Ålder 7-16 år

Allakando Sommar 2022

Roliga sommarläger och kurser i engelska

Utveckla din engelska samtidigt som du lär känna nya vänner och skapar minnen på Allakandos sommarläger.

Lär dig engelska på ett av våra roliga och inspirerande läger

På Allakando Summer Camp kommer du lära dig engelska och stärka ditt självförtroende i ämnet, samtidigt som du har fantastiskt roligt!

Väljer du ett av våra traditionella läger finns massor av tid att sporta, leka, äventyra, grilla, bada och umgås med nya likasinnade vänner parallellt med att du studerar engelska.

Våra digitala engelskaläger hålls via Zoom av inspirerande lärare, och vi lovar att du kommer att få aktivera både hjärnan och kroppen, samtidigt som du lär känna vänner från hela Sverige.

Sommarläger i engelska på Ågestagården i Stockholm

 • Sommarläger i engelska 7-9 år

  Varje morgon lär vi oss engelska på roliga och stimulerande sätt. Det kan vara genom musik och sång, olika konstprojekt eller att på kreativa sätt öka vårt ordförråd. Varje eftermiddag gör vi massa roliga och klassiska lägeraktiviteter som till exempel sportar, badar och går på skattjakt tillsammans med våra lägerledare.

  Läs mer

 • Sommarläger i engelska 10-12 år

  Under detta läger förbättrar vi vår engelska på roliga och stimulerande sätt. Vi övar på att läsa, konversera och skriva texter på engelska. Men det kanske allra bästa är att det inte känns som skolbänken – här gör vi undervisningen riktigt rolig samtidigt som vi ägnar de flesta av dagens timmar till att sporta, bada, leka och ha kul.

  Läs mer

 • Sommarläger i språk 12-16 år

  Studera engelska, eller kombinera engelska med spanska, franska eller tyska. Du får ett stort försprång inför nästa läsår och kan höja ditt betyg, oavsett om du siktar på E eller A. Efter några timmars undervisning med grymma coacher så är de flesta av dagens timmar vigda åt härliga och aktiva sommarlägeraktiviteter tillsammans med lägervännerna.
  Läs mer

Digitala sommarläger i engelska

 • Digitalt sommarläger i engelska 7-12 år

  Under detta digitala läger lär vi oss engelska på roliga och stimulerande sätt. För de yngsta deltagarna lär vi oss engelska genom olika konstprojekt och genom att på kreativa sätt öka vårt ordförråd, till exempel genom bildquiz, frågesport och enkla konversationsövningar. För de något äldre övar vi dessutom på att läsa, konversera och skriva texter på engelska. Läs mer

 • Digitalt sommarläger i engelska 12-16 år

  Under detta digitala läger lär vi oss engelska på roliga, kreativa och stimulerande sätt. Vi övar på att konversera på engelska och bli mer bekväm i vårt tal. Vi läser också intressanta artiklar och skriver texter på engelska. Passar dig som vill bli mer bekväm att prata engelska, såväl dig som vill förbättra ditt betyg inför nästa skolår – oavsett om du satsar på E eller A.
  Läs mer

 • Läxhjälp Online

  Delta på något av våra andra digitala läger

  Vi ger även digitala läger inom programmering och matematik. Lär dig speldesign genom Minecraft, där din problemlösningsförmåga ställs på prov, eller bygg egna spel och lär dig både blockbaserad och textbaserad kodning via Scratch och Python. Eller läs en av våra mattekurser och få ett försprång inför nästa läsår med hjälp av grymma coacher.
  Läs mer

Vill du veta mer om våra sommarläger i engelska?

Kontakta oss så berättar vi mer!

15 års erfarenhet av engagerande pedagogik som ger resultat

Vår unika metodik bygger på övertygelsen att alla kan lära sig vad som helst. Vi tror till exempel inte på att somliga föds med “språkhjärna” – alla kan bli bra på språk med rätt träning.

Vårt fokus ligger alltid på att hjälpa elever bli mer självständiga i sina studier. Därför fokuserar våra lärare inte enbart på att förbättra ämneskunskaper, utan också på studieteknik och framförallt – att ha roligt.

Sommarläger

”Här går det undan. På bara några minuter går den här läraren igenom halva mattekursen. Och det är på ett sätt som eleverna förstår och engageras.”

– Reporter i P1 om vår undervisning

98%

rekommenderar oss

9/10

når sina mål

92%

ökar motivationen

”Det känns så mycket lättare med de här. Jag som avskyr matte. De får mig att känna matte som ett lättsamt ämne helt plötsligt och då blir man intresserad.”

– Elev i UR-reportaget om vår undervisning

Elev i Sveriges Radio om vår undervisning:

”Det känns så mycket lättare med de här. Jag som avskyr matte. De får mig att känna matte som ett lättsamt ämne helt plötsligt och då blir man intresserad.”

– Elev i UR-reportaget om vår undervisning

Så tycker några av våra 26 000 familjer om oss

Recension Allakando sommarläger Recension Allakando sommarläger
Andreas Johansson

”Jag gick Allakandos sommarkurs för matte 1c. Det var ett jättebra upplägg med filmer, genomgångar, gemensamma och individuella uppgifter. Väldigt bra material, tydliga förklaringar och duktiga lärare. De anpassade efter en själv och man kunde arbeta i sin egen takt. Lärde mig mycket men det var även roligt!”

Elsa

”Efter att stagnerat i mitt eget plugg behövde jag vägledning och pepp för att ta mig vidare och signade upp mig på Allakandos intensivkurs. Ett beslut som visade sig vara helt rätt. Under dagarna intensivkursen var igång fick jag ökad kunskap och nya strategier men också pepp, en tro på mig själv och vad jag kan åstadkomma vilket jag tidigare saknat. Tack Emil, Johan och alla andra lärare på intensivkursen, ni är grymma!!”

Amber Hennekens

”Mycket bra sommarkurs! Jag tyckte att lärarna var mycket trevliga och hjälpte alltid till om man hade en fråga. Deras genomgångar var lätta att följa. Skulle absolut rekommendera kursen till någon som har svårt för matte eller till någon som bara behöver en uppvärmning inför en ny skoltermin till exempel”

Kristina Svensson

”Så fint bemötande från första till sista kontakten av alla på Allakando. Vi var förundrade hur det var möjligt att skaka fram så kompetenta, pedagogiska och superhärliga lärare. Nu har kidsen välförtjänta platser på högskoleprogram de länge velat börja på, och är bara ett par år från examina. Vi kan inte nog rekommendera Allakando❤️”

Isabell Gillblad

”Önskar vi hade hittat Allakando tidigare! Vilken skillnad i motivation vi sett på vårt barn! Från att ha kämpat med ämnet, nu är det roligt. Professionella och erfarna inom utbildning och utveckling, otroligt serviceinriktade. Allakando lyssnade på våra behov och gjorde en fantastisk match med studiecoach!”

Fredrik om våra sommarläger

Därför kan vi skapa ditt livs bästa sommar

Fredrik om vår läxhjälp i svenska
Fredrik om vår läxhjälp i svenska

Fredrik Fridlund, VD & Grundare

Har själv undervisat över 3 000 elever sedan 2007