 min)
Johan Andersson med privatelev Johan Andersson med privatelev

Läxhjälp i Båstad ger god studieteknik

Något som vi har märkt då elever hör av sig till oss för mattehjälp eller annan studiehjälp är att det sällan brister i intelligens. Det är snarare så att man aldrig har fått lära sig hur man ska lära in. Det märks tydligt då vi ger mattehjälp och eleven inte har greppat hur man tänker matematiskt. Det här tar inte så lång tid att korrigera. Med några lektioner så är du på rätt spår och du kan med delmål se hur den privatundervisning du får gör att du tar dig framåt på ett effektivt sätt.

Våra privatlärare lär ut studieteknik. Det betyder att de visar eleven hur man ska ta till sig ett ämne och se till att man lyckas bli redo inför prov. En viktig del av tekniken är målsättning. Med mål så vet du vart du är på väg och du har hela tiden koll på att du klarar av det som du ska. Dessutom så jobbar vi mycket med motivation. Det är tydligt att bristande pedagogik kan leda till att man upplever att ett ämne är omöjligt. Då behövs hjälpen som gör att du får lusten åter.

När du känner att du kan om du vill så blir allting möjligt. Börja med läxhjälp i Båstad för de ämnen som är tröga. Med tiden så kommer du att se att du klarar studierna själv. Det får du stor nytta av då du väljer att studera på högre nivå och inte längre behöver studiehjälp för att klara proven. Det som började som mattehjälp blir ett verktyg som du kan använda för precis allt i livet!

Se våra upplägg & priser

Håmta vår gratis digitala broschyr

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert