Undervisning & kurser som ger resultat.

Läxhjälp nationella prov

 • Besegra nationella proven på rekordtid
 • Kurser & läxhjälp hemma, i våra lokaler eller online
 • Vårt mål: Sveriges bästa privatlärare
test2
Utmärkt
4.9 i betyg • 208 omdömen
Jätteduktig coach gav sonen ny…
Sonen 14 år fick hjälp med framförallt matte i drygt 6 månader. Jätteduktig coach som verkligen peppade och fick fram ny ener…
Anna Maria Nyquist
Önskar vi hade hittat er tidig…
Önskar vi hade hittat Allakando tidigare! Vilken skillnad i motivation vi sett på vårt barn! Från att ha kämpat med ämne, nu…
Isabel Gillblad
Vi har fått den bästa hjälp …
Vi har fått den bästa hjälp vi kan tänka oss. Vi efterfrågade en kickstart i Spanska och det fick vi! Full pott på proven:-)
Åsa Håkansson
Absoluta stjärnor. Kan varmt r…
Professionellt och alltid vänligt bemötande – ett företag som verkligen förstår sig på undervisning och personlig utveckling…
Olof
Sjukt bra och prisvärt
Allkando har verkligen hjälpt mig för att bli 100 procent förbered inför hp. Har verkligen fått all hjälp jag behövt och ka…
Tarnpreet Singh
Allakando är riktiga räddare
Utan min studiecoach vet jag inte hur jag skulle klarat av gymnasiet!
Erik Svensson
Väldigt bra med lärare som ä…
Väldigt bra med lärare som är engagerade vilket gör det mycket roligare att lära sig.
Elliot Bröms-Thell

Dra nytta av läxhjälp inför nationella proven

De nationella proven kommer inte som en överraskning men ändå så är det många som tar dessa prov utan att förbereda sig. Det är verkligen inte att rekommendera. Med tanke på vilken vikt provresultaten kan få för slutbetyget så finns det god anledning till att se till att man har koll på det som kommer att ingå. Vi erbjuder riktigt bra läxhjälp för nationella prov. Du kan välja att ta en kurs tillsammans med andra eller att jobba tillsammans med en privatlärare.

Läxhjälp nationella med en lärare

Att läsa tillsammans med en privatlärare är effektivt och även stimulerande. Här får man ju chansen att jobba på ett mycket individuellt sätt. Man kan gå på djupet med de delar som man inte är så stark på och så behöver man inte lägga någon tid på det som man redan kan. De nationella proven har en specifik struktur och då man får hjälp av en privatlärare som är väl insatt i detta så får man mer än kunskap.

Det är bra att förbereda sig på ett sätt som gör att man kommer att känna igen formatet då man sätter sig ner för att skriva. Det går aldrig att veta i förväg exakt vilka frågor som kommer att dyka upp, men bara det att man vet vad som kan förväntas kan göra en stor skillnad. Genom att ta äldre prov och sedan plugga mer på det som man inte klarade tillsammans med privatläraren så ser man till att det kommande provet kan tas med säkerhet och goda resultat till följd.

Studera i grupp

Allakando har också kurser som är till för grupper. Det här är mycket populära kurser vilket beror på att de ger så mycket på så kort tid. En intensivkurs passar de flesta men bara då den ges på ett sätt som gör att man kan förstå allting som förklaras. Vi får ofta höra att våra kurser som förbereder inför nationella matteprov är så otroligt bra. Elever som har varit mycket svaga på detta ämne upplever att kursen ger dem precis allt det som de borde ha fått under mattekursen i skolan. Det tar vi som en stor komplimang och som ett tecken på att våra unika inlärningsmetoder faktiskt fungerar väldigt bra.

Det enda som man ska tänka på vad gäller kurser för prov är att man här inte kan få individuell hjälp i samma utsträckning som då man studerar med en privatlärare. Många gånger så kan det vara smart att kombinera kursen med privatundervisning för att vara säker på att man har koll på allt. Det här beror lite på hur man ligger till. Det är många som lyckas alldeles utmärkt genom att enbart dra nytta av vår kurs.

Då du har mycket att ta igen

När man har mycket att ta igen så blir det verkligen ett måste med läxhjälp nationella proven klaras av. Om man inte tar hjälpen och sedan får ett uselt resultat så är det verkligen synd. Vi kan intyga att det alls inte behöver ta lång tid att komma igen. Inte ens då det rör sig om en hel kurs och kanske mer som man inte har fått grepp om. Kontakta oss idag för att få veta mer om hur vi kan hjälpa till med förberedelser för dessa viktiga prov.

Kontakta oss nu för mer information

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig!

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Läxhjälp som ger resultat:
 • Egen certifierad privatlärare
 • Finns i alla ämnen, i hela Sverige
 • Hemma, på ett bibliotek eller online
 • Alla tider & dagar i veckan
 • Börja med en prova-på-lektion
 • Ingen bindningstid
 • Nöjdhetsgaranti
 • Stärk motivation & studieteknik
 • 9 av 10 når sina studiemål!
Ikon för att ringa Allakando för privatlärare, läxhjälp, mattehjälp, studiehjälp Ring (vard. 09-19)