Allakando

Bokningsvillkor för lärarledda kurser

Bokning, ombokning och avbokning

Kursen kan avbokas utan bindning eller kostnad 14 dagar från tiden och dagen som formuläret skickats in. Avbokning måste ske skriftligen genom att maila [email protected]

Efter dessa 14 dagar kan avbokning eller ändringar ske fram till och med den 12 juli, mot en avgift om 500 kr per elev.

Vi gör alltid vårt bästa för att ge er den tid och vecka som önskas i samband med att formuläret fylls i. Om den inte finns tillgänglig, kontaktar vi er för att hitta en lösning som fungerar.

I det fall då vi inte kan erbjuda plats på de tider eller dagar som önskats i bokningen, erbjuder vi en alternativ undervisningsform eller avbokar utan kostnad. Detta gäller enbart för önskemål som inkommer vid bokningstillfället, vid senare ändringar kan kostnader tillkomma.

En plats har först erhållits när en bekräftelse har skickats till din e-post. Du som bokar är ansvarig för att ha uppsikt över samtliga inkorgar för din angivna e-post.

Priser och betalning

Priset som anges är inklusive moms. Kurserna för gymnasiet och årskurs 7-9 kostar 5 995 kr per elev och vecka och för årskur 1-6 på grundskolan är priset 4 995 kr per elev och vecka.

Betalning sker genom fakturering, där hälften av beloppet faktureras i augusti och den andra hälften faktureras i september.

Force majeur

Allakando kan ej hållas ansvarig om avbrott, skada eller dylikt har berott på händelser som stått utanför Allakandos kontroll.

Se även våra allmänna villkor