Ring oss
Har du några frågor?

Våra experter är redo!
Ring oss vardagar 09-19

0774 - 21 88 00
Jag vill veta mer Boka nu

Ålder 7-16 år

Allakando Summer Camp 2022

Utvecklande och roliga sommarläger

I sommar har du möjlighet att utvecklas inom allt från språk eller programmering till att lära dig hela nästa års matematik. Samtidigt har du fantastiskt roligt med ungdomar i din ålder i en spännande miljö!

Detta är Allakando Summer Camp

Lär dig nya saker

Under en vecka läser vi tillsammans in hela nästa års matematik, språkkurser eller får en stimulerande introduktion till programmering!

Få minnen och vänner för livet

Under eftermiddagar och kvällar finns massor av tid att sporta, äventyra, grilla, bada och umgås med nya likasinnade vänner.

En meningsfull sommarvecka

Med Allakandos utbildningsläger får du ett stort försprång inför kommande läsår samtidigt som du upplever sommarens bästa vecka!

Våra sommarläger 2022

Klassiskt sommarläger i Stockholm

Under vecka 24 och 25 kan du tillsammans med vänner från hela Sverige lära dig språk, programmering eller matematik på Ågestagården i Stockholm.

Läger i vackra Skåne

Under vecka 31 och 32 kan du delta på dagläger i närheten av studentstaden Lund. Givetvis ingår allt det roliga från ett sommarläger med bad, grill, sport och utflykter.

Nya vänner, nya upplevelser
Nya minnen, nya perspektiv

En sommar att minnas är en sommar som har mening. Efter några timmar av lärande, finns det massor av tid att sporta, äventyra, grilla, bada och umgås med nya likasinnade vänner.

Dessutom får du under alla lägerveckor chansen att delta på inspirerande föreläsningar och workshops för att utvecklas i ledarskap!

Sommarläger
Sommarläger

15 års erfarenhet av engagerande pedagogik som ger resultat

Vår unika metodik bygger på övertygelsen att alla kan lära sig vad som helst. Vi tror till exempel inte på att somliga föds med “mattehjärna” – alla kan bli bra på matte med rätt träning.

Vårt fokus ligger alltid på att hjälpa elever bli mer självständiga i sina studier. Därför fokuserar våra lärare inte enbart på att förbättra ämneskunskaper, utan också på studieteknik och självförtroende.

Personlig utveckling och ledarskap

Utöver studier i ditt ämne och alla roliga aktiviteter, finns det möjlighet att växa som person och som ledare på våra läger! Med föreläsningar, workshops och övningar får du fantastiska verktyg för framtiden.

Oavsett om du vill jobba som ledare i framtiden eller inte kommer du utvecklas som person genom ökad självkännedom och självledarskap.

Sommarläger

”Här går det undan. På bara några minuter går den här läraren igenom halva mattekursen. Och det är på ett sätt som eleverna förstår och engageras.”

– Reporter i P1 om vår undervisning

98%

rekommenderar oss

9/10

når sina studiemål

92%

ökar motivationen

”Det känns så mycket lättare med de här. Jag som avskyr matte. De får mig att känna matte som ett lättsamt ämne helt plötsligt och då blir man intresserad.”

– Elev i UR-reportaget om vår undervisning

Elev i Sveriges Radio om vår undervisning:

”Det känns så mycket lättare med de här. Jag som avskyr matte. De får mig att känna matte som ett lättsamt ämne helt plötsligt och då blir man intresserad.”

– Elev i UR-reportaget om vår undervisning

Så tycker några av våra 26 000 familjer om oss

Elsa

”Efter att stagnerat i mitt eget plugg behövde jag vägledning och pepp för att ta mig vidare och signade upp mig på Allakandos intensivkurs. Ett beslut som visade sig vara helt rätt. Under dagarna intensivkursen var igång fick jag ökad kunskap och nya strategier men också pepp, en tro på mig själv och vad jag kan åstadkomma vilket jag tidigare saknat. Tack Emil, Johan och alla andra lärare på intensivkursen, ni är grymma!!”

Andreas Johansson

”Jag gick Allakandos sommarkurs för matte 1c. Det var ett jättebra upplägg med filmer, genomgångar, gemensamma och individuella uppgifter. Väldigt bra material, tydliga förklaringar och duktiga lärare. De anpassade efter en själv och man kunde arbeta i sin egen takt. Lärde mig mycket men det var även roligt!”

Amber Hennekens

”Mycket bra sommarkurs! Jag tyckte att lärarna var mycket trevliga och hjälpte alltid till om man hade en fråga. Deras genomgångar var lätta att följa. Skulle absolut rekommendera kursen till någon som har svårt för matte eller till någon som bara behöver en uppvärmning inför en ny skoltermin till exempel”

Kristina Svensson

”Så fint bemötande från första till sista kontakten av alla på Allakando. Vi var förundrade hur det var möjligt att skaka fram så kompetenta, pedagogiska och superhärliga lärare. Nu har kidsen välförtjänta platser på högskoleprogram de länge velat börja på, och är bara ett par år från examina. Vi kan inte nog rekommendera Allakando❤️”

Isabell Gillblad

”Önskar vi hade hittat Allakando tidigare! Vilken skillnad i motivation vi sett på vårt barn! Från att ha kämpat med ämnet, nu är det roligt. Professionella och erfarna inom utbildning och utveckling, otroligt serviceinriktade. Allakando lyssnade på våra behov och gjorde en fantastisk match med studiecoach!”

Fredrik om våra sommarläger

Därför kan vi skapa ditt livs bästa sommar

Fredrik om vår läxhjälp i svenska
Fredrik om vår läxhjälp i svenska

Fredrik Fridlund, VD & Grundare

Har själv undervisat över 3 000 elever sedan 2007