Ålder 7-16 år

Allakando Sommar 2022

Roliga sommarläger och kurser i matematik

Utvecklas inom matematik samtidigt som du lär känna nya vänner och skapar härliga minnen på Allakandos sommarläger.

Utvecklande och roliga läger och kurser i matematik

På Allakando Summer Camp kommer du lära dig nya saker och stärka ditt självförtroende, samtidigt som du har fantastiskt roligt!

Väljer du ett av våra traditionella läger finns massor av tid att sporta, leka, äventyra, grilla, bada och umgås med nya likasinnade vänner parallellt med att du läser matematik.

Våra digitala mattekurser ger dig möjlighet att på endast 5 halvdagar läsa in hela nästa läsårs matematik med våra allra bästa coacher.

Sommarläger i matematik på Ågestagården i Stockholm

 • Sommarläger i matematik 7-9 år

  Under veckan lär vi dig hela kursen i matematik inför nästa läsår samtidigt som du har en riktigt rolig sommarvecka tillsammans med andra likasinnade vänner. Det allra bästa är att det inte känns som skolbänken – här gör vi undervisningen riktigt rolig!
  Läs mer

 • Sommarläger i matematik 10-12 år

  Under detta dagläger går vi igenom hela kursen i matematik inför nästa läsår samtidigt som du har en riktigt rolig sommarvecka där du får göra alla klassiska sommarlägeraktiviteter. Passar både dig som tycker matte kan vara lite svårt och dig som älskar matte!
  Läs mer

 • Sommarläger i matematik 13-16 år

  Här gör vi massa roliga aktiviteter som till exempel sportar, badar, grillar eller gör musikquiz – allt du kan förvänta dig av ett klassiskt sommarläger. Du får dessutom ett stort försprång i matten inför nästa år och kan höja betyget, oavsett om du siktar på E eller A.
  Läs mer

Digitala sommarkurser i matematik

 • Digital sommarkurs matte låg- och mellanstadiet

  Under roliga och engagerande former lär vi ut hela nästa års matematik! Öka studieglädjen och intresset för ämnet och kom helt förberedd inför nästa skolår.
  Läs mer

 • Digital sommarkurs matte högstadiet

  Nå studiemålen, slipp stressen och gör högstadiematten roligare nästa skolår. Vi träffas förmiddag eller eftermiddag under fem effektiva halvdagar för att gå igenom allt du behöver för att vara helt förberedd!
  Läs mer

 • Läxhjälp Online

  Digital sommarkurs matte gymnasiet

  Höj betygen och slipp stressen under nästa skolår. Under fem effektiva halvdagar, antingen vecka 31 eller vecka 32, går vi igenom allt du behöver för att vara helt förberedd inför det kommande läsåret!
  Läs mer

Vill du veta mer om våra sommarkurser och läger i matematik?

Kontakta oss så berättar vi mer eller hämta en gratis digital broschyr!

15 års erfarenhet av engagerande pedagogik som ger resultat

Vår unika metodik bygger på övertygelsen att alla kan lära sig vad som helst. Vi tror till exempel inte på att somliga föds med “mattehjärna” – alla kan bli bra på matematik med rätt träning.

Vårt fokus ligger alltid på att hjälpa elever bli mer självständiga i sina studier. Därför fokuserar våra lärare inte enbart på att förbättra ämneskunskaper, utan också på att förbättra studieteknik och öka ditt självförtroende.

Sommarläger

”Här går det undan. På bara några minuter går den här läraren igenom halva mattekursen. Och det är på ett sätt som eleverna förstår och engageras.”

– Reporter i P1 om vår undervisning

98%

rekommenderar oss

9/10

når sina mål

92%

ökar motivationen

”Det känns så mycket lättare med de här. Jag som avskyr matte. De får mig att känna matte som ett lättsamt ämne helt plötsligt och då blir man intresserad.”

– Elev i UR-reportaget om vår undervisning

Elev i Sveriges Radio om vår undervisning:

”Det känns så mycket lättare med de här. Jag som avskyr matte. De får mig att känna matte som ett lättsamt ämne helt plötsligt och då blir man intresserad.”

– Elev i UR-reportaget om vår undervisning

Så tycker några av våra 26 000 familjer om oss

Recension Allakando sommarläger Recension Allakando sommarläger
Andreas Johansson

”Jag gick Allakandos sommarkurs för matte 1c. Det var ett jättebra upplägg med filmer, genomgångar, gemensamma och individuella uppgifter. Väldigt bra material, tydliga förklaringar och duktiga lärare. De anpassade efter en själv och man kunde arbeta i sin egen takt. Lärde mig mycket men det var även roligt!”

Elsa

”Efter att stagnerat i mitt eget plugg behövde jag vägledning och pepp för att ta mig vidare och signade upp mig på Allakandos intensivkurs. Ett beslut som visade sig vara helt rätt. Under dagarna intensivkursen var igång fick jag ökad kunskap och nya strategier men också pepp, en tro på mig själv och vad jag kan åstadkomma vilket jag tidigare saknat. Tack Emil, Johan och alla andra lärare på intensivkursen, ni är grymma!!”

Amber Hennekens

”Mycket bra sommarkurs! Jag tyckte att lärarna var mycket trevliga och hjälpte alltid till om man hade en fråga. Deras genomgångar var lätta att följa. Skulle absolut rekommendera kursen till någon som har svårt för matte eller till någon som bara behöver en uppvärmning inför en ny skoltermin till exempel”

Kristina Svensson

”Så fint bemötande från första till sista kontakten av alla på Allakando. Vi var förundrade hur det var möjligt att skaka fram så kompetenta, pedagogiska och superhärliga lärare. Nu har kidsen välförtjänta platser på högskoleprogram de länge velat börja på, och är bara ett par år från examina. Vi kan inte nog rekommendera Allakando❤️”

Isabell Gillblad

”Önskar vi hade hittat Allakando tidigare! Vilken skillnad i motivation vi sett på vårt barn! Från att ha kämpat med ämnet, nu är det roligt. Professionella och erfarna inom utbildning och utveckling, otroligt serviceinriktade. Allakando lyssnade på våra behov och gjorde en fantastisk match med studiecoach!”

Fredrik om våra sommarläger

Därför kan vi skapa ditt livs bästa sommar

Fredrik om vår läxhjälp i svenska
Fredrik om vår läxhjälp i svenska

Fredrik Fridlund, VD & Grundare

Har själv undervisat över 3 000 elever sedan 2007