Vinn ett mattestipendium värt 10 000 kr

Fyll i formuläret för chansen att få en privatlärare i matte från Allakando!

Slutproven närmar sig.
Få de bästa förutsättningarna!

Med en personlig Allakando-coach får du de bästa förutsättningarna att besegra dina studiemål, oavsett om du siktar på E eller A.

Få upp till 15 skräddarsydda lektioner med en personligt utvald coach. Ni fokuserar på precis det ditt barn behöver för att nå toppresultat.

Stipendium matte Allakando

Så ger en Allakando-coach toppresultat

Personligt anpassade förklaringar
Få en personligt utvald Allakando-coach som anpassar förklaringarna så att du förstår. Privatlektionerna sker på tu man hand – allt fokus är på dig.

Skräddarsydd studieplan och provtekniker
Er coach lägger en studieplan anpassad efter dina behov. Med upp till 15 privatlektioner har du alla möjligheter att nå dina mål!

Motivera och bygga självförtroende
Med Allakando får du inte bara en coach, utan även en motiverande förebild som förstår vikten av bra betyg. Det gör det både enkelt och roligt att lära sig.

15 års erfarenhet av att ge elever toppresultat

Ända sedan vi grundades 2007 har vi levt efter mottot “Alla kan mer än de tror”. Det är något vi tror stenhårt på och är en stor anledning till varför vi delar ut detta stipendium. 

Efter 15 år i branschen vet vi vad som verkligen gör skillnad för våra elever. Därför vässar vi ständigt på vår unika Allakando-pedagogik och lägger ner mycket tid på att hitta de allra bästa studiecoacherna. 

9 av 10 elever höjer sina betyg och vi hjälper årligen 26 000 elever att nå toppresultat. Att vi dessutom har Sveriges nöjdaste familjer enligt omdömen på Trustpilot är något vi är väldigt stolta över!

Frågor och svar om stipendiet

Vad innefattar stipendiet?

Mattestipendiumet innefattar skräddarsydd studiecoachning till ett värde av 10 000 kronor. Stipendiet gäller för privatlektioner, intensivkurser och/eller webbkurser.

Hur gör jag för att delta?

För att ha chansen att vinna stipendiet behöver du bara fylla i dina kontaktuppgifter i formuläret och motivera varför just du eller ditt barn ska få gratis privatlektioner. Det går snabbt och enkelt!

Fullständiga villkor för deltagande finns här.

Vem kan delta?

Alla över 18 år som är bosatta i Sverige kan delta. Du som elev behöver alltså be din målsman att anmäla er. Familjer som redan är, eller har varit, aktiva hos Allakando får inte delta. Anställda på Allakando eller närstående till dessa personer får inte heller delta.

Hur länge kan jag delta?

Tävlingen pågår mellan den 1 april 2023 och 1 mars 2024 och vinnaren meddelas via mail.

Hur utses stipendiaten?

Vinnaren av stipendiet utses av en jury bestående av Allakandos utbildningsspecialister.

Hur väljs studiecoachen ut?

Våra utbildningsspecialister handplockar en Allakando-coach som passar både dina studiemål och personlighet. Att du och coachen matchar varann även på ett personligt plan gör undervisningen både enklare och roligare!

Hur fungerar studiecoachningen?

Stipendiet omfattar upp till 15 timmar privatundervisning. Ni träffar er utvalda coach 1-2 gånger i veckan. Lektionerna sker på tu man hand, så allt fokus är på dig!

När sker privatundervisningen?

Ni väljer själva hur många lektioner i veckan ni vill ha samt vilka dagar och tider de ska äga rum.

Var hålls privatlektionerna?

Privatlektionerna kan hållas både i hemmet och online. Om ni önskar fysisk undervisning kommer vi göra allt vi kan för att hitta en coach nära dig. Givet den korta tiden är det dock inget vi kan garantera – men du kommer alltid ha tillgång till din coach online.

Varför väljer så många Allakando?

På Allakando ställer vi höga krav på våra pedagoger och investerar mycket tid på att rekrytera privatlärare som verkligen förstår vikten av att få toppresultat i skolan – och har man tar sig dit. Utöver att våra coacher är toppstudenter från universitetet lägger vi stor vikt vid deras pedagogik och metodik.