Matematikundervisning som ger resultat.

Räknestuga – Alla städer & åldrar

 • Pedagogiska privatlärare som engagerar unga
 • Hjälp i alla ämnen – i hela Sverige
 • Nivåanpassad & skräddarsydd undervisning
test2
Utmärkt
4.9 i betyg • 208 omdömen
Jätteduktig coach gav sonen ny…
Sonen 14 år fick hjälp med framförallt matte i drygt 6 månader. Jätteduktig coach som verkligen peppade och fick fram ny ener…
Anna Maria Nyquist
Önskar vi hade hittat er tidig…
Önskar vi hade hittat Allakando tidigare! Vilken skillnad i motivation vi sett på vårt barn! Från att ha kämpat med ämne, nu…
Isabel Gillblad
Vi har fått den bästa hjälp …
Vi har fått den bästa hjälp vi kan tänka oss. Vi efterfrågade en kickstart i Spanska och det fick vi! Full pott på proven:-)
Åsa Håkansson
Absoluta stjärnor. Kan varmt r…
Professionellt och alltid vänligt bemötande – ett företag som verkligen förstår sig på undervisning och personlig utveckling…
Olof
Sjukt bra och prisvärt
Allkando har verkligen hjälpt mig för att bli 100 procent förbered inför hp. Har verkligen fått all hjälp jag behövt och ka…
Tarnpreet Singh
Allakando är riktiga räddare
Utan min studiecoach vet jag inte hur jag skulle klarat av gymnasiet!
Erik Svensson
Väldigt bra med lärare som ä…
Väldigt bra med lärare som är engagerade vilket gör det mycket roligare att lära sig.
Elliot Bröms-Thell

Ta del av kunskapen i en räknestuga

Att uppleva att matten är svår är inte ovanligt. Ämnen där man behöver pedagogisk och tålmodig undervisning blir ofta lidande då skolans resurser inte hjälper till. Det räcker ju att man missar en viss del av kursen på grund av frånvaro för att man inte riktigt ska hänga med. Har man inte klasskamrater som kan förklara på rätt sätt så kan det bli besvärligt. I en räknestuga så finns hjälpen som du behöver. Allakando drar igång mattestugor under terminerna för att se till att alla som vill kan hänga med och klara matematiken!

Mattestugor är effektiva

Det som är så effektivt med en räknestuga är att den ger kunskap på ett snabbt och bra sätt. I stugan så finns det privatlärare som vet hur man förklarar och som är redo att hjälpa dig. Du kan kliva in och öppna matteboken precis där det är som svårast. Många gånger så upptäcker man precis vad det är som har missats och då kan man ta igen detta på plats så att du förstår fortsättningen.

I en mattestuga så sitter man ofta med flera elever samtidigt. Det är inte samma sak som att få privatlektioner. Men det finns faktiskt en fördel med att man i grupp diskuterar samma problem. Att få det förklarat mer än en gång till flera personer kan faktiskt vara det som gör att man äntligen förstår.

Lärare som kan svara på alla frågor

Vi tycker att det är viktigt med lärare som verkligen kan matematiken och det är dessa som du finner i räknestugorna som vi ordnar med. Det är också personer som vet hur man förklarar vilket inte är mindre viktigt. När du visar vad du har problem med så förstår de genast vad det handlar om och ni kommer att ha ett mycket givande samtal där du får chansen att ställa så många frågor som krävs för att du ska få in rätta tänker och sedan klara liknande frågeställningar helt utan hjälp.

Dessutom så finns det en stor fördel med att träffa en privatlärare som inte har bråttom någon annanstans. I en räknestuga så är tiden till för dig. Det här är verkligen inte samma sak som att uppsöka en ordinarie mattelärare i lärarrummet under lunchrasten. När du känner att du får hjälp med tålamod och helt utan stress så kan du slappna av och verkligen ta till dig av informationen.

Kurser inför nationella matteprov

Allakando erbjuder också särskilda kurser som är till för nationella prov i matte. Det här är intensiva kurser där du och flera snabbt kommer att få in kunskapen som krävs för att lyckas på provet. Våra kurser har blivit mycket populära och efterfrågas i de flesta svenska städer då de har lett till så fina resultat. Det är ju inte bara det att man klarar det nationella provet som får betydelse. Kursen är också utformad för att ge dig kunskap som du tar med dig till kommande mattekurser som därmed också får bättre resultat.

Bemästra matten i en räknestuga!

Om du trodde att du inte hade en chans att bli bra på matematik så kommer du med en räknestuga att inse att så inte är fallet. I mattestugan så kan du bemästra matten! Det här är inte bara bra för dina betyg utan också för ditt humör. Det är nämligen kul och stimulerande att äntligen förstå det som först verkade så svårt. Du kommer att känna tillfredsställelse i att lyckas med fler problem och att se uppgifter som utmaningar som du vet att du kan klara av. Du blir mästare på matte och får ett självförtroende som gör dig riktigt gott!

Kontakta oss nu för mer information

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig!

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Läxhjälp som ger resultat:
 • Egen certifierad privatlärare
 • Finns i alla ämnen, i hela Sverige
 • Hemma, på ett bibliotek eller online
 • Alla tider & dagar i veckan
 • Börja med en prova-på-lektion
 • Ingen bindningstid
 • Nöjdhetsgaranti
 • Stärk motivation & studieteknik
 • 9 av 10 når sina studiemål!
Ikon för att ringa Allakando för privatlärare, läxhjälp, mattehjälp, studiehjälp Ring (vard. 09-19)