Ålder 7-16 år

Allakando Sommar 2023

Digitala sommarläger 2023

Lär dig programmera i exempelvis Minecraft eller förbättra dina kunskaper i matematik samtidigt som du möter nya vänner från hela Sverige på våra digitala läger!

Utvecklas på våra digitala läger

Våra digitala läger ger dig möjlighet att skaffa nya vänner från Kiruna i norr till Ystad i söder, samtidigt som du lär dig bygga coola grejer i Minecraft, testar att koda i Python eller förbättrar din din matematik på våra interaktiva mattekurser. Våra digitala läger hålls via Zoom av inspirerande lärare, och vi lovar att du kommer att få aktivera både hjärnan och kroppen!

Våra digitala sommarläger 2023

 • Digitala sommarläger i programmering

  Genom hela lägret är fokus på att hitta glädjen och kreativiteten i programmering genom att bygga coola grejer. På lägret får du prova alltifrån textbaserad kodning med Python till att bygga spel i Scratch och lära dig webbdesign med HTML.
  Läs mer

 • Digitala sommarläger i Minecraft

  Under lägret tar vi oss igenom olika Minecraft-världar med olika typer av utmaningar som vi måste lösa! Vad sägs om att hjälpa en astronaut landa säkert på månen med hjälp av kod? Kanske är det här du startar din framtida karriär som speldesigner eller programmerare genom ditt favoritspel – Minecraft!
  Läs mer

 • Sommarkurser i matematik

  I år har skolan varit svårare än någonsin och många elever upplever att de behöver stärka sina resultat. Med våra sommarkurser i matte säkerställer vi att du har rätt kunskaper inför nästa år. Våra sommarkurser i matte ges av våra absoluta topplärare online, med anpassad undervisning till små grupper om 6-9 elever.
  Läs mer

 • Personlig läxhjälp

  Du vet väl att Allakando är ett av Sveriges största företag inom personlig läxhjälp? Läxhjälpen finns för alla åldrar, i alla ämnen och är tillgänglig i hela Sverige. Du väljer själv om du vill träffa din studiecoach i hemmet eller online. Läxhjälpen fokuserar såväl på ämneskunskap som studieteknik och motivation.
  Läs mer

Vill du veta mer om våra digitala sommarläger?

Kontakta oss så berättar vi mer eller hämta en gratis digital broschyr!

En vanlig dag på Allakando Digital Summer Camp

Allakando Digital Summer Camp är planerad för att du på bästa sätt ska ta till dig kunskap, samtidigt som du har fantastiskt roligt och utvecklas som person. Så här kan en typisk dag se ut:

09:00 Hej hej! Våra coacher tar emot dig på Zoom

09:15 Dags att börja dagens lärande. Alla deltagare delas in i mindre grupper med en coach.

10:15 Paus & rörelse

10:30 Vi fortsätter att öva på matte eller lära oss bygga/designa med hjälp av programmering. Givetvis interagerar vi hela tiden med våra coacher och resten av gruppen.

11:30 Paus & rörelse

11:45 Lunchpaus, här uppmuntrar vi till gemensam lunch med de andra deltagarna.

13:00 Vi fortsätter med dagens övningar.

14:00 Paus, rörelse & dagens utmaning 🙂

15:00 Tack för i dag, vi ses i morgon 🙂

”Här går det undan. På bara några minuter går den här läraren igenom halva mattekursen. Och det är på ett sätt som eleverna förstår och engageras.”

– Reporter i P1 om vår undervisning

98%

rekommenderar oss

9/10

når sina mål

92%

ökar motivationen

”Det känns så mycket lättare med de här. Jag som avskyr matte. De får mig att känna matte som ett lättsamt ämne helt plötsligt och då blir man intresserad.”

– Elev i UR-reportaget om vår undervisning

Elev i Sveriges Radio om vår undervisning:

”Det känns så mycket lättare med de här. Jag som avskyr matte. De får mig att känna matte som ett lättsamt ämne helt plötsligt och då blir man intresserad.”

– Elev i UR-reportaget om vår undervisning

15 års erfarenhet av engagerande pedagogik som ger resultat

Vår unika metodik bygger på övertygelsen att alla kan lära sig vad som helst. Vi tror till exempel inte på att somliga föds med “programmeringshjärna” eller ”mattehjärna” – alla kan bli bra med rätt träning.

Vårt fokus ligger alltid på att hjälpa elever bli mer självständiga i sina studier. Därför fokuserar våra lärare inte enbart på att förbättra ämneskunskaper, utan också på studieteknik och framförallt – att ha roligt.

Sommarläger

Så tycker några av våra 26 000 familjer om oss

Recension Allakando sommarläger Recension Allakando sommarläger
Andreas Johansson

”Jag gick Allakandos sommarkurs för matte 1c. Det var ett jättebra upplägg med filmer, genomgångar, gemensamma och individuella uppgifter. Väldigt bra material, tydliga förklaringar och duktiga lärare. De anpassade efter en själv och man kunde arbeta i sin egen takt. Lärde mig mycket men det var även roligt!”

Elsa

”Efter att stagnerat i mitt eget plugg behövde jag vägledning och pepp för att ta mig vidare och signade upp mig på Allakandos intensivkurs. Ett beslut som visade sig vara helt rätt. Under dagarna intensivkursen var igång fick jag ökad kunskap och nya strategier men också pepp, en tro på mig själv och vad jag kan åstadkomma vilket jag tidigare saknat. Tack Emil, Johan och alla andra lärare på intensivkursen, ni är grymma!!”

Amber Hennekens

”Mycket bra sommarkurs! Jag tyckte att lärarna var mycket trevliga och hjälpte alltid till om man hade en fråga. Deras genomgångar var lätta att följa. Skulle absolut rekommendera kursen till någon som har svårt för matte eller till någon som bara behöver en uppvärmning inför en ny skoltermin till exempel”

Kristina Svensson

”Så fint bemötande från första till sista kontakten av alla på Allakando. Vi var förundrade hur det var möjligt att skaka fram så kompetenta, pedagogiska och superhärliga lärare. Nu har kidsen välförtjänta platser på högskoleprogram de länge velat börja på, och är bara ett par år från examina. Vi kan inte nog rekommendera Allakando❤️”

Isabell Gillblad

”Önskar vi hade hittat Allakando tidigare! Vilken skillnad i motivation vi sett på vårt barn! Från att ha kämpat med ämnet, nu är det roligt. Professionella och erfarna inom utbildning och utveckling, otroligt serviceinriktade. Allakando lyssnade på våra behov och gjorde en fantastisk match med studiecoach!”

Fredrik om våra sommarläger

Därför kan vi skapa ditt livs bästa sommar

Fredrik om vår läxhjälp i svenska
Fredrik om vår läxhjälp i svenska

Fredrik Fridlund, VD & Grundare

Har själv undervisat över 3 000 elever sedan 2007