Ålder 7-16 år

Allakando Summer Camp

Sommarläger i Stockholm med inriktning Programmering

Lär dig programmera i Minecraft, Scratch, Python eller HTML samtidigt som du har fantastiskt roligt och skapar sommarminnen med dina lägerkompisar på Allakando Summer Camp!

Detta är Allakando Summer Camp i Programmering

kajak sommarläger

En meningsfull sommarvecka

På Allakandos programmeringsläger kommer du lära dig nya saker, gå utanför din komfortzon och komma hem med nytt självförtroende, samtidigt som du har fantastiskt roligt!

vänner sommarläger

Minnen och vänner för livet

På lägret finns massor av tid att sporta, leka, äventyra, grilla, bada och umgås med nya likasinnade vänner. Finns både som dagläger och övernattningsläger.

undervisning sommarläger

Ta del av ny kunskap

Under några timmar varje morgon får du lära dig mer om programmering. Vår unika metodik gör att du på bara några få timmar att ta ett språng i din utveckling, dessutom kommer du ha riktigt roligt!

Sommarläger i Minecraft på Ågestagården i Stockholm

 • Sommarläger Minecraft 7-9 år

  Lär dig problemlösning medan du bygger häftiga miljöer direkt i Minecraft. Efter någon timmes utbildning i Minecraft på morgonen så finns tid till lek och kul på vår lägergård. Då står aktiviteter som skattjakt, bad, sport och lek på schemat resten av dagen.
  Läs mer

 • Sommarläger Minecraft 10-12 år

  Under kursen tar vi oss igenom olika Minecraft-världar med olika typer av utmaningar som vi måste lösa! Under eftermiddagen är det fullt ös med sport, bad, lek och utflykter tillsammans med nya likasinnade vänner – precis som det ska vara på sommarläger!
  Läs mer

 • Sommarläger Minecraft 13-16 år

  Under kursen tar vi oss igenom olika Minecraft-världar med olika typer av utmaningar som vi måste lösa! Här lär vi oss blockbaserad och textbaserad kod och problemlösning. Eftermiddagarna är vigda till klassiska sommarlägeraktiviteter som bad, sport och lägereld.
  Läs mer

Sommarläger programmering på Ågestagården i Stockholm

 • Sommarläger programmering 7-9 år

  Efter ett par timmars programmering under förmiddagen där du bland annat får testa att bygga egna spel med hjälp av verktyget Scratch så har vi massor av tid till lek och kul. Då står aktiviteter som skattjakt, bad, sport och lek på schemat resten av dagen.
  Läs mer

 • Sommarläger programmering 10-12 år

  Efter ett par timmars programmering under förmiddagen där du får bygga spel med hjälp av Scratch, testa textbaserad kodning i Python eller designa med HTML så har vi massor av tid att göra roliga aktiviteter – alltifrån sportaktiviteter till bad och femkamp.
  Läs mer

 • Sommarläger programmering 13-16 år

  Lär dig blockbaserad kodning via Scratch, textbaserad kodning med Python och grunderna i webbdesign med HTML. Resten av dagen gör vi massa roliga aktiviteter – från sportaktiviteter och bad till grillning och musikquiz vid lägerelden tillsammans med nya vänner.
  Läs mer

En vanlig dag på Allakando Summer Camp

Övernattningsläger


08:00 Frukost i matsalen

8.30 Daglägerdeltagarna anländer

09:00 Interaktiv undervisning i valt ämne – Minecraft, programmering eller matte

12:00 Lunchen är serverad

13:30 Delta i valfri eftermiddagsaktivitet. Idag står Escape Room, frisbeegolf, yoga eller kanotpaddling på schemat för de äldre deltagarna. De yngre går på skattjakt eller spelar brännboll som avslutas med ett dopp i sjön.

15:30 Eftermiddagsfika serveras, helst ute om vädret tillåter

16:00 Teambuildingövning i mindre grupp

17:30 Hemfärd för daglägerdeltagarna. Middagen står serverad för våra övernattande deltagare

18:30 Kvällsbad, quiz och sällskapsspel i loungen för övernattande deltagare

20:00 Kvällsfikat står uppdukat

21:30 Samling och reflektion innan vi går till våra rum och ser till att få en god natts sömn

Dagläger


8.30 Daglägerdeltagarna anländer

09:00 Interaktiv undervisning i valt ämne – Minecraft, programmering eller matte

12:00 Lunchen är serverad

13:30 Delta i valfri eftermiddagsaktivitet. Idag står Escape Room, frisbeegolf, yoga eller kanotpaddling på schemat för de äldre deltagarna. De yngre går på skattjakt eller spelar brännboll som avslutas med ett dopp i sjön.

15:30 Eftermiddagsfika serveras, helst ute om vädret tillåter

16:00 Teambuildingövning i mindre grupp

17:30 Hemfärd för daglägerdeltagarna.

Allakando Summer Camp är planerad för att du på bästa sätt ska ta till dig kunskap, samtidigt som du har fantastiskt roligt och utvecklas som person. Schemat kan skilja sig åt beroende på vilket läger du deltar i (olika åldrar har något olika upplägg):

Vill du veta mer om våra sommarläger i programmering?

Kontakta oss så berättar vi mer eller hämta en gratis digital broschyr!

15 års erfarenhet av engagerande pedagogik som ger resultat

Vår unika metodik bygger på övertygelsen att alla kan lära sig vad som helst. Vi tror till exempel inte på att somliga föds med “programmeringshjärna” – alla kan lära sig programmera med rätt träning.

Vårt fokus ligger alltid på att hjälpa elever bli mer självständiga i sina studier. Därför fokuserar våra lärare inte enbart på att förbättra ämneskunskaper, utan också på studieteknik och framförallt – att ha kul!

Läs mer om våra sommarläger i Stockholm!

Sommarläger

Fredrik om våra sommarläger

Därför kan vi skapa ditt livs bästa sommar

Fredrik om vår läxhjälp i svenska
Fredrik om vår läxhjälp i svenska

Fredrik Fridlund, VD & Grundare

Har själv undervisat över 3 000 elever sedan 2007