Ring oss
Har du några frågor?

Våra experter är redo!
Ring oss vardagar 09-17:30

0774 - 21 88 00
Jag vill veta mer Boka nu

Ålder 7-16 år

Allakando Summer Camp 2023

Roliga och utvecklande sommarläger 2023

Lär dig nya saker samtidigt som du har fantastiskt roligt, lär känna nya vänner och skapar minnen på Allakandos sommarläger.

Välkommen till Allakando Summer Camp 2023!

På våra sommarläger kommer du lära du dig nya saker, gå utanför din komfortzon och stärka ditt självförtroende, samtidigt som du har fantastiskt roligt!

Väljer du ett av våra traditionella sommarläger finns massor av tid att sporta, leka, äventyra, grilla, bada och umgås med nya likasinnade vänner parallellt med att du lär dig nya saker.

Våra digitala sommarläger ger dig möjlighet att skaffa nya vänner från Kiruna i norr till Ystad i söder, samtidigt som du lär dig bygga coola grejer i Minecraft eller testar att koda i Python.

Sommarläger i Stockholm

 • Sommarläger i programmering

  Utvecklas inom det som en dag kommer att lägga hela världen vid dina fötter: programmering! Efter ett par timmar får du bygga spel i Scratch och lära dig webbdesign med HTML. På eftermiddagarna så har vi massor av tid till roliga aktiviteter på vår lägergård.
  Läs mer

 • Sommarläger i Minecraft

  Under kursen tar vi oss igenom olika Minecraft-världar med olika typer av utmaningar som vi måste lösa! Under eftermiddagen är det fullt ös med sport, bad, lek och utflykter tillsammans med nya likasinnade vänner – precis som det ska vara på sommarläger!
  Läs mer

 • Sommarläger i matematik

  Under detta läger gör vi massa roliga aktiviteter som till exempel sportar, badar eller går på skattjakt tillsammans med våra fantastiska lägerledare – allt du förväntar dig från ett klassiskt sommarläger. Dessutom lär du dig hela kursen i matematik inför nästa läsår.
  Läs mer

 • Läxhjälp i sommar

  Du vet väl att Allakando är ett av Sveriges största företag inom personlig läxhjälp? Läxhjälpen finns för alla åldrar, i alla ämnen och är tillgänglig i hela Sverige. Du väljer själv om du vill träffa din studiecoach i hemmet eller online.

  Läs mer

Digitala sommarläger

 • Digitalt programmeringsläger

  Genom hela lägret är fokus på att hitta glädjen och kreativiteten i programmering genom att bygga coola grejer. På lägret får du prova alltifrån textbaserad kodning med Python till att bygga spel i Scratch och lära dig webbdesign med HTML.

  Läs mer

 • Digitalt programmeringsläger i Minecraft

  Under kursen tar vi oss igenom olika Minecraft-världar med olika typer av utmaningar som vi måste lösa! Vad sägs om att hjälpa en astronaut landa säkert på månen med hjälp av kod? Kanske är det här du startar din framtida karriär som speldesigner eller programmerare genom ditt favoritspel – Minecraft!
  Läs mer

 • Digital sommarkurs i matematik

  I år har skolan varit svårare än någonsin och många elever upplever att de behöver stärka sina resultat. Med våra sommarkurser i matte säkerställer vi att du har rätt kunskaper inför nästa år. Våra sommarkurser i matte ges av våra absoluta topplärare online, med anpassad undervisning till små grupper om 6-9 elever.
  Läs mer

 • Läxhjälp Online

  Läxhjälp i sommar online

  Under sommaren kan du få personlig läxhjälp online där du och din studiecoach möts i ett digitalt studierum där ni med hjälp av en digital whiteboard övar på uppgifterna tillsammans – precis som på en fysisk lektion. Utöver ämneskunskap fokuserar även studiecoachen på att du ska få bättre studieteknik och motivation.
  Läs mer

Vill du veta mer om våra sommarläger?

Kontakta oss så berättar vi mer eller hämta en gratis digital broschyr!

15 års erfarenhet av engagerande pedagogik som ger resultat

Vår unika metodik bygger på övertygelsen att alla kan lära sig vad som helst. Vi tror till exempel inte på att somliga föds med “mattehjärna” eller ”språkhjärna” – alla kan bli bra på med rätt träning.

Vårt fokus ligger alltid på att hjälpa elever bli mer självständiga i sina studier. Därför fokuserar våra lärare inte enbart på att förbättra ämneskunskaper, utan också på studieteknik, självförtroende och framförallt – att ha roligt.

Sommarläger

”Här går det undan. På bara några minuter går den här läraren igenom halva mattekursen. Och det är på ett sätt som eleverna förstår och engageras.”

– Reporter i P1 om vår undervisning

98%

rekommenderar oss

9/10

når sina mål

92%

ökar motivationen

”Det känns så mycket lättare med de här. Jag som avskyr matte. De får mig att känna matte som ett lättsamt ämne helt plötsligt och då blir man intresserad.”

– Elev i UR-reportaget om vår undervisning

Elev i Sveriges Radio om vår undervisning:

”Det känns så mycket lättare med de här. Jag som avskyr matte. De får mig att känna matte som ett lättsamt ämne helt plötsligt och då blir man intresserad.”

– Elev i UR-reportaget om vår undervisning

Så tycker några av våra 26 000 familjer om oss

Recension Allakando sommarläger Recension Allakando sommarläger
Andreas Johansson

”Jag gick Allakandos sommarkurs för matte 1c. Det var ett jättebra upplägg med filmer, genomgångar, gemensamma och individuella uppgifter. Väldigt bra material, tydliga förklaringar och duktiga lärare. De anpassade efter en själv och man kunde arbeta i sin egen takt. Lärde mig mycket men det var även roligt!”

Elsa

”Efter att stagnerat i mitt eget plugg behövde jag vägledning och pepp för att ta mig vidare och signade upp mig på Allakandos intensivkurs. Ett beslut som visade sig vara helt rätt. Under dagarna intensivkursen var igång fick jag ökad kunskap och nya strategier men också pepp, en tro på mig själv och vad jag kan åstadkomma vilket jag tidigare saknat. Tack Emil, Johan och alla andra lärare på intensivkursen, ni är grymma!!”

Amber Hennekens

”Mycket bra sommarkurs! Jag tyckte att lärarna var mycket trevliga och hjälpte alltid till om man hade en fråga. Deras genomgångar var lätta att följa. Skulle absolut rekommendera kursen till någon som har svårt för matte eller till någon som bara behöver en uppvärmning inför en ny skoltermin till exempel”

Kristina Svensson

”Så fint bemötande från första till sista kontakten av alla på Allakando. Vi var förundrade hur det var möjligt att skaka fram så kompetenta, pedagogiska och superhärliga lärare. Nu har kidsen välförtjänta platser på högskoleprogram de länge velat börja på, och är bara ett par år från examina. Vi kan inte nog rekommendera Allakando❤️”

Isabell Gillblad

”Önskar vi hade hittat Allakando tidigare! Vilken skillnad i motivation vi sett på vårt barn! Från att ha kämpat med ämnet, nu är det roligt. Professionella och erfarna inom utbildning och utveckling, otroligt serviceinriktade. Allakando lyssnade på våra behov och gjorde en fantastisk match med studiecoach!”

Fredrik om våra sommarläger

Därför kan vi skapa ditt livs bästa sommar

Fredrik om vår läxhjälp i svenska
Fredrik om vår läxhjälp i svenska

Fredrik Fridlund, VD & Grundare

Har själv undervisat över 3 000 elever sedan 2007