Allakando

Bokningsvillkor för lärarledda kurser

Bokning, ombokning och avbokning

Fri avbokning inom 14 dagar, t.o.m. 30 dagar innan kursstart

Kursen kan avbokas utan bindning eller kostnad 14 dagar från tiden och dagen som formuläret skickats in. Avbokning måste ske skriftligen genom att maila [email protected]

Fri avbokning inom 14 dagar gäller bara t.o.m. 30 dagar innan kursstart. Vid den tidpunkten är kursen och upplägget skräddarsytt efter de individuella deltagarna.

Sker avbokning när det är mindre än 30 dagar kvar, kan avbokning eller ändringar ändå göras t.o.m. 14 dagar innan kursstart mot en avgift på 500 kr per elev. Därefter debiteras full kursavgift.

Vi gör alltid vårt bästa för att ge er den tid och vecka som önskas i samband med att formuläret fylls i. Om den inte finns tillgänglig, kontaktar vi er för att hitta en lösning som fungerar.

I det fall då vi inte kan erbjuda plats på de tider eller dagar som önskats i bokningen, erbjuder vi en alternativ undervisningsform eller avbokar utan kostnad. Detta gäller enbart för önskemål som inkommer vid bokningstillfället, vid senare ändringar kan kostnader tillkomma.

En plats har först erhållits när en bekräftelse har skickats till din e-post. Du som bokar är ansvarig för att ha uppsikt över samtliga inkorgar för din angivna e-post.

Priser och betalning

Priset som anges är inklusive moms. Betalning sker genom fakturering om inget annat anges.

Force majeur

Allakando kan ej hållas ansvarig om avbrott, skada eller dylikt har berott på händelser som stått utanför Allakandos kontroll.

Se även våra allmänna villkor