Privatlektioner språk i Göteborg

Språkundervisning
som ger resultat.
  • Privatlärare med lite extra kärlek till Frankrike
  • I Göteborgsområdet - hemma eller online
  • Skräddarsydd undervisning med uppföljning
Undervisning i alla ämnen
Omnämnda i press & media:
Läxhjälp mellan Maria & Lidia
Alexander Astermark håller kurs
Johan Andersson med privatelev

Vi har privatlärare i bland annat franska, spanska, tyska, engelska, italienska och många fler!

I Göteborg så finns det gott om studenter och det är något som Allakando har dragit stor nytta av. Med Chalmers, Sahlgrenska och GU på plats så finns det många duktiga privatlärare som kan lära ut franska, spanska, tyska, engelska, italienska och andra språk i Göteborg. Men det behöver inte bli så komplicerat som du trodde. Börja med en privatlektion med oss på Allakando och se hur du på kort tid kan lära dig ett system och en metod som gör språken tillgänglig och faktiskt också väldigt kul att plugga.

En privatlärare som är expert på språk

Något som vi är noga med är att bara jobba med lärare som verkligen kan sitt ämne. När du tar privatlektioner med oss så kommer du att få hjälp från en person som kan språk utan och innan. Men det här är inte tillräckligt. De flesta av oss har stött på läraren i skolan som pratar flytande på främmande språk men som ändå inte lyckas få någon att förstå vad det är de säger. Med Allakandos lärare så kommer du att få verktygen som gör att även du kan bli proffs på franska.

Vår privatundervisning är skräddarsydd efter dina behov och våra lärare är medvetna om hur de kan jobba för att finna det som du har missat. Det betyder att du inte längre behöver sitta och gäspa under genomgångar. Det här är interaktiv undervisning som ger resultat!

Läs mer om vår undervisning

Så fungerar Undervisningen i Språk

Steg 1: Mer information

Det är viktigt för oss att förstå dig och vad du vill ha hjälp med. Kontakta oss, på 0774-218800 – så tar vi gemensamt fram den hjälp som bäst passar dina behov:

Steg 2: Vi handplockar din lärare

Vi handplockar en noggrant utvlad och utbildad lärare som passar din personlighet och dina behov.

Steg 3: Prova-på-lektion

Du träffar din lärare för en prova-på-lektion.

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Här går det undan. På bara några minuter går den här läraren igenom halva matte [2]. Och det är på ett sätt som eleverna förstår och engageras.- reporter från SR

Spela reportaget (5:53 min)

10 års erfarenhet av undervisning som ger resultat

9/10

höjer sitt betyg i ett eller flera ämnen

7/10

upplever att de får mer tid över till annat

9/10

känner sig mindre stressade

Det känns så mycket lättare att läsa med de här... Matten känns lätt. Jag som avskyr matte. De får mig att känna matte som ett lättsamt ämne helt plötsligt och då blir man intresserad av att läsa.- elev om vår läxhjälp

Spela reportaget (5:03 min)
Johan Andersson med privatelev Johan Andersson med privatelev

Vi vet att du kan!

Exempel: Om du har haft flera år där franskan har känts som ett ok för att du aldrig riktigt greppat språket så kanske du tänker att det inte längre är någon idé att försöka. Släpp det där med att du aldrig kommer att åka till Paris, ett främmande språk kan utveckla din hjärna på ett snabbt och effektivt sätt. I varje fall när du studerar på rätt sätt och det kommer du att göra med Allakandos privatlektioner i franska i Göteborg!

Våra lärare använder vår unika metod som motiverar dig och får dig att studera på rätt sätt. Det här är något som du kan använda på franskalektionerna i skolan såväl som inom andra ämnen. Varje privatlektion tar dig vidare mot de mål som du sätter upp tillsammans med läraren, och vem vet… Kanske kommer du ändå att känna att du vill resa till ditt drömland för att få använda allt som du har lärt dig med hjälp av Allakando.

Se våra upplägg & priser

Håmta vår gratis digitala broschyr

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert