Jullovskurser i matematik som lär dig nästa års matte på tre halvdagar!

Säkra försprånget med rolig och engagerande undervisning från våra absoluta toppcoacher i små, nivåindelade grupper online. Slipp stressen och höj betygen, boka vår jullovskurs i matte nu!

jullovskurs matematik

Slipp stressen och kom förberedd inför nästa år

Under en jullovskurs på tre halvdagar lär vi dig hela kursen i matematik inför ditt nästa läsår! Du får ett stort försprång och kan höja ditt betyg, oavsett om du siktar på E eller A. Samtidigt slipper du stressen under hela nästa skolår.

Undervisningen sker under roliga och engagerande former i små grupper online, med våra absoluta topplärare!

jullovskurs matematik

Jullovskurs i matematik för gymnasiet 🎄

 • Jullovskurs Matematik 1

  Jullovskurs i Matematik 1

  I denna kurs lär vi dig allt du behöver kunna inför Matematik 1 på ett snabbt och enkelt sätt. Från algebra till statistik och sannolikhet.

  Läs mer

 • Jullovskurs Matematik 2

  Jullovskurs i Matematik 2

  I denna kurs lär vi dig allt du behöver kunna inför Matematik 2 på ett snabbt och enkelt sätt. Från andragradsekvationer till linjära funktioner och ekvationssystem.
  Läs mer

 • Jullovskurs i Matematik 3

  Jullovskurs i Matematik 3

  I denna kurs lär vi dig allt du behöver kunna inför Matematik 3 på ett enkelt och engagerande sätt. Från derivata till trigonometri och integraler.

  Läs mer

 • Läxhjälp i jul gymnasiet

  Läxhjälp i jul

  Allakando är ett av Sveriges största företag inom personlig läxhjälp på gymnasienivå. Läxhjälpen finns för alla nivåer, i alla ämnen och är tillgänglig i hela Sverige.
  Läs mer

Jullovskurs i matematik för högstadiet 🎅

 • Jullovskurs Matematik - Årskurs 7

  Jullovskurs Matematik – ÅK 7

  I denna kursen lär vi dig all matte du behöver kunna inför årskurs 7 på ett snabbt och enkelt sätt. Från statistik till uttryck och ekvationer.

  Läs mer

 • Jullovskurs Matematik - Årskurs 8

  Jullovskurs Matematik – ÅK 8

  I denna kursen lär vi dig all matte du behöver kunna inför årskurs 8 på ett snabbt och enkelt sätt. Från bråk till geometri och enheter.

  Läs mer

 • Jullovskurs Matematik - Årskurs 9

  Jullovskurs Matematik – ÅK 9

  I denna kursen lär vi dig all matte du behöver kunna inför årskurs 9 på ett snabbt och enkelt sätt. Från procent till potenser och kvadratrötter.

  Läs mer

 • Läxhjälp i jul högstadiet

  Läxhjälp i jul

  Allakando är ett av Sveriges största företag inom personlig läxhjälp på högstadiet. Läxhjälpen finns för alla årskurser, i alla ämnen och är tillgänglig i hela Sverige.
  Läs mer

Vill du veta mer om våra jullovskurser?

Fyll i vårt formulär så ringer vi upp dig och berätta mer!

Säkra försprånget inför nästa skolår

Med våra jullovskurser i matte säkerställer vi att du har rätt kunskaper inför nästa år och att du har alla viktiga kunskaper med dig från tidigare mattekurs.

Under tre effektiva och engagerande halvdagar får du ett stort försprång inför hela nästa skolår!

Jullovskurs matte online
Jullovskurs i matematik

Engagerande undervisning från våra toppcoacher i små grupper online

Våra jullovskurser i matte ges av våra absoluta topplärare online, med anpassad undervisning till små grupper om 6-9 elever.

Vi är ett av Sveriges största företag för läxhjälp och har många års erfarenhet av undervisning online, så vi vet vad som gör mest skillnad. Det är också därför 9 av 10 når sina studiemål!

”Här går det undan. På bara några minuter går den här läraren igenom halva matte 2. Och det är på ett sätt som eleverna förstår och engageras.”

– Reporter i P1 om vår undervisning

98%

rekommenderar oss

9/10

når sina mål

92%

ökar motivationen

”Det känns så mycket lättare med de här. Jag som avskyr matte. De får mig att känna matte som ett lättsamt ämne helt plötsligt och då blir man intresserad.”

– Elev i UR-reportaget om vår undervisning

Elev i Sveriges Radio om vår undervisning:

”Det känns så mycket lättare med de här. Jag som avskyr matte. De får mig att känna matte som ett lättsamt ämne helt plötsligt och då blir man intresserad.”

– Elev i UR-reportaget om vår undervisning

Tusentals rekommenderar våra jullovskurser i matte

Recension Allakando jullovskurser Recension Allakando jullovskurser
Olivia Elev

”Läraren var mycket pedagogisk och strukturerad. Han hade alltid en plan som skulle följas och det blev då tydligt vad och när saker skulle göras. Dessutom var han öppen för frågor och trevlig när man bad om hjälp. Han gav även bra svar på de frågor som ställdes.”

Lisette Elev

”Läraren förklarar på sätt som man förstår så att kursen blir rolig och lärorik på samma gång. Jag tycker att jag också har lärt mig saker min lärare aldrig har lärt mig förut och det är jag tacksam för.”

Bianca Elev

”Lärarna var väldigt bra och uppmuntrande. De var bra på att förklara och om jag inte förstod något förklarade de det på ett annat sätt så att jag kunde förstå. De förklarade även varför det var på ett visst sätt och inte bara hur man löste själva talet.”

Fabian Elev

”Läraren var kunnig, lätt att prata och diskutera med. Det märktes att han verkligen ville hjälpa!”

Oscar Elev

”Bra sätt att antingen få en bild av föregående matematik som man redan gjort men kanske inte är helt säker på, eller ett försprång in i kommande matematik.”

Fredrik om våra digitala jullovskurser i matematik

Så ger vi dig ett försprång
inför vårterminen

Fredrik om vår läxhjälp i svenska
Fredrik om vår läxhjälp i svenska

Fredrik Fridlund, VD & Grundare

Har själv undervisat över 3 000 elever sedan 2007